Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ρέθυμνο: Μετά το καρναβάλι, μεθυσμένοι ανήλικοι στο νοσοκομείο

Πολλά ήταν για μια ακόμη φορά τα… “παρατράγουδα” από τα καρναβάλια που οργανώθηκαν στην Κρήτη. Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου γιατροί και προσωπικό “έτρεχαν και δεν έφταναν”, καθώς μετά τη μεγάλη παρέλαση, κατέληξαν στο νοσοκομείο εξήντα άτομα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.


Το δυσάρεστο μάλιστα, για άλλη μια φορά, σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου κ. Ξυπολιτά είναι ότι ανάμεσα στα άτομα αυτά ήταν και 7 έως 8 ανήλικοι, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο μεθυσμένοι και σε κακή κατάσταση.

Λαχτάρα στον αέρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την αρραβωνιαστικιά του


Σύμφωνα με το parapolitika.gr, το αεροπλάνο της πτήσης από την Αθήνα στο Ηράκλειο έπεσε σε πολλά κενά αέρος και οι αναταράξεις ήταν πολλές. 


Μάλιστα, όταν το αεροπλάνο πρόσγειωθηκε στην Κρήτη, ο Ανδρέας και η Πωλίνα ξέσπασαν μαζί με τους υπόλοιπους επιβαίνοντες, σε χειροκροτήματα για τις επιδεξιες κινήσεις του πιλότου.

Το γύρο του κόσμου θα κάνει η Κρήτη στο εξωτερικό μέσω εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ

Το «γύρο του κόσμου» θα κάνει η Κρήτη σε ντοκιμαντέρ του Αμερικανικού κολλεγίου στην Ελλάδα το οποίο πραγματοποίησε λήψεις στο νησί και πήρε συνέντευξη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. 


Οι επικεφαλής του αμερικανικού κολεγίου με ομάδα φοιτητών και το συνεργείο παραγωγής επέλεξαν ως «πρότυπο» την Κρήτη από όλες τις Περιφέρειες της χώρας, στα θέματα ανάπτυξης, εξωστρέφειας, δράσεων για την τόνωση της οικονομίας, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας με τη συνεργασία Περιφέρειας-Επιστημονικών και Ερευνητικών Ιδρυμάτων του νησιού. 

Έκαψαν τον Κάρνάβαλο στο Ρέθυμνο

Περισσότεροι απο 15.000 καρναβαλιστές με δεκάδες άρματα ξεχύθηκαν στους κεντρικούς δρόμους του Ρεθύμνου, συμμετέχοντας στο 100ο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.


Παράλληλα χιλιάδες μασκαρεμένοι και μη κατέκλυσαν όλους τους δρόμους της πόλης προκαλώντας ένα πανδαιμόνιο κεφιού και διασκέδασης.

Ένας υπερτυχερός από το Ρέθυμνο κέρδισε 3,1 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Μετά την κλήρωση της Κυριακής

Μια πραγματικά ... Καθαρή Δευτέρα ξημερώνει για τον Ρεθεμνιώτη υπερτυχερό που κέρδισε 3,1 εκατομμύρια ευρώ αφού "πέτυχε" τους τυχερούς αριθμους του Τζόκερ στην κλήρωση της Κυριακής !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...