Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Κρήτη: Νέο Κέντρο Καταγραφής και Έρευνας του καρκίνου

Υπογράφηκε σήμερα προγραμματική σύμβαση της Περιφέρειας Κρήτης με το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης για την λειτουργία στο νησί ενός ειδικού επιστημονικού κέντρου καταγραφής του καρκίνου.


Πρόκειται για ένα μηχανισμό παρακολούθησης της νόσου στην Κρήτη, που θα μπορέσει να δώσει πολλές απαντήσεις στα ερωτήματα, όπως, ποια είναι τα ποσοστά καρκίνου στην Κρήτη, τη διασύνδεση του με το φύλλο, την ηλικία, τη γεωγραφική του διασύνδεση και άλλα σημαντικά στοιχεία.

Αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κρήτη

Τον τρόμο φαίνεται πως έζησαν οι επιβάτες της απογευματινής πτήσης, σήμερα Δευτέρα, από Αθήνα για Χανιά.


Σύμφωνα με ακροατές του SUPER FM, οι οποίοι μετέφεραν τα γεγονότα, το αεροπλάνο χτυπήθηκε από κεραυνό, κατά την διάρκεια της

Κρήτη: Κρούσμα μηνιγγίτιδας στο Ηράκλειο – Μαθητής νοσηλεύεται στην Εντατική

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Πατρίς, ένας μαθητής από την ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου μεταφέρθηκε την Κυριακή στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου οι γιατροί διέγνωσαν την ασθένεια και αμέσως με ασθενοφόρο τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων. 

Κρήτη: Κρίσιμες ώρες για 16χρονο μαθητή - Παραμένει στην εντατική με μηνιγγίτιδα!

Το παιδί μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται από την περασμένη Κυριακή - Εκτός από τους γονείς, στο πλευρό του και οι συμμαθητές του...


Ένα κρούσμα μηνιγγίτιδας έχει σημάνει συναγερμό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα ''Πατρίς'' ένας μαθητής από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου μεταφέρθηκε την Κυριακή (15-12-2013) στο Κέντρο Υγείας Χάρακα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...