Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ε.Π.Κ.Κρήτης: "Υπάλληλος της ΔΕΔΔΗΕ (ΔΕΗ), έσωσε όλη του την περιουσία με δικαστική απόφαση"

Με συγκίνηση, έφθασε στην ' Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η υπαρ.910/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων, από την σύζυγο  του δανειολήπτη, η οποία ενημέρωσε την Ένωση ,για την θετική έκβαση της αίτησής   του συζύγου της  στο Ειρηνοδικείο Χανίων, εκφράζοντας   την ευγνωμοσύνη της οικογένειας  στην ΄Ενωση, για την ενημέρωση, πάνω στις διατάξεις του νόμου 3869/2010, την  καθοδήγηση μέσω της συμβουλευτικής  και την μεσολάβηση στην Πιστώτρα Τράπεζα ,στην Εξωδικαστική διαδικασία.

Χανιά: Διήμερο αποκλεισμό της εφορίας εξήγγειλαν οι αγρότες

Σε διήμερο αποκλεισμό της εφορίας Χανίων, τη Δευτέρα και την Τρίτη, θα προχωρήσει η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Ενότητα».


Οπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Μπικάκης, «οι αγρότες βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα νέα φορολογικά μέτρα ζητώντας να μην εφαρμοστούν».

Ηράκλειο: Απειλούν να κάψουν ζωντανούς τους εφοριακούς!

Προϊστάμενος της εφορίας Ηρακλείου ζήτησε προστασία από την αστυνομία και μίλησε για τα όσα συμβαίνουν καθημερινά στη δουλειά του...


Τον τελευταίο καιρό ολοένα και πληθαίνουν τα κρούσματα με φορολογούμενους που απειλούν τους υπαλλήλους με όπλα, ενώ πολλές είναι και οι περιπτώσεις που δηλώνουν ότι θα αυτοκτονήσουν.

Ηράκλειο: Το ξέσπασμα της χαροκαμένης μάνας - ''Ο γιος μου δεν είχε σχέση με συμμορίες''!

Η εικονιζόμενη γυναίκα έχει συναντήσει για την υπόθεση, μέχρι και τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον - Η δολοφονία του γιου της εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ της χώρας της...


Ζητά από την Ελληνική Δικαιοσύνη να αποδώσει δικαιοσύνη και να καταδικάσει όσους ευθύνονται για την δολοφονία του γιου της. Η μητέρα του 19χρονου Tyrell Matthews-Burton, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα σε συμπλοκή περίπου 30 Βρετανών, τον περασμένο Ιούλιο στα Μάλια, βρέθηκε χθες (29-01-2014) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Ρέθυμνο: Τι φαντάζεστε ότι σέρβιραν στους ασθενείς μετά από 10 ώρες αναμονής;

Την απάντηση δίνουν οι νοσοκομειακοί γιατροί που έδωσαν στη δημοσιότητα μια εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση, για να περιγράψουν τα όσα συμβαίνουν στο δημόσιο νοσοκομείο...


Στον αέρα η λειτουργία του νοσοκομείου Ρεθύμνου με τους νοσοκομειακούς γιατρούς να αποφασίζουν ότι σταματούν να εκτελούν τις εφημερίες από τον Μάρτιο εφόσον το πρόγραμμα δε φέρει την υπογραφή του διοικητή του νοσοκομείου.  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...