Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Νεκρός οδηγός στη Λεωφόρο Σούδας

Τη τελευταία του πνοή στη λεωφόρο Σούδας άφησε ένας άντρας, περίπου 35 ετών που ενεπλάκη σε τροχαίο λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 35χρονος επέβαινε σε μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού και κατευθύνονταν από τη Σούδα στα Χανιά.

Λίγο πριν το ΙΚΑ, ένα αυτοκίνητο τύπου Μερσεντές, βγήκε από βενζινάδικο που βρίσκεται στη περιοχή, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο άτυχος νεαρός.
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη υποψήφιο για το «Ευρωπαϊκό Μουσείο της Χρονιάς 2012»

Υποψήφιο για το βραβείο «Ευρωπαϊκό Μουσείο της Χρονιάς 2012» είναι το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στη Μυρτιά Ηρακλείου Κρήτης.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό που διοργανώνει κάθε χρόνο το European Museum Forum (EMF) και τελεί υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το βραβείο καθιερώθηκε το 1977 και έχει εξελιχθεί έκτοτε σε ένα δυναμικό εργαλείο αναγνώρισης της καινοτομίας, της καλής πρακτικής και της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στα μουσεία σήμερα.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δύο νεκροί από τροχαία στα Χανιά

Δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, σε διάστημα λίγων ωρών στα Χανιά σε δύο διαφορετικά τροχαία δυστυχήματα.

Χθες το απόγευμα ένας 46χρονος έχασε τη ζωή του όταν ανατράπηκε η μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε στη λεωφόρο Σούδας των Χανίων, έξω από το κτίριο του ΙΚΑ.

Σήμερα επίσης, στις 8:50 το πρωί, στην παλιά εθνική οδό Χανίων - Κισάμου, μπροστά από το κτίριο του δημαρχείου Πλατανιά, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα, (ένας άντρας και μια γυναίκα), εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε σταθερό αντικείμενο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μπαλωθιές τραυμάτισαν ζευγάρι σε γάμο

Με τραύματα στο ώμο και την πλάτη έφυγε από γάμο στα Λιβάδια ένα ζευγάρι, για να καταλήξει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Στο γάμο φαίνεται ότι βρίσκονταν και άτομα που σέβονται την "παράδοση" που θέλει στους κρητικούς γάμους να πέφτουν μπαλωθιές.

Έτσι ξεκίνησαν να συνοδεύουν το κρασί με πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ζευγαριού.


Ηράκλειο: Οι τύψεις τον έκαναν να παραδοθεί

Τον χτύπησε, τον εγκατέλειψε και μετά παραδόθηκε μόνος του στο Τμήμα.

Πρόκειται για έναν 66χρονο οδηγό φορτηγού που το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο του Ηρακλείου, άγνωστο πως, το όχημά του συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος.

Το τροχαίο δεν ήταν σοβαρά ωστόσο ο 44χρονος τραυματίστηκε ελαφρά με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

ΧΑΝΙΑ: Με τα ΜΑΤ έβγαλαν έξω τους καταληψίες παλιού νοσοκομείου



Ολοκληρώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο χώρο του παλαιού Νοσοκομείου «Αγ. Γεώργιος», στη πόλη των Χανίων.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής για απομάκρυνση των ατόμων, που είχαν καταλάβει το χώρο.


Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά πενήντα αστυνομικοί από την Ομάδα Ειδικών Αποστολών.


Στον υπό κατάληψη χώρο βρέθηκαν & κατασχέθηκαν, ως προϊόντα κλοπής

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...