Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαιο

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαιο επισκέφθηκε ο επικεφαλής του Προεκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης στην Κωνσταντινούπολη.  


Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Κεφαλογιάννης μετέφερε τον χαιρετισμό, τον σεβασμό και την αγάπη του έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμάρα διαβεβαιώνοντας τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη για την αμέριστη συμπαράσταση του Πρωθυπουργού και του κόμματος της Νέας Δημοκρατιας για το οικουμενικό έργο και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που εχει  αναλάβει διεθνώς. 


Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία του Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου και του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποταμου κ. Ευγενιου οι οποίοι συμμετέχουν στην Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου .

Ο κ. Κεφαλογιάννης  άκουσε με συγκίνηση τον Παναγιώτατο να μιλά για τη προσπάθεια του Πατριαρχείου να διατηρήσει ζωντανό τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό στην Βασιλεύουσα, μέσα από πολλές δυσκολίες, τις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού μας Πατριάρχη για την Παγκόσμια ειρήνη και την καταλλαγη απέναντι στον Θρησκευτικό φανατισμό, την προστασία του Περιβάλλοντος και την Οικολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...