Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τραυματισμός αστυνομικού από αθίγγανους στο Ηράκλειο

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε τη νύχτα, στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν δέχθηκε επίθεση με πέτρες από αθίγγανους την ώρα που μαζί με άλλους τρεις συναδέλφους του, της ομάδας ΔΙΑΣ, έσπευσαν κοντά σε καταυλισμό Ρομά για να ερευνήσουν απόπειρα κλοπής ηλεκτρικού ρεύματος, έπειτα από καταγγελία.

Μόλις οι άνδρες της αστυνομίας προσέγγισαν τη γέφυρα στην εθνικής οδού, δίπλα στον καταυλισμό, τους επιτέθηκαν με πέτρες περίπου 30 άγνωστα άτομα Ρομά, προκειμένου να προστατέψουν δύο συντρόφους τους, που επιχειρούσαν παράνομη σύνδεση με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Ο ένας από τους τρεις αστυνομικούς τραυματίστηκε ελαφρά.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πλαστά δελτία ΚΤΕΟ στο Ρέθυμνο

Πλαστά δελτία ελέγχου αυτοκινήτων απο ΚΤΕΟ κατηγορούνται πως είχαν εκδόσει δύο Ρεθυμνιώτες 51 και 55 ετών.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα οι οποίοι διατηρούσαν γραφείο διεκπεραίωσης των διαδικασιών που απαιτούνται για τον τεχνικό έλεγχο νόμιμης κυκλοφορίας οχημάτων.

Σύμφωνα με την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, οι κατηγορούμενοι παρέλαβαν τα έτη 2007 και 2008 πέντε (5) οχήματα ιδιοκτησίας ισάριθμων Ρεθυμνιωτών ηλικίας 35, 56, 48, 46, και 39 ετών, με την υποχρέωση διεκπεραίωσης του απαραίτητου τεχνικού ελέγχου και την έκδοση των σχετικών ελέγχων καταλληλότητας τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ έναντι αμοιβής.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Cοnde Nast Traveller: Tα ελληνικά νησιά τα ομορφότερα του κόσμου!

Chania on the island of Crete - Western part o...Image via Wikipedia Οι αναγνώστες του αμερικανικού περιοδικού Cοnde Nast Traveller ψηφίζουν ελληνικά νησιά!

Οι οπαδοί της έκδοσης,  ψήφισαν για 14η χρονιά, και ανέδειξαν ως καλύτερα νησιά στον κόσμο τα ελληνικά.

Πρώτη φορά στα χρονικά καταλαμβάνουν την πρώτη θέση, το σύνολο των νησιών μιας χώρας!


Εξέχουσα θέση σε αυτή την πρωτιά καταλαμβάνουν η Κρήτη και οι Κυκλάδες που αναδείχθηκαν στη πρώτη θέση σε όλα τα κριτήρια που έθεσε το περιοδικό.

H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ   ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...