Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα σε γαμήλιο γλέντι τραυμάτισε γυναίκα σε κάμπινγκ!

My Guns 006Image via WikipediaΗ σφαίρα ήρθε "από το πουθενά" για μία γυναίκα που έκανε τις διακοπές σε κάμπινγκ στην Παλαιόχωρα Χανίων...

τραυματίζοντας την, ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (16-07-2011) και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, η αστυνομία οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η σφαίρα είχε ριχτεί στην διάρκεια γαμήλιου γλεντιού σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ από το σημείο που τραυματίστηκε η γυναίκα

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο γαμπρός αλλά και ο ιδιοκτήτης του κέντρου όπου γινόταν το γλέντι έχουν οδηγηθεί στο Α.Τ της περιοχής , στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του ατόμου που πυροβολούσε άσκοπα...
Enhanced by Zemanta

Κρήτη: Τραυματισμοί από μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων

"Χίλια κομμάτια" έγιναν, χθες, οι άνδρες της τροχαίας Ηρακλείου, που καλούνταν σε τροχαία ατυχήματα, που συνέβαιναν... το ένα μετά το άλλο!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στις 12.15 το μεσημέρι, στο Αρκαλοχώρι, αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 42χρονη συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 44χρονος. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ με επιπόλαια τραύματα "γλίτωσε" και το 12χρονο αγόρι, γιος της 42χρονης.

Περίπου στις 22.00 το βράδυ, στα Πεζά του δήμου Αρχανών - Αστερουσίων, το ΙΧ που οδηγούσε μια 26χρονη, παρέσυρε έναν 76χρονο, ο οποίος κινούνταν πεζός, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά.
Τέλος, τα μεσάνυχτα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σε διασταύρωση στον κόμβο Κνωσού, προκαλώντας, ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και επιπόλαια τραύματα στους επιβαίνοντες στα οχήματα.

Ηράκλειο: Τυλίχτηκε στις φλόγες αυτοκίνητο εν κινήσει

Άγιο είχε ένας νεαρός άνδρας που βρίσκονταν στη Λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο, καθώς περίπου στις 7: 55 το πρωί, την ώρα που... οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του, ένα OPEL CORSA αυτό τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο νεαρός, σταμάτησε το φλεγόμενο όχημα ενώ 2 οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο και λίγο πριν τις 9, κατέσβησαν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει στο όχημα.
Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ο νεαρός θα πρέπει να εξηγήσει στον πατέρα του ότι το αυτοκίνητο δεν υπάρχει πια γιατί ...αυτοαναφλέγη.

ΧΑΝΙΑ: Έβαλε στόχο τη τσάντα και έγινε ο ίδιος στόχος της Αστυνομίας

Στη τσάντα που βρισκόταν μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στόχευσαν δύο νεαροί, ηλικίας 19 και 35 ετών, από την Αλγερία αλλά έγιναν οι ίδιοι στόχος της Αστυνομίας και συνελήφθησαν.
Η σύλληψη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, πυ εντόπισαν το νεαρό, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρισκόταν το αυτοκίνητο, κρατώντας την κλεμμένη τσάντα παραμάσχαλα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το μεσημέρι του Σαββάτου στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
http://www.flashnews.gr/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...