Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

Χασισοφυτεία 733 δενδρυλλίων εντόπισε η αστυνομία

Τέσσερις συλλήψεις καλλιεργητών στο Ρέθυμνο

Χασισοφυτεία 733 δενδρυλλίων εντόπισε η αστυνομίαΧειροπέδες στα χέρια τεσσάρων Ελλήνων «καλλιεργητών», ηλικίας 36, 37, 38 και 40 χρόνων, και 733 δενδρύλλια ινδικής κάνναβης στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. στο Ρέθυμνο ήταν το αποτέλεσμα συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.


Συγκεκριμένα, σε δύσβατη περιοχή στο δημοτικό διαμέρισμα Βιλανδρέδο του δήμου Ρεθύμνου, είχαν εντοπιστεί δύο φυτείες με 403 δενδρύλλια κάνναβης, στην πρώτη εκ των οποίων τα 121 ήταν αποξηραμένα, ενώ στη δεύτερη φυτεία 330 δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα 160 ήταν αποξηραμένα


Οι φυτείες τέθηκαν σε παρακολούθηση από τους αστυνομικούς, καθώς επίσης και ένα πρόχειρο παράπηγμα διαμονής και ένα αυτοσχέδιο παρατηρητήριο σε κορυφή δένδρου, από το οποίο οι δράστες παρακολουθούσαν την ευρύτερη περιοχή.


Μόλις εμφανίστηκαν οι «καλλιεργητές» επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον 37χρονο και τον 38χρονο, οι οποίοι στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησαν πως στην «παρέα» υπήρχαν ακόμη δύο άνδρες.


Μετά από έρευνα, συνελήφθησαν και ο 40χρονος με τον 36χρονο και όλοι μαζί οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο 36χρονος δράστης είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για τον ίδιο λόγο και σε βάρος του είχαν εκδοθεί περιοριστικοί όροι από τον ανακριτή Ρεθύμνου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...