Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΣΥ: Η βία και η ανομία στη χώρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Από το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για την επίθεση κουκουλοφόρων στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η επίθεση από 20 οργανωμένους κουκουλοφόρους με πέτρες, λοστάρια και γιαούρτια  εναντίον της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας  Μπακογιάννη ανήκει ξεκάθαρα στις παρακρατικές πρακτικές των γνωστών αναρχοφασιστικών ομάδων.

Πρόκειται για επιθέσεις αλητείας, χουλιγκανικού τύπου τις οποίες έχει εκθρέψει  η ανοχή των αριστερών κομμάτων και όχι μόνο. Χρόνια τώρα, κυβερνήσεις, πολιτικές ηγεσίες του αρμόδιου υπουργείου, δικαστικές και αστυνομικές αρχές δεν έκαναν και δεν κάνουν  τη δουλειά τους  για τις επαναλαμβανόμενες παρακρατικές επιθέσεις κουκουλοφόρων. Η βία και η ανομία στη χώρα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η παράσταση είναι δωρεάν και κανείς δεν καλείται να πληρώσει εισιτήριο».

ΑΥΤΗ είναι η δασκάλα του σεξ - ΟΙ ΚΑΥΤΟΙ διάλογοι με τους μαθητές

Φωτογραφία της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων μαθητών και συγκεκριμένα με ένα 15χρονο που καταγγέλθηκε από την μητέρα του και έγινε αιτία της ποινικής της δίωξης δημοσιεύει το ΕΘΝΟΣ .

Επίσης όπως αναφέρει η εφημερίδα έχει περιεχόμενο από τις συνομιλίες της στο Facebook που προφανώς περιέχονται στην δικογραφία

Στο profile της στο Facebook δημοσιεύονται δεκάδες άσεμνες φωτογραφίες με ανήλικους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ "ΚΑΥΤΟΥΣ" ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...