Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Και η Vueling θερινές πτήσεις για Ηράκλειο

Airbus A320 of Vueling Airlines above Lisbon, ...
Airbus A320 of Vueling Airlines above Lisbon, Portugal. (Photo credit: Wikipedia)

Πληθώρα αεροπορικών εταιρειών θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα, στη φετινή θερινή περίοδο, μία εκ των οποίων η Vueling.


Η ισπανική εταιρεία ανακοίνωσε απ’ ευθείας πτήσεις για: Αθήνα, Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο, Ηράκλειο και Κέρκυρα. Συγκεκριμένα, θα συνδέει: 

Συμμετοχή του κ. Σεραφείμ Τσόκα σε σύσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου

Την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ μελών του Συνδέσμου Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Γ.Γ. του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας.


Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου. Ο κ. Τσόκας, δεσμεύθηκε να κάνει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να δρομολογηθούν λύσεις που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα και την ομαλή λειτουργία της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου.

Προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ, με μικρή διαφορά, στην πρόθεση ψήφου σε εκλογές και ευρωεκλογές

Μάχη «στήθος με στήθος» δίνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της εταιρείας «Μέτρησις» που δημοσιεύει το Σάββατο η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Κεφαλογιάννης: Πρόταση ψηφίσματος κατά της επαπειλούμενης καταστροφής της Μεσογείου από τα χημικά όπλα της Συρίας

Την παρακάτω πρόταση ψηφίσματος κατά της επαπειλούμενης καταστροφής της Μεσογείου θαλάσσης από την υδρόλυση των χημικών όπλων της Συρίας κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Βουλή των Ελλήνων


ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΔΡΟΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Χανιά: Εκαναν έξωση σε ... άνεργο - Αντρες της αστυνομίας κινήθηκαν για να τον απομακρύνουν

Ο Πάνος, ένας άστεγος άντρας, είχε βρει καταφύγιο στο κτίριο επί της οδού Μελιδονίου στα Χανιά, μέχρι σήμερα.


Θύμα της κρίσης ο ίδιος όπως δηλώνει έμεινε χωρίς στέγη και αποφάσισε να βρει κατάλυμα στο κτήριο που είχε δωριστεί στο Πολυτεχνείο από την Ελένη Φρατζεσκάκη, το 1993 και δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: Συνταξιούχος του Ι.Κ.Α , έσωσε όλη του την περιουσία με δικασική απόφαση

Ιωάννα Μελάκη

Τον ν.3869/2010 (υπερχρεωμένα νοικοκυριά), επέλεξε υπερήλικας (72 ετών), χήρος, με δύο παιδιά ενήλικα ,παντρεμένα, από το Άνω Βιάννου Ηρακλείου, με την συνδρομή της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,για να βγει από το αδιέξοδο της υπερχρέωσης. 

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ε.Π.Κ.Κρήτης, στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, απευθύνθηκε υπερήλικας , συνταξιούχος 72 ετών, από το Άνω Βιάννου Ηρακλείου, οφειλέτης , ευρισκόμενος σε κατάσταση υπερχρέωσης σε δύο δάνεια, με συνολική οφειλή σε 2 τράπεζες που ανέρχεται στο ποσό των 22.777,01 ευρώ,όπου ως φαίνεται από τα προσκομιθέντα στοιχεία χωρίς δική του υπαιτιότητα είχε περιέλθει σε μόνιμη αδυναμία πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών του.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου ζωντανά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο

Αυτόν το χειμώνα ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσιάζει ζωντανά σε ένα μεγάλο κύκλο εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα την καινούργια του δουλειά.


Το Ηράκλειο υποδέχεται τον αγαπημένο τραγουδοποιό και την παρέα του σήμερα Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στο club "Μύλος" με ώρα έναρξης στις 22:30 (τιμή εισιτηρίου: φοιτητικό 8 ευρώ χωρίς ποτό και κανονικό 12 ευρώ χωρίς ποτό) και ακολουθεί το Ρέθυμνο όπου ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι "Φτερωτές Κιθάρες" θα εμφανιστούν στο Κτήμα Θυμέλη" με τις πόρτες να ανοίγουν στις 22:00 (τιμή εισόδου 10 ευρώ).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...