Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Αντιδρούν οι γονείς της Στέλλας

«Αντιδρούμε έντονα στην αιφνιδιαστική περάτωση της κύριας ανάκρισης για την υπόθεση θανάτου της Στέλλας Ακουμιανάκη» τόνισε στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 16χρονης Ανδρέας Αργυρόπουλος.

Οπως είπε, οι γονείς του κοριτσιού προσέφυγαν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, γιατί θεωρούν ότι η υπόθεση κλείνει πολύ βιαστικά από τον ανακριτή.

«Στις 7.00 το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανάκρισης και του τρίτου γιατρού και στις 7.30 θυροκόλλησαν το πέρας της κύριας ανάκρισης» εξηγεί ο δικηγόρος.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μιχελογιαννάκης: "Δίνουμε οξυγόνο και προτείνουμε διάσωση επιχειρήσεων".

Στη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, «Σύσταση ενιαίας ανεξάρτητης αρχής δημόσιων συμβάσεων και κεντρικού ηλεκτρονικού μητρώου δημόσιων συμβάσεων - αντικατάσταση του έκτου κεφαλαίου του ν. 3588/2007 (πτωχευτικός κώδικας) - προπτωχευτική διαδικασία εξυγίανσης και άλλες διατάξεις», ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Ηρακλείου Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης ανέφερε ότι:

Σε μία οικονομία με τόσες ακάλυπτες επιταγές, με απλήρωτες συναλλαγματικές, με έλλειψη ρευστότητας, με ανεργία, με πληθωρισμό, δίνουμε οξυγόνο και προτείνουμε διάσωση επιχειρήσεων.

Η ενιαία αρχή δημοσίων συμβάσεων δίνει τέλος στην κακοδιαχείριση και στη διαφθορά, με τη δέσμευση μη συναινούντων. Δημιουργούμε συνθήκες είτε παράταση υποχρεώσεων, είτε κεφαλαιοποίηση χρεών, είτε μεταβίβαση επιχείρησης με αποτέλεσμα να σωθούν επιχειρήσεις. Θετική ενέργεια είναι και το κεντρικό ηλεκτρονικό μητρώο δημόσιων συμβάσεων.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...