Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Χανιά: Ελλείψεις προσωπικού στα Ειδικά Σχολεία

Σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία τους αναμένεται να αντιμετωπίσουν τα ειδικά σχολεία στα Χανιά καθώς  οι ελλείψεις τόσο σε διδακτικό όσο και σε βοηθητικό προσωπικό όπως κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι, είναι αρκετά μεγάλες.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων κ. Φώτης Ποντικάκης στο 3ο Ειδικό σχολείο, λείπουν συνολικά 5 δάσκαλοι, 3 από την πρωινή και 2 από την απογευματινή βάρδια, ενώ αρκετές είναι οι ελλείψεις και στο βοηθητικό προσωπικό.

Πρακτικά αυτό σημαίνει όπως σημειώνει ο κ. Ποντικάκης οτι θα είναι αρκετά επικίνδυνο να κάνουν μάθημα μόλις δύο δάσκαλοι σε 19 παιδιά, ενώ απαιτείται ένας δάσκαλος ανά 5 μαθητές.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Οι αποσφραγίσεις… καλά κρατούν


Ο δήμος τα σφραγίζει ενώ οι μαγαζάτορες δεν δίνουν σημασία και τα αποσφραγίζουν.
Μία ακόμα σύλληψη πραγματοποιήθηκε στη Χερσόνησο, ο λόγος για έναν 52χρονο άνδρας πού βρέθηκε στο τμήμα, μετά από επιχείρηση των Αστυνομικών του Α.Τ. Χερσονήσου, για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η Αρχή.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 52χρονος βρέθηκε να λειτουργεί, ως υπεύθυνος, το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας τη σφραγίδα που είχε επιβληθεί από το Δήμο Χερσονήσου.
http://www.flashnews.gr/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...