Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

19 νεκροί σε 70 μέτρα δρόμου τα τελευταία 11 χρόνια

Σοκαριστικός ο απολογισμός για το σημείο καρμανιόλα στον ΒΟΑΚ, όπου χθες δύο ακόμη άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο τους τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο...


Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία για το σημείο - παγίδα του ΒΟΑΚ στο ύψος των Σισών όπου σημειώθηκε χτες το απόγευμα το τραγικό τροχαίο με θύματα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το Κολυμπάρι


Όπως διαβάζουμε στο cretalive, σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της ΕΛΠΑ, Γιάννη Λιονάκη στο συγκεκριμένο δρόμο έχουν χάσει τη ζωή τους 19 άτομα τα τελευταία 11 χρόνια.
Σχολιάζοντας το τελευταίο περιστατικό ο ίδιος ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook

"19 νεκροί σε 70 μέτρα δρόμου τα τελευταία 11 χρόνια! Εκεί στα πορτοκάλια!! Δεν επανέρχομαι στα χιλιοειπωμένα. Ας όψονται αυτοί που μας άφησαν τόσο υστερημένους στις υποδομες του νησιού μας! Θα απαιτήσουμε και θα φτιάξουν, εκεί τουλάχιστον, 2 χιλιόμετρα με διαχωριστικό στηθαίο; Θα είναι η μόνη πράξη ευθύνης. Γιατί αν περιμένουμε αυτοκινητόδρομο ΒΟΑΚ κλπ, θα ξεκληριστούμε"

Ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ Κρήτης ανέφερει ότι το κόστος από τα τροχαία στην Κρήτη είναι δυσθεώρητο αν υπολογιστεί ότι προ κρίσης άγγιζε τα 738 εκ. το χρόνο ενώ διερωτήθη "με αυτά τα λεφτά πόσοι δρόμοι θα μπορούσαν να κατασκευαστούν "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...