Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Χανιά: Χάλασαν τα σχέδια του λαθροθήρα για… στιφάδο

Ο 22χρονος λαθροκυνηγός από την κοινότητα Στροβλές κυνηγούσε παράνομα λαγούς στην περιοχή Μουστάκο


Στιφάδο… ονειρευόταν για το οικογενειακό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι του ένας νεαρός κυνηγός στα Χανιά και βγήκε για να κυνηγήσει τον… λαγό που θα το συνόδευε. Όμως, αντί να γιορτάσει στο σπίτι του, βρέθηκε με χειροπέδες στο τμήμα!

Μεσαρά: Τους ευχήθηκαν «Καλή Χρονιά» με... απολύσεις


Ένα δυσάρεστο δώρο για την έλευση της νέας χρονιάς επεφύλασσε η Διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσαράς (πρώην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσαράς) σε 6 εργαζόμενούς της

Ο θαυμαστός μικρόκοσμος των μανιταριών στο Ζαρό

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος διαγωνισμός μανιταριού στην Κρήτη που πραγματο-ποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Ζαρό στο πλαίσιο των Χειμερινών εκδηλώσεων.

Η διοργάνωση ανήκει στο Λαογραφικό Μουσείο Ζαρού, ο οποίος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Φαιστού, το Πνευματικό Κέντρο, τον Αθλητικό, το Μορφωτικό και τον Ορειβατικό σύλλογο Ζαρού αποτέλεσε τη μοναδική, σε παγκρήτιο επίπεδο, προσπάθεια σχεδιασμού και υλοποίησης ενός διαγωνισμού του οποίου οι συμμετέχοντες παρασκεύασαν τις μαγειρικές δημιουργίες τους για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό.

Τα πρώτα περιστατικά του 2014 στην Κρήτη - Εργάζονται όταν οι άλλοι γιορτάζουν


Δεν γνωρίζουν τι θα πει αργία. Κυριακή γιορτή και σχόλη δεν υπάρχει γι’ αυτούς.


Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους, καθηλωμένοι στο εργασιακό τους πόστο, την ώρα που γιορτάζετε με τις οικογένειες και τους φίλους σας.

Εργαζόμενοι που αν δεν βρίσκονταν στα καθήκοντά τους, θα επικρατούσε χάος.

Απίστευτο: Πλημμύρισαν θυρίδες σε τράπεζα και στέγνωναν χρήματα και έγγραφα με σεσουάρ για τα μαλλιά

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης όπου ιδιοκτήτες τραπεζικών θυρίδων αναγκάστηκαν να επιστρατεύσουν απίστευτους τρόπους για να στεγνώσουν το περιεχόμενο έπειτα από πλημμύρα στην τράπεζα.

ΒΙΝΤΕΟ-Το πρώτο μωρό του 2014 στο Ηράκλειο

Ποδαρικό για το 2014 για το Ηράκλειο έκανε ένα αγοράκι που γεννήθηκε στις 0.43 το πρωί στο μαιευτήριο Μητέρα.


Το νεογέννητο που ζύγιζε τρία κιλά και 420 γραμμάρια δέχθηκε τις ευχές των γιατρών και του προσωπικού του μαιευτηρίου να είναι καλότυχο στη ζωή του.

Δείτε το βίντεο

Κοριτσάκι το πρώτο παιδί του 2014, που γεννήθηκε στα Χανιά

Γένους θηλυκού ήταν το πρώτο παιδί που γεννήθηκε το 2014 στα Χανιά.


Κατάρρευση και... λουκέτο στη μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα!

Από παλιότερη εκδήλωση με ομιλητή τον κ.Κεγκέρογλου που ειναι και ο μοναδικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη

Η μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στην Ελλάδα, η άλλοτε πανίσχυρη ΤΟ Μασταμπά Ηρακλείου ετοιμάζεται να βάλει…λουκέτο! Ναι, η ΤΟ που τις παλιές καλές εποχές-και όχι πολύ μακρινές- του ΠΑΣΟΚ αριθμούσε μέχρι και 16000 μέλη καταρρέει υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων αφού δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ούτε στα βασικά έξοδα (ενοίκιο, ηλεκτρικό κλπ).


Η απόφαση για ‘κλείσιμο’ έχει παρθεί εδώ και καιρό από τη συντονιστική της ΤΟ αφού δεν έχουν πληρωθεί τα οφειλόμενα στον ιδιοκτήτη, αλλά τελικά μερικοί ρομαντικοί, ιδεολόγοι, στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντέδρασαν και ζήτησαν να δοθεί η τελική έγκριση από την Ολομέλεια!

Καλή χρονιά! Με υγεία και ... τύχη για όλους και όλες!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...