Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Νέα πτήση Χανιά - Δουβλίνο από τη Ryanair

Τη βάση της στα Χανιά αποφάσισε να ενισχύσει η Ryanair με μια ακόμη πτήση στη διαδρομή προς το Δουβλίνο.


Η εταιρία εντάσσει από την 1η Απριλίου 2014, στο πρόγραμμά της πτήσεις στη διαδρομή Δουβλίνο-Χανιά δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη και Σάββατο. Με αφορμή την έναρξη των νέων δρομολογίων η Ryanair προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια από 14,99 ευρώ για ταξίδια σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό δίκτυό της για Δεκέμβριο και Ιανουάριο.

Επισημαίνεται, ότι από τον περασμένο Απρίλιο τα Χανιά είναι η πρώτη ελληνική βάση της εταιρίας. Μέσω των 25 προορισμών της, συμπεριλαμβανομένων και 10 νέων, η Ryanair εκτιμά ότι θα μεταφέρει πάνω από 500.000 επιβάτες ετησίως από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων, δημιουργώντας όπως υποστηρίζει πάνω από 160 εκατ. ευρώ σε τουριστικά έσοδα, καθώς και τη διατήρηση άνω των 500 θέσεων εργασίας στο νομό των Χανίων.

Χανιά: Πήγε για κυνήγι και είδε τα σκυλιά του νεκρά από φόλες

Με τραγικό τρόπο ένας κυνηγός ανακάλυψε την πράξη ασυνείδητου ή ασυνείδητων που πέταξαν δηλητηριασμένα δολώματα στην ύπαιθρο με συνέπεια δύο σκυλιά να βρουν φριχτό θάνατο.


Το περιστατικό, σύμφωνα με το flashnews.gr σημειώθηκε την Κυριακή στα Μαρεδιανά Κισσάμου στη θέση Κούτσουλους.

Ομιλία για το θέατρο στα Χανιά (1830 – 1930)

Εκδήλωση με θέμα “Το θέατρο στα Χανιά από το 1880 έως το 1930” θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Ειδ. Συνεργάτις των Γενικών Αρχείων του Κράτους κα Ζαχαρένια Σημανδηράκη θα παρουσιάσει (με παράλληλη προβολή διαφανειών) τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνάς της.


Στο β’ μέρος της εκδήλωσης θα γίνει η γνωριμία και παρουσίαση του Συλλόγου Φίλων Θεάτρου Χανίων, ως νεοσύστατη ομάδα της πόλης μας, με μουσικοχορευτικά δρώμενα.

Ε.Π.Κ.Κρήτης "Ανάσα" για συνταξιούχο δανειολήπτρια, με απόφαση του Ειρηνοδικείου Χανίων

Δανειολήπτρια συνταξιούχος , διαζευγμένη, με προβλήματα υγείας τα "κατάφερε" , μέσω των διατάξεων του Νόμου 3869/2010 όπως αυτός τροποποιήθηκε, τον γνωστό ως Νόμο Κατσέλη ,να πάρει μια ανάσα , καταβάλλοντας μόνο 55 Ευρώ το μήνα για χρέος 43.114 Ευρώ, και μάλιστα από 1-6-2014 Επί της ουσίας της υπόθεσης και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,της οποίας η δανειολήπτρια τυγχάνει να είναι μέλος.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...