Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Oι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα [επικαιροποιημένη λίστα]

Η «επικαιροποιημένη» λίστα με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ ανά νομό δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.  Από αυτή απουσιάζει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας που θα ανακοινωθεί ξεχωριστά.

To μόνο κενό που υπάρχει στη λίστα και το οποίο, όμως, δεν θα συμπληρωθεί, είναι στην περιφέρεια Σάμου και προέκυψε λόγω του αιφνιδίου θανάτου του υποψηφίου βουλευτή Δημήτρη Θάνου. Η  τρίτη θέση εκεί θα παραμείνει «συμβολικά ακάλυπτη», στη μνήμη του.

Δείτε την ανανεωμένη λίστα με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ εδώ.


Στην παραπάνω λίστα προστέθηκαν επίσης και οι υποψήφιοι βουλευτές στους νομούς Φθιώτιδας, Aρτας, και Ρεθύμνου.

ΡΕΘΥΜΝΟ
1.ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ
2.ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΑΝΝΑ
3.ΟΘΩΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
4. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Ανακοινώθηκαν από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τα ονόματα των υποψηφίων σε ΟΛΗ την Ελλάδα.


Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Με μεγάλη χαρά η Δημοκρατική Συμμαχία δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτιά της. Όπως από την αρχή είχαμε δεσμευτεί, οκτώ στους δέκα υποψηφίους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας πολιτεύονται για πρώτη φορά.

Μπαίνουν στη μάχη έτσι ώστε αύριο το πρωί στη Βουλή των Ελλήνων να υπάρχει μια καταλυτική δύναμη συνεργασίας, προοπτικής και ευρωπαϊκής ταυτότητας».

(πατήστε εδώ να δείτε ΟΛΑ τα ονόματα των υποψηφίων).

6 ελληνικά Πανεπιστήμια στα καλύτερα 500 παγκοσμίως - Στη λίστα και το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Συνολικά 6 από τα ελληνικά πανεπιστήμια μπήκαν στην παγκόσμια κατάταξη Leiden με τα 500 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο.

Ειδικότερα, πρώτο από τα ελληνικά είναι το Πανεπιστήμιο Κρήτης και στην θέση 324, ενώ ακολουθεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (364) και το ΕΜΠ (400).

Ακολουθούν στην κατάταξη το ΑΠΘ, το Πανεπιστήμιο Πάτρας και το ΕΚΠΑ.

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ΟΛΗ την Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Αριστεράς σε ΟΛΗ την Ελλάδα ανακοινώθηκαν σήμερα 


Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης σε σχετική δήλωσή του αναφέρει:

Υπάρχει ο δρόμος για μια άλλη Ελλάδα. Δεν μας αρμόζει μια κοινωνία διαλυμένη. Δεν μας αρμόζει μια νέα γενιά χωρίς όνειρα. Δεν μας αρμόζει ένας λαός χωρίς αισιοδοξία.

Στον πυρήνα της ελληνικής κρίσης βρίσκεται το πολιτικό σύστημα, που, με κύρια ευθύνη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δημιούργησε την κοινωνία των μεγάλων ανισοτήτων, οικειοποιήθηκε τη δημόσια διοίκηση, οδήγησε τη χώρα στο τέλμα της διαφθοράς. Η διαπλοκή έλαβε μεγάλες διαστάσεις. Μεγάλα έργα και κάθε λογής κρατικές προμήθειες υποτάχθηκαν σ’ αυτήν και προσέβαλαν το δημόσιο συμφέρον. Ο δικομματισμός λειτούργησε ως μηχανισμός πελατειακής εκπροσώπησης των συμφερόντων ορισμένων ομάδων. Η διαφθορά διαχύθηκε σε πολλαπλά επίπεδα, με άμεσες τις αρνητικές συνέπειες στην οικονομία και στην κοινωνία. Αυτό το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα πρέπει να σπάσει, να ανατραπεί.

Οι πολίτες γνωρίζουν τους υπεύθυνους, τους ενόχους της σημερινής κατάστασης. Με πρόταση και πρόγραμμα διεκδικούμε την αλλαγή πορείας της χώρας. Χρέος μας ο διαρκής αγώνας. Στόχος μας η νίκη.

Οι υποψήφιοι, ανά περιφέρεια, ΕΔΩ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Ενώ βγήκε απόφαση Δικαστηρίου, η Τράπεζα εξακολουθεί, να στέλνει απειλητικά εξώδικα

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , εκφράζει δημόσια την δυσαρέσκεια της, για το ύφος, την πίεση και την εκβιαστική γραφή Τράπεζας ,προς τον πελάτη της- καταναλωτή και εκείνο το  ηθικό ,το ανθρώπινο μη τεχνοκρατικό που μπορεί να πει  κανείς είναι "ήμαρτον πλέον" και για ενημέρωση  των καταναλωτών, παραθέτουμε το κείμενο, που ως αποδεικτικό πλέον υλικό, μας οδηγεί στην δημόσια καταγγελία της Τράπεζας.
Και για την ιστορία: Αναφερόμαστε σε υπόθεση υπερχρεωμένης καταναλώτριας, σε διάφορες τράπεζες, αλλά και στην εν λόγω Τράπεζα, που η δανειολήπτρια νοιώθοντας αδυναμία αντιμετώπισης του χρέους της, έκανε χρήση των διατάξεων του Ν.3869/2010 "περί υπερχρεωμένων νοικοκυριών" προσπάθησε να έρθει σε  εξωδικαστική  συμβιβαστική λύση με τις πιστώτριες Τράπεζες,  βρέθηκε με κάποιες από αυτές  να  μη συναινούν, με το προταθέν οικονομοτεχνικό σχέδιο, με αποτέλεσμα, η δανειολήπτρια, να κάνει  αίτηση στο Ειρηνοδικείο Χανίων , για την δικαστική ρύθμιση των οφειλών της,με αποτέλεσμα,  η υπόθεσή της να συζητηθεί   στο Ειρηνοδικείο  Χανίων,να   βγει  και η  απόφαση  στις 13-04-2012, όπου βάσει αυτής η  δανειολήπτρια διατάσσεται να πληρώσει για τέσσερα χρόνια  το ποσό των  (27,50Χ48)=1.320 και για 228 μήνες Χ19,18 Ευρώ. στην εν λόγω Τράπεζα.
΄Ομως, παρά την  τόσο σημαντική απόφαση του Ειρηνοδικείου, η δανειολήπτρια έλαβε  στις 19-04-2012 ,εξώδικη πρόσκληση , από τον εντολοδόχο δικηγόρο της Τράπεζας ,μέσω Δικαστικού Επιμελητή  που αναφέρεται στην  "ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΗΣ ΣΎΜΒΑΣΗΣ" αναφέρεται ακόμα, στο κλείσιμο του λογαριασμού,  και απαγόρευση χρήσης της πιστωτικής  κάρτας, αλλά και καλείται η δανειολήπτρια, εκβιαστικά πλέον, να εξοφλήσει ολοσχερώς την οφειλή της , εντός προθεσμίας  (5)  ημερών κ.λ.π.και ότι  ακόμα θα επιβαρυνθεί δικαστική δαπάνη, την πραγματική αμοιβή δικηγόρου. ,του δικαστικού επιμελητή κ.α.
  Αυτά είναι τα νέα μας... λίγη "τσίπα¨" χάθηκε; Αλήθεια η συγκεκριμένη Τράπεζα έχει συντονιστεί με τους εντολοδόχους δικηγόρους της;
  Η απόφαση του Ειρηνοδικείου , που ρυθμίζει τα χρέη της δανειολήπτριας βρίσκεται στα γραφεία της ΄Ενωσης, όπως και η Εξώδικη Πρόσκληση  που καλείται η δανειολήπτρια πιεστικά πλέον ,να καταβάλλει το Χρέος της . .΄Αραγε  οι αποφάσεις των Δικαστηρίων δεν μετράνε για τις Τράπεζες ; Γι αυτές υπάρχει άλλο δίκαιο; πρωτόγνωρο, πρωτάκουστο, επιτέλους δεν ηρεμούν, ή ακόμα δεν σέβονται τις αποφάσεις των δικαστηρίων της Χώρας, για να  αφήσουν και τους δανειολήπτες  να βρουν τον δικό τους δρόμο;
Τέλος επειδή   τα παραπάνω καταγγελλόμενα είναι σημαντικά, σοβαρά και ουσίας , εμείς ως ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, και τα καταγγέλλουμε δημόσια, αλλά και θα προχωρήσουμε σε επίσημη  καταγγελία, ενώπιον της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής.


                             
                                                          Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης


                                                                                                    Ιωάννα Μελάκη

ΚΡΗΤΗ: Η πλατεία γέμισε...άλογα!

Μια ιδιαίτερη «πορεία» τιμής και μνήμης για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Μακεδονίας ξεκίνησε χτες.

Τιμής ένεκεν για τη γενναία συμμετοχή των Κρητικών στη λευτεριά της Μακεδονικής γης, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη 17/4 από την Ιεράπετρα με κατάληξη τα Χανιά και ενδιάμεσο σταθμό τον Ιππικό Όμιλο Καλεσσίων.

Τους ιππείς, άνδρες και γυναίκες από ομίλους της Μακεδονίας και της Κρήτης, υποδέχτηκε στην πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος τους συνεχάρη για την πρωτοβουλία τους, αντάλλαξε μαζί τους αναμνηστικά δώρα και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο ταξίδι τους.


 cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...