Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Συνελήφθη 26χρονος για το έγκλημα στην Ιεράπετρα

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της άγριας δολοφονίας, και αφού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις στο Λασίθι, έγινε γνωστό ότι κρατείται και ανακρίνεται ένας 26χρονος για την δολοφονία του 60χρονου στην Ιεράπετρα (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τον 26χρονο Πακιστανό που εργαζόταν για τον άτυχο άνδρα και  ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχει κριθεί ύποπτος για το φονικό και αναζητήθηκε αφού έγιναν δεκάδες προσαγωγές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο το πρωί θα γίνουν ανακοινώσεις από την Αστυνομία.
Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή, ενώ υπάρχουν φόβοι για εκδήλωση επεισοδίων σε βάρος μεταναστών
cretalive.gr

Κεραυνοί βύθισαν στο σκοτάδι δεκάδες περιοχές των Χανίων

Δεκάδες περιοχές των Χανίων έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι εξαιτίας της καταιγίδας που ξέσπασε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.

Η "ομοβροντία" κεραυνών έθεσε εκτός λειτουργίας δίκτυα της ΔΕΗ και μέχρι αυτήν την ώρα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάζουν τα Κουνουπιδιανά, η Χαλέπα, το Σόδυ, τα Κεραμειά, περιοχές της Σούδας καθώς και αρκετά χωριά στον Αποκόρωνα.

Τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται στα Κουνουπιδιανά και στην Χαλέπα όπου σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΗ υπάρχει περίπτωση οι βλάβες να μην αποκατασταθούν σήμερα.
flashnews.gr

ΠΑΓΝΗ: Άφησαν τον ασθενή λίγο πριν ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι

Λίγο πριν ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι για την τοποθέτηση stent, οι γιατροί τον άφησαν ... κι έφυγαν για να συμμετάσχουν σε συνάντηση με Γερμανούς συναδέλφους τους.

Τι κι αν είχε προγραμματίσει από καιρό τη χειρουργική επέμβαση, τι κι αν είχαν διενεργηθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις; Κι όμως την τελευταία στιγμή ... έμεινε έξω από το χειρουργείο!

Το μαρτύριο του 56χρονου δεν περιορίζεται στην καθημερινή πάλη με την ασθένειά του, καθώς έχει να αντιμετωπίσει ... κι άλλα απίστευτα αλλά απολύτως ελληνικά, τα οποία όμως δυστυχώς θέτουν σε κίνδυνο την πορεία της υγείας του...

Τώρα, για το πότε θα προγραμματιστεί ξανά η χειρουργική επέμβαση; Ένας Θεός ξέρει...


 cretalive.gr

Κουράκης :"Να ακυρώσουμε τη διαθεσιμότητα στην πράξη" - ΒΙΝΤΕΟ

Καμία διαπιστωτική πράξη δεν πρόκειται να υπογραφεί από κανέναν Δήμο για να τεθούν σε διαθεσιμότητα δημοτικοί υπάλληλοι, ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Ηρακλείου Γ. Κουράκης στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δ.σ. της ΠΕΔ Κρήτης που ξεκίνησε στη Λότζια, στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, με κύριο θέμα συζήτησης το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα άλλα θέματα που αφορούν τους ΟΤΑ και λήψη αποφάσεων.

Το "παρών" έδωσαν αιρετοί από όλη την Κρήτη, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων (ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, εκπρόσωποι των σωματείων εργαζομένων) αλλά και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα καθώς είναι υποψήφιοι να τεθούν "υπό διαθεσιμότητα"

Ο κ. Κουράκης έκανε σαφές ότι δεν πρόκειται να δοθούν στοιχεία από κανέναν Δήμο και επανέλαβε τα περί προσφυγών στη Δικαιοσύνη. "Δεν είναι δυνατόν εργαζόμενοι να παίρνουν το 75% του μισθού τους και να κάθονται. Δεν είναι αυτό κράτος. Το θέμα πρέπει να τεθεί σε δημόσια συζήτηση και με καλή πρόθεση, λύση θα βρεθεί. Δεν πρόκειται για αντάρτικο", τόνισε.

Οι αποφάσεις της ΠΕΔ
                   Το Δ.Σ της ΠΕΔ Κρήτης αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :
  1. Να εκφράσει τη διαμαρτυρία του και την πλήρη διαφωνία του με την διαθεσιμότητα των εργαζομένων που οδηγεί τους Δήμους σε αδυναμία εκπλήρωσης του ρόλου τους.
  2. Η  μισθολογική  υποβάθμιση των εργαζομένων δημιουργεί  αρνητικό κλίμα στο εσωτερικό των Δήμων και επιφέρει  δυσκολίες  στις παρεχόμενες υπηρεσίες  προς τους πολίτες.
  3. Η απαγόρευση των προσλήψεων μέχρι το 2016 ειδικότερα στις ανταποδοτικού χαρακτήρα υπηρεσίες όπως Καθαριότητα ,κοινωνικές δομές  κ.α ουσιαστικά τις οδηγεί  στη διάλυσή τους.
  4. Να μην υπογράψουν οι Δήμαρχοι καμία διαπιστωτική πράξη για διαθεσιμότητα   εργαζόμενων  στους Δήμους.
  5. Να μην προχωρήσουν  σε καμία κατάργηση οργανικής θέσης μέσα από τους  νέους Οργανισμούς που  συγκροτούνται.
  6. Επίσης το Δ.Σ της ΠΕΔ καταγγέλει το θεσμό του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ  ζητώντας  να καταργηθεί .
  7. Να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Κρήτης με επεξεργασμένες θέσεις των Δημάρχων  για τα μείζονα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της βιωσιμότητάς της ώστε να διαμορφωθεί η  τελική Θέση της ΠΕΔ για το συνέδριο της ΚΕΔΕ.
  8. Να ζητήσει άμεση σύγκλιση  της Γενικής Συνέλευσης της Κ.Ε.Δ.Ε για να συζητηθούν όλες οι εξελίξεις ιδιαίτερα τα θεσμικά και οικονομικά θέματα των ΟΤΑ και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για το μέλλον της τοπικής Αυτοδιοίκησης.
cretalive.gr

Κηδεύεται στα Χανιά ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, Ρούσσος Βρανάς

Ο δημοσιογράφος Ρούσσος Βρανάς, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο Ρούσσος γεννήθηκε στα Χανιά το 1950. Στην Ε' Γυμνασίου έφυγε με υποτροφία για το Μέριλαντ των ΗΠΑ, όπου τελείωσε το σχολείο. Ηταν 18,5 ετών και μέλος του ΠΑΚ όταν σπούδαζε στη Νομική Θεσσαλονίκης. Τον Αύγουστο του '69, μεσούσης της χούντας, επηρεασμένος από μια ομιλία του Γεώργιου-Αλέξανδρου Μαγκάκη πέταξε μια βομβα μολότοφ στις εγκαταστάσεις του κλιμακίου του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη.
 
Το χτύπημα θεωρήθηκε ιδιαίτερα συμβολικό στην εποχή του.

Συνελήφθη και πέρασε από δίκη, όπου καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18,5 ετών, όσα δηλαδή ήταν τα χρόνια του, όπως του επισήμανε ο πρόεδρος του δικαστηρίου. «Ευτυχώς που δεν ήμουν εξηντάρης», έλεγε αργότερα αστειευόμενος στους φίλους του.

Φυλακίστηκε στο Επταπύργιο και αργότερα στον Κορυδαλλό στην πτέρυγα Γ, όπου κρατούντο οι μη χαρακτηρισμένοι ως κομμουνιστές.

Ηταν ο νεότερος πολιτικός κρατούμενος, ανάμεσα σε δεκάδες σε εκείνη την πτέρυγα του Κορυδαλλού και εκεί έδειξε ενδιαφέρον για την δημοσιογραφία στα μαθήματα που έκανε ο συγκρατούμενός του Γιάννης Καψής, μετέπειτα διευθυντής των «ΝΕΩΝ».

«Θυμάμαι ένα ψηλόλιγνο αγόρι, που περπατούσε συχνά στο προαύλιο της φυλακής μόνος, σκεπτικός, προβληματισμένος», διηγείται ο Γ. Καψής. «Πολλές φορές κάναμε βόλτες μαζί και συζητούσαμε επί ώρες».

Από τη φυλακή βγήκε το 1972 για έξι μήνες λόγω ανηκέστου βλάβης - είχε πάθει φυματίωση. Διέφυγε στο εξωτερικό (Ιταλία, Γερμανία, Σουηδία) και επέστρεψε μετά την πτώση της χούντας. Την ημέρα του Πολυτεχνείου, η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του αναζητώντας τον.

Αρχισε να εργάζεται ως μεταφραστής και επιμελητής των εκδόσεων «Ποντίκι» απ' όπου ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα. Αργότερα εργάστηκε στην τηλεόραση και το 1995 εντάχθηκε στο δυναμικό των «ΝΕΩΝ» υπογράφοντας από το 1999 τη στήλη «Δρόμοι».

Ο εκδότης του «Ποντικιού» Κώστας Παπαϊωάννου θυμάται ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον τότε διευθυντή των «ΝΕΩΝ» Λέοντα Καραπαναγιώτη: «Μου έστειλες ένα διαμάντι». Από τις εκδόσεις «Ποταμός» κυκλοφόρησε το 2002 το βιβλίο του «Η άχρονη χώρα».

Η κηδεία του θα γίνει στα Χανιά.

Ε.Π.Κ.Κ: ¨Εικόνες άγριας Δύσης στην περιφέρεια Ανατολικής Κρήτης

Γράφει η Ιωάννα Μελάκη
Δημοσιογράφος Κοιν.Ρεπορτάζ

Η  ΄Ενωση  Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, οφείλει να καταγγείλει και να μεταφέρει δημόσια, το κλίμα ανομίας, ανασφάλειας, φόβου, αλλά και φτώχειας που επικρατεί διάχυτος στους περισσότερους πολίτες της Ανατολικής Κρήτης ιδίως στους αγρότες, στους εργάτες και καλεί τις Υπηρεσίες αλλά και τις κοινωνικές δομές να απλώσουν το χέρι συμπαράστασης και ανθρωπιάς.

Πρόκειται για ανθρώπους γεμάτους δυστυχία, που κάποιοι χτίζουν πάνω τους μόνο φόβο και κάποιοι καθημερινά τον καλλιεργούν και τον αυξάνουν, μετατρέποντας τους ανθρώπους σε φοβισμένα ανθρωπάκια..Η ΄Ενωση μας πόρτα ανοιχτή για κάθε πονεμένο, για κάθε δυστυχισμένο , έχει "βουλιάξει" από τα δάκρυα αυτών των ανθρώπων, που τρέχουν να βρουν την ελπίδα, από ένα λόγο στήριξης μια κοινωνική συμβουλή.

Οι εικόνες είναι απερίγραπτες, ο βοριάς των απαιτήσεων πολιτείας και Τραπεζικών εταιρειών πέφτει ανελέητος, στις στυγνές φάτσες στα δυσκολοκίνητα από την γενικής φύσεως προβλήματα σώματα.

Μιλάμε για φτωχούς ανθρώπους, ανθρώπους με τετραμελή οικογένειες με εισόδημα κάτω από τα όρια της φτώχειας της ανέχειας της δυστυχίας.

Σαυτή την εικόνα έχει ανοίξει σελίδα η εγκληματικότητα πάσης φύσεως, και ο φόβος κυματίζει όχι στην σκέψη ως εικόνα , αλλά καθημερινά παραφυλάει στο δρόμο στο σπίτι στο χωράφι.. οι καταγγελίες πολλές. η αδιαφορία μεγάλη , οι πολίτες ανασφαλής και η εικόνα μαύρη.

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,δεν αισθάνεται ευχάριστα ως κοινωνική δομή, αλλά και σαν δομή στήριξης υπερχρεωμένων νοικοκυριών, όταν συναντά ανθρώπους με ελάχιστες γνώσης της καθημερινότητας, με ανθρώπους να υπηρετούν τη γη για την καλλιέργεια αγροτικών προϊόντων, να χάνονται στο αυξημένο κόστος παραγωγής, στη μη ανταποδοτικότητα τιμής πώλησης αυτών ,στην μη ασφάλεια των εργαλείων λιπασμάτων αλλά και προϊόντων της σοδειάς τους.Εδώ μιλάμε για ανθρώπους ξεχασμένους από τον Θεό και την μοίρα τους. Η μοναδική τους τροφή το κλάμα η θλίψη το φορτίο της ενοχής της υπερχρέωσης που κάποιοι τους φόρτωσαν , που αντί για σπίτια (στεγαστικά δάνεια) τους φόρτωσαν με θερμοκήπια να μπολιάζουν την γη με λιπάσματα, με φυτοφάρμακα ,να τα ανακατεύουν με τα σημερινά δάκρυα και στο τέλος ένα μοναδικό (τίποτα) διότι το μόνο που έχουν αυτοί οι άνθρωποι είναι χαρτιά.χαρτιά ,περιουσία τίποτα.....μονάχα υπογραφές και χρέη.

Πραγματικά μια εικόνα άγρια Δύσης...
 

Ηράκλειο: Από ιατρικό λάθος ο θάνατος του 11μηνου βρέφους

Σε ιατρικό λάθος αποδίδεται ο θάνατος του 11μηνου βρέφους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, σύμφωνα με το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε από τον καθηγητή Ουρολογίας, Φραγκίσκο Σοφρά.

Σύμφωνα με το πόρισμα, το παιδί πέθανε από σήψη και σηπτική καταπληξία, λόγω ισχαιμικής νέκρωσης και διάτρησης του εντέρου, αλλά και μη έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης της σήψης.

Ο διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Αντώνης Γρηγοράκης, σημείωσε ότι η διάτρηση του εντέρου έγινε κατά τη διάρκεια του πρώτου χειρουργείου, στο οποίο υπεβλήθη το βρέφος.

Το πόρισμα παραδόθηκε στην οικογένεια του 11μηνου αγοριού, στον εισαγγελέα Ηρακλείου και στο υπουργείο Υγείας.

Κρητικοί δήμαρχοι καταργούν στην πράξη τη διαθεσιμότητα

του Σωτήρη Μεταξά
Αντάρτικο από τους δήμους της Κρήτης στα σχέδια του υπουργείου διοικητικής μεταρρύθμισης, βάζει φωτιές στα σχέδια της κυβέρνησης και καταργεί στην πράξη το σχέδιο εφεδρείας. Οι αιρετοί της αυτοδιοίκησης συνεδριάζουν στις 11.00 το πρωί με κυρίαρχο θέμα στην ατζέντα την περίφημη εγκύκλιο του υπουργείου που έχει προκαλέσει αναβρασμό στους ΟΤΑ. Το στίγμα δίνει ο δήμαρχος Ηρακλείου και αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιάννης Κουράκης ξεκαθαρίζοντας ότι το σύνολο της Αυτοδιοίκησης είναι ενάντια στις απολύσεις.

Αυτό μεταφράζεται σε μία ξεκάθαρη απόφαση, κόντρα στις προθέσεις του υπουργείου και μία κοινή γραμμή των δημάρχων της Κρήτης, που απειλούν να τινάξουν τη διαδικασία στον αέρα. Εξάλλου, και οι έτεροι, ισχυροί αυτοδιοικητικοί πόλοι της Κρήτης, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη γραμμή. Για άδικη, οριζόντια και αψυχολόγητη ενέργεια κάνει λόγο ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης σχολιάζοντας το μέτρο της διαθεσιμότητας ενώ σε σκληρό ύφος είναι το ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Χανίων που μεταξύ άλλων αποφάσισε να μην αποστείλει καμία κατάσταση υπαλλήλων στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται πλέον για τον δικαστικό τους αγώνα καθώς εμφανίζονται αποφασισμένοι να καταθέσουν προσφυγές στον Άρειο Πάγο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, έχοντας στο πλευρό τους όλους τους συναδέλφους τους αλλά και τις δημοτικές αρχές οι οποίες με έκτακτες συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων καθορίζουν τη στάση τους.
prismanews.gr

Παραιτήθηκε το πρυτανικό συμβούλιο του Πολυτεχνείου Κρήτης!

Την παραίτησή τους στη διάθεση του υπουργείου Παιδείας έθεσαν σήμερα τα μέλη του πρυτανικού συμβουλίου του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ιδρύματος, «η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς το πρυτανικό συμβούλιο δεν μπόρεσε να συνεδριάσει, αφού παρεμποδίστηκε από φοιτητές του ιδρύματος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου συμβουλίου». 
 
Όπως δήλωσε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ο πρύτανης Γιάννης Φίλης «ήταν η τέταρτη φορά που ανεπιτυχώς επιχειρήθηκε να συνεδριάσει το πρυτανικό συμβούλιο».

Για προσχηματική παραίτηση κατηγόρησε τα μέλη του συμβουλίου ο πρώην πρύτανης Ιωακείμ Γρυσπολάκης, ενώ σε κοινή τους επιστολή επτά καθηγητές του ιδρύματος εκφράζουν την ανησυχία τους για το μέλλον του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Δολοφονία στην Ιεράπετρα - Σοκ από μακάβριο εύρημα τυλιγμένο σε σακούλα !

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για ένα πτώμα που εντοπίστηκε, τυλιγμένο σε νάυλον σακούλα, κοντά στο φράγμα Μπραμιανών στο Λασίθι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΗΧΩ news ένας άνδρας, περίπου 60χρονων, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρός στην Ιεράπετρα. Οι ενδείξεις παραπέμπουν σε δολοφονία, ενώ το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκε ο γιος του, περίπου στις 12 το μεσημέρι.
Στο σημείο έχει μεταβεί η αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, προηγουμένως, είχε διαπληκτιστεί με εργάτη που απασχολούσε στο θερμοκήπιο του. Αναζητείται νεαρός εργάτης που δούλευε στο θρεμοκήπιο του θύματος. Στο σημείο του περιστατικού έχουν συγκεντρωθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretatlive, μέλη της Χρυσής Αυγής- Υπάρχουν φόβοι για επεισόδια!

Κρήτη: Έρχεται το θρυλικό Queen Elizabeth - Δείτε φωτογραφίες χλιδής!

Θερμή υποδοχή με παραδοσιακούς χορούς στον προβλήτα θα έχουν σήμερα οι επιβατες του Queen Elizabeth , ενος ιστορικου πλοιου που επισκέπτεται για πρώτη φορα την Κρήτη και το Ηράκλειο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της διοίκησης του ΟΛΗ και την ανταλλαγή πλακέτας έχει ετοιμαστεί μια έκπληξη στους επιβάτες καθώς θα πραγματοποιηθεί η μηνιαία άσκηση του σκάφους της πυροσβεστικής με άσκηση ετοιμότητας με την χρησιμοποίηση των κανονιών νερού, δημιουργώντας έτσι μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα...

Ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Γιάννης Μπρας, δήλωσε ότι για μια φορά ακόμα αποδεικνύεται ότι η κρουαζιέρα στηρίζει την τοπική οικονομία σε περιόδους έκτος τουριστικής σεζόν. ''Είμαι σίγουρος ότι οι 5.000 επιβάτες και το πλήρωμα θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το νησί και την πόλη του Ηρακλείου'' είπε στο cretalive.gr.

ΧΑΝΙΑ: Ο τζάμπας ζει και...σερβίρει - Δείτε φωτό!

Πρόκειται... για το εστιατόριο της κρίσης - Ένας επιχειρηματίας το άνοιξε για όλους τους πεινασμένους και...οικονομικά στριμωγμένους!

Ο... τζάμπας ζει και βασιλεύει στα Χανιά. Είναι εστιάτορας προσφέρει φαγητό σε εξευτελιστικές τιμές για όλους τους οικονομικά πιεσμένους Χανιώτες! Ο λόγος για τον κ. Γιώργο που τα έβαλε κάτω και αποφάσισε να ανοίξει ένα εστιατόριο που μέσα σε καιρό κρίσης θα μπορεί να προσφέρει χορταστικές μερίδες σε χαμηλές τιμές.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, στο μενού του φιγουράρουν πιάτα που κοστίζουν από 1 ώς 3 ευρώ ! Πιο συγκεκριμένα ο πελάτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε ένα πιάτο φακές ή άλλα όσπρια που κοστίζει 1 ευρώ ή μπορεί να διαλέξει ψητή μπριζόλα με τηγανητές πατάτες που είναι το ακριβό πιάτο του μενού και κοστίζει 3 ευρώ !

Και ενώ κάποτε 50 ευρώ στο πορτοφόλι δεν έφταναν για ένα γεύμα μιας τετραμελούς οικογένειας σε ένα εστιατόριο σήμερα το εστιατόριο του, αλλάζει τα δεδομένα στις τιμές προσφέροντας ένα χορταστικότατο γεύμα που μπορεί να πληρωθεί ακόμα και με ... ψιλά !

Κατέρρευσε τμήμα στεγάστρου στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα 

... στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όταν κατέρρευσε τμήμα στεγάστρου στα..
εξωτερικά ιατρεία. 


Το ευτύχημα είναι ότι η  κατάρρευση του τμήματος αυτού έγινε νύχτα, οπότε και οι πολίτες είναι ελάχιστοι στο συγκεκριμένο τμήμα του ιδρύματος.

Το περιστατικό έγινε γύρω στη μία τα ξημερώματα, θορυβώντας τους ανθρώπους του νοσοκομείου. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...