Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ελεύθεροι οι δύο νεαροί για την υπόθεση της 16χρονης Στέλλας


Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ρεθύμνου πέρασαν σήμερα ο 17χρονος και ο 23χρονος, σε βάρος των οποίων έχει ασκηθεί δίωξη για βιασμό και θανατηφόρα έκθεση σε κίνδυνο για την υπόθεση θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη ανήμερα του Πάσχα.

Μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Στον 17χρονο επεβλήθη η χρηματική εγγύηση των 12 χιλιάδων ευρώ και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καθώς και η υποχρέωση εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα.

Στον 23χρονο επεβλήθη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα.
GOODnet.gr

Κρήτη: Ένας νεκρός και μία ολόκληρη οικογένεια τραυματισμένη σε τροχαίο

Ακόμα ένας νεκρός στο βωμό της ασφάλτου και τρεις τραυματίες, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα...

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος της Παντάνασσας στην εθνική οδό όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός του ενός οχήματος και τρεις τραυματίες από το άλλο, πατέρας, μητέρα και παιδί της ίδιας οικογένειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Η INTERAMERICAN εστιάζει στην Κρήτη

Εκδήλωση  στα Χανιά για  την ιδιωτική ασφάλιση
στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον 

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην Κρήτη ανέδειξε η INTERAMERICAN κατά την εκδήλωση παρουσίασης της ηγετικής θέσης και των προοπτικών της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουλίου στα Χανιά, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ). Παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, η INTERAMERICAN ανταποκρίνεται με νέες προτάσεις και ανάπτυξη στις προκλήσεις της εποχής και ενισχύει την παρουσία της στην περιφέρεια, έχοντας το πλεονέκτημα ενός ισχυρού ισολογισμού και της σταθερής υποστήριξης του μητρικού ομίλου EUREKO, αλλά και την ετοιμότητα της οργανωτικής και λειτουργικής προσαρμογής στις αυξημένες απαιτήσεις εταιρικής διακυβέρνησης και φερεγγυότητας.


Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι τοπικών Αρχών, επαγγελματικών φορέων, επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής Χανίων και πλήθος ασφαλισμένων της εταιρείας. Μάλιστα η INTERAMERICAN, συνδυάζοντας θεματικά τη διάσταση του σύγχρονου ρόλου της ιδιωτικής ασφάλισης στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία με την αναγνώριση και ανάδειξη του ρόλου της τοπικής επιχειρηματικότητας, τίμησε στο κλείσιμο της εκδήλωσης τρεις Κρητικές επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, με κριτήρια την επιχειρηματική αριστεία και καινοτομία ο κ. Γιώργος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, επέδωσε τίτλους τιμής στην ακτοπλοϊκή εταιρεία ANEK LINES, στην εταιρεία αναψυκτικών ΓΕΡΑΝΙ Α.Ε. και στην επιχείρηση «ΜΗΛΙΑ» Mountain Retreat.
Η INTERAMERICAN διαθέτει στην Κρήτη τρεις μεγάλες μονάδες (σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά) και ένα γραφείο πωλήσεων (στον Άγιο Νικόλαο) που με το δίκτυο 34 συνεργαζομένων πρακτόρων και μεσιτών καλύπτουν όλο το νησί. Στην Κρήτη η εταιρεία παρουσιάζει 7 εκατ. ευρώ ασφάλιστρα στους κλάδους ζωής και υγείας, 6 εκατ. στις γενικές ασφάλειες και 8 εκατ. τοποθετήσεις σε επενδυτικά προγράμματα, ενώ το 2010 κατέβαλε τοπικά 6,3 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις και ανταποκρίθηκε σε 6.255 κλήσεις για οδική βοήθεια. Ακόμη, το δίκτυο υγείας της εταιρείας συνεργάζεται στην Κρήτη με 4 νοσοκομεία, 3 διαγνωστικά κέντρα και 72 συμβεβλημένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, καθώς και με 29 χειρουργούς.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Ο Παντελής Θαλασσινός «κόντρα στον καιρό» στο Ηράκλειο

Με νέα ανέκδοτα τραγούδια και… «Κόντρα στον καιρό» ο Παντελής Θαλασσινός συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία με ξεχωριστές εμφανίσεις, κι αυτή τη φόρα τον συναντάμε στο Ηράκλειο καλεσμένο στο «ΘΕΑΤΡΟ των ΑΓΡΩΝ» στο Κυπαρίσσι την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011.

Ο Παντελής Θαλασσινός παρουσιάζει τα τραγούδια του δίσκου που ετοιμάζει, τους στίχους των οποίων έχουν γράψει -εκτός από τον ίδιο- ο Ηλίας Κατσούλης, ο Πόλυς Κυριακού, η Ελένη Σιούφτα, η Ευαγγελία Ναρλή, η Χρυσάνθη Τουφεξή, ενώ περιλαμβάνεται και ένα μελοποιημένο ποίημα του Κώστα Ουράνη.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...