Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Επιστρέφει ο ΟΦΗ

Ψυχωμένος ο ΟΦΗ έμεινε όρθιος απέναντι στον Λεβαδειακό και απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην Νέα Σμύρνη η οποία του διατήρησε το προβάδισμα των τριών πόντων από τους Βοιωτούς και εφόσον νικήσει το Σάββατο την ελλιπέστατη Δόξα θα πανηγυρίσει τη επιστροφή του στην Super League.

Έτοιμος για την επιστροφή του στα σαλόνια της Super League είναι ο ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα αρκετά ψυχωμένη απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον Λεβαδειακό στην Νέα Σμύρνη έπειτα από ματς γκραν – γκινιόλ διατηρώντας την διαφορά των τριών πόντων, που τον χωρίζει από τους Βοιωτούς για την κατάληξη της πρώτης θέσης των πλέι – οφ.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Ηράκλειο: To θρίλερ ήταν... μια πλάκα ενός 4χρονου παιδιού!

Kids on the busImage by roarpett via FlickrΚινητοποιήθηκαν αστυνομικοί, υπάλληλοι μεγάλου ξενοδοχείου, απλός κόσμος και για δύο ώρες όλοι είχαν παγώσει...

Ένα 4χρονο αγόρι από την Γερμανία κινητοποίησε χθες βράδυ (27-07-2011) τις αρχές στην περιοχή του Ανισαρά Χερσονήσου, όταν οι γονείς του δήλωσαν ότι έχασαν τα ίχνη του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, άμεσα ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του, με την συμμετοχή αστυνομικών, εργαζόμενων στο ξενοδοχείο που διαμένει η οικογένεια αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Όσο περνούσε η ώρα και ο μικρός δεν βρισκόταν, οι σκέψεις όλων πήγαιναν στο χειρότερο, από το ατύχημα μέχρι και την απαγωγή.

Αργά το βράδυ όμως τελικά ο 4χρονος "μπόμπιρας" εθεάθη στην παραλία κοντά στο ξενοδοχείο του, να χαίρει άκρας υγείας και όλοι - κυρίως οι γονείς του- ανάσαναν με ανακούφιση. Ο μικρός είχε κρυφτεί από τους δικούς του για πλάκα και πλέον... μετά τη λαχτάρα που τους έκανε, όλοι συνεχίζουν τις διακοπές τους...
Enhanced by Zemanta

Κρήτη: Αυτό που έψαχνε η αστυνομία κρυβόταν... στο βαρελάκι!

Έφαγαν τον κόσμο για να διαπιστώσουν αν οι πληροφορίες που είχαν ήταν ακριβείς...
Περίπου 360 γραμμάρια χασίς εντόπισαν και κατέσχεσαν αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσαράς, στην διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν έπειτα από πληροφορίες του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, στην αγροτική τοποθεσία «Τζανάκι» του Χάρακα Δήμου Αρχάνων- Αστερουσίων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή προκειμένου να εξακριβώσουν αν ισχύουν οι πληροφορίες για φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης.

Δενδρύλλια δεν βρήκαν αλλά εντόπισαν, επιμελώς κρυμμένο μέσα σε κοίλωμα και σκεπασμένο με θάμνους, ένα πλαστικό βαρελάκι, το οποίο περιείχε την συγκεκριμένη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται...

Το 1ο Κυνήγι Παραλίας στο Ηράκλειο είναι γεγονός!

Οι Νικήτριες Ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού σε συνεργασία με την Ομάδα "Άνω Κάτω Τελεία", σας προσκαλούν στο 1ο Κυνήγι Παραλίας στο Ηράκλειο, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Αυγούστου στην Δημοτική Πλαζ ΑΚΤΗ στον Καρτερό, και αμέσως μετά θα ακολουθήσει Beach Party όλων των ομάδων του Κυνηγιού.
Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον δικτυακό τόπο www.anokato.info

Το περίπτερο του 1ου Κυνηγιού Παραλίας λειτουργεί ήδη στα Λιοντάρια (δίπλα στη Βασιλική Αγίου Μάρκου) και θα είναι καθημερινά ανοικτό για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής των Ομάδων τις ώρες 11:00 - 15:00 και 19:00 - 22:00.

Την Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Κυνηγιού Παραλίας αποτελούν οι Νικήτριες Ομάδες του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού (Eurogeka, Αργοπόροι, Magaliver, Εμείς κι εμείς, Χοιροκίνητοι, Λούφα και Παραλλαγή), και τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Ομάδα "Άνω Κάτω Τελεία".

Χρυσοί Χορηγοί του 1ου Κυνηγιού Παραλίας είναι τα κρητικά αναψυκτικά "ΦΗΜΗ" και το φυσικό επιτραπέζιο νερό "ZARO'S" και χορηγοί είναι η αλυσίδα τεχνολογίας "MULTIRAMA" και η μπύρα "FIX".

Χορηγός επικοινωνίας του 1ου Κυνηγιού Παραλίας είναι το Pathfinder.gr

Το "'εξυπνο πουλί" πιάστηκε ...κορόιδο

Κομπίνα με πλαστά χαρτονομίσματα σχεδίασε ένας 50χρονος Ηρακλειώτης αλλά τελικά "την πάτησε" ο ίδιος , χάνοντας περισσότερα από 12 χιλιάδες ευρώ, ενώ οδηγήθηκε και στα κρατητήρια , κατηγορούμενος για ψευδορκία.
 
 Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ο 50χρονος κατήγγειλε το μεσημέρι της Δευτέρας ότι έπεσε θύμα ενός 46χρονου που μεσολάβησε , προκειμένου να συναντηθεί με δύο Νιγηριανούς, οι οποίοι - υποτίθεται - θα τον προμήθευαν με μεγάλη ποσότητα ξυλείας για τις ανάγκες της εταιρίας του που εδρεύει στην πόλη του Ηρακλείου

Είπε επίσης ότι τον έπεισαν και τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ ως αντίτιμο για την αγορά της ξυλείας και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο η προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου έβγαλε αλλα...

Όπως προέκυψε ο 50χρονος κατήγγειλε ψευδώς τα παραπάνω και ότι ο σκοπός για τον οποίο είχε δώσει τα χρήματα ήταν για να παραλάβει παραχαραγμένα χαρτονομίσματα.
Οι Νιγηριανοί δηλαδή πήραν τα λεφτά με σκοπό να τα παραχαράξουν σε όμοια αντίτυπα εις διπλούν, με υποτιθέμενα αντίγραφα χαρτονομισμάτων τα οποία είχαν στην κατοχή τους και τα οποία θα λάμβαναν την μορφή γνησίων μέσω ειδικής επεξεργασίας.

Εκτός από τον 50χρονο συνελήφθη και ο 46χρονος μεσολαβητής , κατηγορούμενος για απάτη, ενώ αναζητούνται οι δύο αλλοδαποί

cretalive.gr

Αύξηση των αφίξεων τουριστών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου κατά 18%.

Ιδιαίτερα αυξημένος είναι ο αριθμός των τουριστών που καταφτάνουν στο Ηράκλειο και στην Κρήτη φέτος το καλοκαίρι. Μας το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που μας έδωσε ο προϊστάμενος Αερολιμενικού Ελέγχου κ Γιώργος Πλιάκας του αερολιμένα Ηρακλείου. Συγκεκριμένα, ο κ. Πλιάκας μάς ανέφερε ότι φέτος έχουμε αύξηση των αφίξεων των τουριστών κατά 18%, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Ο αριθμός των τουριστών που έφτασαν τον προηγούμενο μήνα ήταν περίπου 360.000, ενώ αυτό το μήνα αναμένεται να φτάσουν γύρω στους 400.000 τουρίστες. Δηλαδή περίπου 15.000 τουρίστες κατά μέσο όρο καταφτάνουν καθημερινά στην Κρήτη. Οι εθνικότητες που προτιμούν περισσότερο την Κρήτη για τις διακοπές τους, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του αεροδρομίου, είναι πρώτοι οι Γερμανοί και μετά ακολουθούν οι Άγγλοι, οι Ρώσοι και οι Γάλλοι.

«Μικροπροβλήματα»

Όπως μας τόνισε ο κ. Πλιάκας, θεωρεί ότι στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης" δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα με την εξυπηρέτηση των τουριστών και των πολιτών που ταξιδεύουν. Μόνο τις ημέρες που είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στο αεροδρόμιο μπορεί να δημιουργηθούν κάποια μικροπροβλήματα με ουρές που δημιουργούνται και αναμονή του κόσμου. Επίσης, μικροπροβλήματα δημιουργούνται από κάποια έργα που γίνονται στο αεροδρόμιο αυτήν την εποχή. Ακόμη, μας είπε ότι το αεροδρόμιο του Ηρακλείου συνεργάζεται με όλα τα αεροδρόμια και είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε πρόταση από αεροπορική εταιρεία για νέα αεροπορικά δρομολόγια.

neakriti.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...