Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Πλακιά: Θα κάνουν έρανο για να πάρουν... λάμπες

Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες προετοιμασίας για την υποδοχή των ξένων επισκεπτών στο φημισμένο τουριστικό θέρετρο του Πλακιά, και ήδη επαγγελματίες άρχισαν δειλά-δειλά να ασχολούνται με τις πρώτες εργασίες στα. καταστήματά τους, αν και τον χειμώνα η ζωή δεν σταματά! Ωστόσο, η πλειοψηφία από αυτούς, αφού δεν επιλύονται για καιρό βασικά προβλήματα παρά τις οχλήσεις τους στις αρμόδιες Αρχές, κινητοποιούνται και με τις δικές τους δυνάμεις επιχειρούν να τα αποκαταστήσουν…

Αυτό θα γίνει, για παράδειγμα, με τον δημόσιο φωτισμό στους κεντρικούς δρόμους του Πλακιά. Οι ίδιοι, λοιπόν, σκέφτονται με… έρανο να ζητήσουν την οικονομική συμβολή του καθενός, ώστε «να αγοραστούν λάμπες που θα αντικαταστήσουν τις καμένες» και οι επισκέπτες και οι ντόπιοι να βγουν τώρα και χρόνια από το… σκοτάδι! Είναι χαρακτηριστική η δήλωση επαγγελματία: «Αφού η Πολιτεία και η Αυτοδιοίκηση δια των επισήμων φορέων της αδυνατεί με την αιτιολογία ότι τα ταμεία είναι άδεια, αναγκαζόμαστε εμείς να πάρουμε τη θέση τους. Δεν γίνεται αλλιώς!»

Δημοτικός αστυνομικός πήρε άριστα στην παραποίηση στοιχείων - Ανακαλείται ο διορισμός του


Επέβαλε την τάξη και τη νομιμότητα όσο το επέτρεπαν οι αρμοδιότητές της θέσης του, ωστόσο ο ίδιος δεν κινήθηκε με το γράμμα του νόμου όταν υπέβαλε την αίτησή του για πρόσληψή του ως δημοτικού αστυνομικού.

"Αυτή η Βουλή μπορεί να βγάλει πρόεδρο της Δημοκρατίας"

«Αυτή η Βουλή μπορεί να βγάλει πρόεδρο της Δημοκρατίας», επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης σήμερα στο "ΣΚΑΙ TV", τονίζοντας πως «δεν μπορεί σε αυτή τη χώρα με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας να προκηρύσσονται εκλογές με αποτέλεσμα μετά το 2004 καμία κυβέρνηση να μην εξαντλεί την 4ετία».


Ο κ. Κεφαλογιάννης, μεταξύ άλλων τόνισε πως «η διαφορετική γνώμη είναι στοιχείο μιας νέας σύνθεσης. Θέλουμε οι εκλογές και οι περιφερειακές εκλογές να είναι στην ουσία ένα πρόκριμα να αλλάξει η κυβέρνηση και η κυβερνητική καταστροφή και συγχρόνως να αναδείξουμε τι Ευρώπη θέλουμε και τι ρόλο θα παίξουν οι περιφέρειες».

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η πρόεδρος φιλοζωικής στην Κρήτη

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου « Η προστασία των Ζώων» στην Κρήτη.


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Βαμβακόπουλου στα Χανιά.

19 νεκροί σε 70 μέτρα δρόμου τα τελευταία 11 χρόνια

Σοκαριστικός ο απολογισμός για το σημείο καρμανιόλα στον ΒΟΑΚ, όπου χθες δύο ακόμη άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο τους τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο...


Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία για το σημείο - παγίδα του ΒΟΑΚ στο ύψος των Σισών όπου σημειώθηκε χτες το απόγευμα το τραγικό τροχαίο με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Κολυμπάρι

Κινητοποιήσεις αγροτών στα Χανιά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στον αποκλεισμό του κτηρίου όπου στεγάζονται η Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία και τα Διοικητικά Δικαστήρια, έχουν προχωρήσει από το πρωί αγρότες στα Χανιά.


Την κινητοποίηση πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων «Ενότητα» που με ψήφισμά της καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει τον νόμο για τη φορολόγηση των αγροτών.

Αποκλεισμένη η ΔΟΥ Ηρακλείου από αγρότες

Αποκλεισμένη είναι από νωρίς το πρωί της Δευτέρας η ΔΟΥ Ηρακλείου, καθώς αγρότες, στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει έχουν προχωρήσει στον αποκλεισμό της.


Όπως είπε μιλώντας στο Ράδιο 984 ο ταμίας της ΟΑΣΝΗ  Μ. Καμπιτάκης, ούτε οι υπάλληλοι της εφορίας έχουν καταφέρει να μπουν στο κτίριο.

Ε.Π.Κ.Κρήτης: Απόφαση με άρωμα θρησκείας, η απόφαση για χήρα δανειολήπτρια από τα Χανιά

"Θεϊκά" συναισθήματα ,περιέχει  η ημ 20-01 -2014 απόφαση ,του Ειρηνοδικείου Χανίων,  στα πλαίσια της Προσωρινής διαταγής, σύμφωνα με τον τροποποιημένο νόμο 3869/2010, όπου χήρα δανειολήπτρια , όχι μόνο έσωσε την  περιουσία της, αλλά και δεν θα πληρώνει δόση, για το χρέος της ,Χριστούγεννα και Πάσχα.


 Αναλυτικά  και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, μέλος της οποίας τυγχάνει η εν λόγω δανειολήπτρια, πρόκειται για δανειολήπτρια ευρισκόμενη εν χηρεία , Ιδιωτ.υπάλληλος, ηλικίας 45 χρονών, με δύο ενήλικα τέκνα, η οποία είναι χρεωμένη σε μία Τράπεζα αλλά και στον Ο.Α.Ε.Δ , συνολικού ποσού χρέωσης 81.425,16 ευρώ. Εισόδημα έχει μονάχα τον μισθό της, ως Ιδιωτική υπάλληλος 809,88 Ευρώ.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...