Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ένας Σφακιανός στο τιμόνι της Google

Μεγάλωσε στον Καναδά, αλλά έφυγε από το σπίτι σε νεαρή ηλικία για να ταξιδέψει. Η ζωή του άλλαξε όταν πήρε το πρώτο του Mac. Αργότερα, όταν άρχισε να πειραματίζεται με το διαδίκτυο, ξεκίνησε ένας μεγάλος «έρωτας». Από τότε, εστιάζει κυρίως στο χώρο των ψηφιακών εφαρμογών και της διάδρασης.

Ο λόγος για τον κρητικής καταγωγής Στιβ Βρανάκη ,ο οποίος σήμερα είναι στο τιμόνι της Google Creative Lab ως καλλιτεχνικός διευθυντής για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η οικογένεια του Στιβ Βρανάκη κατάγεται από τα Σφακιά και μετανάστευσε στο Βανκούβερ στα τέλη της δεκαετίας του '60.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ένας Κρητικός κάνει το καλύτερο σουβλάκι ... στη Νέα Υόρκη!

Αφιέρωμα στον καλύτερο γύρο σουβλάκι της Νέας Υόρκης κάνει η ιστοσελίδα «Dailys News» (εδώ) και φυσικά πίσω από αυτό δε θα μπορούσε να κρύβεται παρά ένας Ελληνας και μάλιστα Κρητικός.

Το μαγαζί που λέγεται CHRISTOS GYRO AND SOUVLAKI βρίσκεται κοντά στη Madison Square Garden και ιδιοκτήτης του είναι ο Χριστόφορος Παρασχάκης

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ανερχόμενο αστέρι μία Ελληνο-αμερικανίδα πολιτειακή βουλευτής

Ανερχόμενο αστέρι της χρονιάς, που κατάφερε να διακριθεί σε ηλικία κάτω των 40 ετών, ανάμεσα από νομοθέτες, πολιτικούς και εκπροσώπους κοινοτήτων, χαρακτηρίζει την Ελληνο-αμερικανίδα πολιτειακή βουλευτή, Νικόλ Μαλλιωτάκη, η εφημερίδα της Νέας Υόρκης «Μπρούκλιν Ρεπόρτερ».

«Είναι τιμή μου», δηλώνει, φανερά συγκινημένη, η Νικόλ Μαλλιωτάκη στην ελληνικής υπηρεσίας της «Φωνής της Αμερικής»

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Κρήτη: "Τον σκότωσα… Σ’ αγαπώ… Να προσέχεις τα παιδιά"

«Τον σκότωσα… Σ’ αγαπώ… Να προσέχεις τα παιδιά». Επειτα έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και όλα τέλειωσαν! Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 38χρονου Γερμανού προπονητή, Σβεν Στέφεν, προς τη σύζυγό του, λίγο πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, στην κατάθεσή της η σύζυγος του προπονητή πολεμικών τεχνών σημείωσε ότι όταν πήγε στα γραφεία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, όπου εργάζεται η ίδια, την κάλεσε στην κουζίνα για να της πει «κάτι σημαντικό». Αφού την κοίταξε στα μάτια έγραψε το «σ’ αγαπώ» με το ίδιο του το αίμα. Η γυναίκα ξεκαθάρισε, επίσης, ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος, αλλά για ό,τι έκανε έφταιγε το γεγονός ότι είχε παρεξηγήσει τη φιλική της σχέση με τον γνωστό αθλητή του body building, Στέλιο Κτιστάκη.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...