Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ηράκλειο: Το ξέσπασμα της χαροκαμένης μάνας - ''Ο γιος μου δεν είχε σχέση με συμμορίες''!

Η εικονιζόμενη γυναίκα έχει συναντήσει για την υπόθεση, μέχρι και τον Βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον - Η δολοφονία του γιου της εξακολουθεί να απασχολεί τα ΜΜΕ της χώρας της...


Ζητά από την Ελληνική Δικαιοσύνη να αποδώσει δικαιοσύνη και να καταδικάσει όσους ευθύνονται για την δολοφονία του γιου της. Η μητέρα του 19χρονου Tyrell Matthews-Burton, ο οποίος μαχαιρώθηκε θανάσιμα σε συμπλοκή περίπου 30 Βρετανών, τον περασμένο Ιούλιο στα Μάλια, βρέθηκε χθες (29-01-2014) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.


Ο 19χρονος που δολοφονήθηκε
Ήταν η δεύτερη φορά που ταξίδεψε στην Κρήτη μέσα στο τελευταίο εξάμηνο. Την πρώτη, το περασμένο καλοκαίρι για να παραλάβει την σορό του αδικοχαμένου γιου της και χθες για να δώσει την πρώτη της κατάθεση ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας.

Το πένθος της βαρύ. Ο 19χρονος έφυγε βίαια ανήμερα των γενεθλίων του στο πιο ανέμελο ταξίδι της ζωής του. Στις καλοκαιρινές διακοπές του στο τουριστικό θέρετρο των Μαλίων που μοιάζει «παράδεισος» για χιλιάδες νεαρούς Βρετανούς.

Όμως δεν κρύβει και την πικρία της για ορισμένα δημοσιεύματα που παρουσίαζαν τον 19χρονο ως μέλος συμμορίας. «Ο γιος μου ήταν ένα πολύ καλό παιδί που δεν είχε καμία σχέση με συμμορίες. Αγαπούσε την οικογένεια και τους φίλους του» ανέφερε σύμφωνα με το cretalive.gr.

Η υπόθεση της φονικής συμπλοκής στα Μάλια για την οποία έχει προφυλακιστεί ένας άλλος 19χρονος Βρετανός, ο οποίος δηλώνει αθώος, έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα στην Μεγάλη Βρετανία. Η υπόθεση έχει φθάσει μέχρι τη Βουλή ενώ η μητέρα του θύματος είχε συναντήσει ακόμα και τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, σε μία προσπάθεια να διεξαχθεί έρευνα και από τις Αρχές της χώρας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...