Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα - Πρόβλεψη ανά περιοχή

Σημαντική πτώση θα παρουσιάσει αύριο η θερμοκρασία, ενώ παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά. Τοπικές βροχές αναμένονται στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια, χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά.

Πιο αναλυτικά, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για την Κυριακή ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΔΩ

VIDEO: ΟΦΗ- Δόξα Δράμας 2-0

Μετά από 5 αγωνιστικές χωρίς νίκη (3 ήττες, 2 ισοπαλίες), ο ΟΦΗ επέστρεψε στα «τρίποντα».
 
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επικράτησε 2-0 της Δόξας Δράμας, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από δύο διαδοχικά 0-0 με ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Απάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη στους Πολίτες Κατά του Χρέους

«Μόνο αισιοδοξία μας γεμίζουν οι δράσεις και οι κινήσεις πολιτών, που με νηφαλιότητα καταδεικνύουν την άκαρπη κυβερνητική πολιτική και την ατελέσφορη φοροεισπρακτική λογική, που συνθλίβει την ελληνική κοινωνία.

Παρά το γεγονός ότι η επιστολή σας για το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, απευθύνεται και σε μένα προσωπικά ως Βουλευτή Ηρακλείου, εντούτοις δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου και ενημερώθηκα για αυτή διά του τύπου. Αισθάνομαι όμως την ανάγκη και την υποχρέωση να σας απαντήσω, γιατί μοιράζομαι τις ανησυχίες σας. Αφουγκράζομαι την οργή σας.

Η απερχόμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, υπέγραψε ένα Μνημόνιο, χωρίς να έχει κάνει καμία ουσιαστική διαπραγμάτευση με τους δανειστές μας, με αποτέλεσμα να βυθίσει τη χώρα σε μία πρωτοφανή ύφεση. Αυτό δεν θα μπορούσε ποτέ να με βρει σύμφωνο και κατέθεσα τη διαφωνία μου στη Βουλή.

Το νέο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών, θα συζητηθεί διεξοδικά και για αυτό σας διαβεβαιώ. Ατελέσφορα οικονομικά μέτρα, που ως μόνο στόχο έχουν, να γεμίσουν «τρύπες» και να καλύψουν πολιτικές αδυναμίες, δεν θα περάσουν. Θα είμαι όμως εκεί για να βοηθήσω να γίνουν όλες οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, ώστε να βγει η χώρα από την κρίση. Να μειωθεί δραστικά το έλλειμμα. Να σταθούμε και πάλι στα δικά μας πόδια. Να κοιτάξουμε και πάλι το μέλλον με αισιοδοξία.
Τιμώ τη θέση που μου «δάνεισε» ο λαός της Κρήτης, στο ελληνικό κοινοβούλιο. Είμαι υπόλογος απέναντί του, μα πάνω απ’ όλα στον ίδιο μου τον εαυτό. Μάχομαι για να κερδίσει η Ελλάδα τη χαμένη της αξιοπιστία. Μάχομαι για να μπορέσουμε όλοι οι Έλληνες να ζούμε με αξιοπρέπεια, χωρίς ξένα δεκανίκια. Αυτό δεν είναι μία ακόμα πολιτική υπόσχεση. Είναι προσωπική δέσμευση.»

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...