Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Λευτέρης Αυγενάκης για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

«Τα νέα, πρόσθετα, επίπονα οικονομικά μέτρα κατά δικαίων και αδίκων, που ανακοίνωσε...
γραπτώς η κυβέρνηση, «σφίγγουν και άλλο το ζωνάρι» και επιβαρύνουν ξανά, οριζόντια, τους ήδη εξουθενωμένους οικονομικά Έλληνες πολίτες. Για μια ακόμη φορά, λαμβάνονται μέτρα με κινήσεις πανικού και με αποφάσεις χωρίς στρατηγική, χωρίς κανένα στόχο και σχέδιο.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι κ. Βενιζέλος και Παπανδρέου, δεν πείθουν πλέον κανέναν πολίτη ότι είναι σε θέση να κυβερνήσουν και ότι έχουν την αξιοπιστία να κάνουν όλα όσα είναι απαραίτητα για την έξοδο της χώρας από τη βαθιά κρίση.

Η Δημοκρατική Συμμαχία υπογραμμίζει εκ νέου ότι μετά από τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις το πολιτικό δίλημμα που τίθεται στη χώρα είναι πάρα πολύ σαφές. Ή θα υπάρξει άμεσα συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας για Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ή θα έχουμε εκλογές και ο Λαός θα εκφραστεί, ώστε να δώσει ισχυρή εντολή και ισχυρή πολιτική νομιμοποίηση σε όλα τα φιλοευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα της χώρας, για να συνεργαστούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.»

E.Π.Κ.ΧΑΝ:" Συμβουλές προς τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά"

Μετά από αλλεπάλληλες αποφάσεις των Ειρηνοδικείων Κρήτης, προς όφελος των υπερχρεωμένων καταναλωτών, μπορούμε να ενημερώσουμε τα "υπερχρεωμένα νοικοκυριά...
τα παρακάτω με σχετικές βασικές ερωτήσεις και ταυτόχρονα απαντήσεις:

ΤΙ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ Ο ν3869/2010 ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΌΜΕΝΟ

Παρέχει την δυνατότητα, της ρύθμισης των χρεών του δανειζομένου, με  απαλλαγή από αυτά, κατά την κρίση του Δικαστηρίου.

ΠΟΙΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΉΠΤΕΣ ΩΦΕΛΟΎΝΤΑΙ

Όλοι ,εκτός εκείνους που έχουν Πτωχευτική ιδιότητα ,δηλαδή είναι έμποροι, επίσης δεν εντάσσονται μέλη Ο.Ε, Ε.Ε

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χασισοφυτεία 733 δενδρυλλίων εντόπισε η αστυνομία

Τέσσερις συλλήψεις καλλιεργητών στο Ρέθυμνο

Χασισοφυτεία 733 δενδρυλλίων εντόπισε η αστυνομίαΧειροπέδες στα χέρια τεσσάρων Ελλήνων «καλλιεργητών», ηλικίας 36, 37, 38 και 40 χρόνων, και 733 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. στο Ρέθυμνο ήταν το αποτέλεσμα συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.


Συγκεκριμένα, σε δύσβατη περιοχή στο δημοτικό διαμέρισμα Βιλανδρέδο του δήμου Ρεθύμνου, είχαν εντοπιστεί δύο φυτείες με 403 δενδρύλλια κάνναβης, στην πρώτη εκ των οποίων τα 121 ήταν αποξηραμένα, ενώ στη δεύτερη φυτεία 330 δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα 160 ήταν αποξηραμένα


Οι φυτείες τέθηκαν σε παρακολούθηση από τους αστυνομικούς, καθώς επίσης και ένα πρόχειρο παράπηγμα διαμονής και ένα αυτοσχέδιο παρατηρητήριο σε κορυφή δένδρου, από το οποίο οι δράστες παρακολουθούσαν την ευρύτερη περιοχή.


Μόλις εμφανίστηκαν οι «καλλιεργητές» επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 37χρονο και τον 38χρονο, οι οποίοι στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησαν πως στην «παρέα» υπήρχαν ακόμη δύο άνδρες.


Μετά από έρευνα, συνελήφθησαν και ο 40χρονος με τον 36χρονο και όλοι μαζί οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο 36χρονος δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για τον ίδιο λόγο και σε βάρος του είχαν εκδοθεί περιοριστικοί όροι από τον ανακριτή Ρεθύμνου.
Enhanced by Zemanta

Παράσταση διαμαρτυρίας μαθητών και γονέων στο δημαρχείο Χανίων


Διαμαρτυρία στο δημαρχείο Χανίων πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Χανίων και μαθητές δημοτικών σχολείων με αφορμή την έλλειψη των βιβλίων αλλά και γενικότερα την κατάσταση στην παιδεία.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Χανίων Μανούσο Λιονάκη στον οποίο εξέθεσαν την κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τις ελλείψεις τόσο σε βιβλία όσο και σε διδακτικό προσωπικό.
www.flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...