Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ρέθυμνο: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η μητέρα του 15χρονου αυτόχειρα

Τραγωδία χωρίς τέλος για την οικογένεια του 15χρονου που αυτοκτόνησε σχεδόν μια εβδομάδα πριν στο Ρέθυμνο.

Η μητέρα του άτυχου νεαρού νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Η τραγική μητέρα, σύμφωνα με το flashnews.gr μην μπορώντας να αντέξει τον απροσδόκητο χαμό του ανήλικου γιου της, αποπειράθηκε να βάλει τέρμα στη ζωή της. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η αγάπη της για τη μόδα την οδήγησε... στον εισαγγελέα!

Το περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, όταν νεαρή κοπέλα έγινε αντιληπτή στην προσπάθειά της να αποσπάσει ενδύματα... από γνωστό κατάστημα ρούχων αφαιρόντας τον αντικλεπτικό μηχανισμό που έφεραν πάνω τους.

Έτσι, η υπερβολική αγάπη της για τα ρούχα την οδήγησε στον Εισαγγελέα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε προηγουμένως καταφέρει να αφαιρέσει, με τον ίδιο τρόπο, ενδύματα και από άλλα καταστήματα της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ομολόγησε την πράξη της, αποδίδοντάς την στην παθολογική αδυναμία της στη μόδα!!
www.nomosfera.blogspot.com

«Gay» γάμοι στην Κρήτη;

Στα χνάρια ... της Τήλου φαίνεται πως οδεύει η Χερσόνησος, όπως προκύπτει από το αίτημα που έχει ήδη υποβληθεί στο δήμο από ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα το Λουξεμβούργο.

Του γραφείου ηγείται ένα ζευγάρι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ο ένας εκ των οποίων κατάγεται από την Κρήτη και ο άλλος από τη Μ. Βρετανία.

Σύμφωνα με το ζευγάρι που ζει στην Ανάληψη Χερσονήσου, πρόθεση είναι η ίδρυση και λειτουργία ταξιδιωτικών γραφείων στην περιοχή που θα διοργανώνουν πολιτικούς γάμους μεταξύ ετεροφυλόφιλων αλλά και μεταξύ ομοφυλόφιλων στην Κρήτη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Χερσονήσου εξετάζει την περίπτωση πολύ προσεκτικά και τη χαρακτηρίζει «πρόκληση».
Αφήνει, επίσης, ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ένα άτυπο δημοψήφισμα, προκειμένου να τοποθετηθεί η τοπική κοινωνία, η Εκκλησία, και άλλοι φορείς.
zougla.gr

Τον Αύγουστο η Έκθεση Αρκαλοχωρίου

Από τις 26 έως και τις 31 Αυγούστου 2011 ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα κινείται στους ρυθμούς της Παγκρήτιας Αγροτικής – Εμπορικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου του Δήμου, όπως αποφασίστηκε σε σχετική σύσκεψη που συγκάλεσε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ταμέλη του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Κατασκευαστικής Εταιρείας, οι εκπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων Καστελλίου και Αρκαλοχωρίου, εκπρόσωποι του Συλλόγου Ενεργών Πολιτών Αρκαλοχωρίου, μέλη των προηγούμενων οργανωτικών επιτροπών της έκθεσης, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και ο πρόεδρος της Άλφα Εκθεσιακής κ. Άγγελος Καραμπίκας.

Όπως αποφασίστηκε, η έκθεση για πρώτη χρονιά θα έχει εκτός από αγροτικό και εμπορικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του εκθεσιακού κέντρου Αρκαλοχωρίου, με διοργανωτή το Δήμο Μινώα Πεδιάδας και ανάδοχο την Άλφα Εκθεσιακή. Επιπλέον, θα ζητηθεί η στήριξη της έκθεσης από τα ανάλογα Υπουργεία, την Περιφέρεια Κρήτης και τα Επιμελητήρια.

Η 10η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, όπως θα ονομάζεται, θα κινηθεί σε τρεις άξονες:

1. Εκθεσιακό κομμάτι

2. Παράλληλες εκδηλώσεις και ημερίδες για την ενημέρωση επισκεπτών, επιχειρηματιών, εμπόρων αλλά και αγροτών

3. Πολιτιστικά δρώμενα


kritinea.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...