Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ζήτησε από τράπεζα διακανονισμό και του παίρνουν το Ι.Χ. !

Η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης,καταγγέλλει και  διαμαρτύρεται δημόσια , την απάντηση (αντιπρόταση) της  "Credicom Consumer Τράπεζα Α.Ε" ,στην   σχετική αίτηση εξωδικαστικής ρύθμισης οφειλών (Ν.3869.2010)  καταναλωτή .

Η ΄Ενωση ,δια της Προέδρου της κ.Ιωάννας Μελάκη, έμεινε εμβρόντητη, δεν πίστευε στα μάτια της,που  αντί να διαβάσει αντιπρόταση της Τράπεζας επί της υποβληθείσας πρότασης Εξωδικαστικού Συμβιβασμού ,διαβάζει, "διαταγή"  της Τράπεζα προς τον πελάτη της " Σας καλούμε όπως εντός επτά (7) ημερών από λήψεως της παρούσης να επιστρέψετε το αυτοκίνητο στις εγκαταστάσεις της Τράπεζας,προκειμένου στη συνέχεια η Τράπεζα, ως αποκλειστική κυρία του αυτοκινήτου, να προβεί στην εκποίησή του και μέσω αυτής να εξοφληθεί εις ολόκληρον  ή να μειωθεί το συνολικό ποσό της οφειλής σας και το υπόλοιπο που θα προκύψει θα μπορεί να διακανονιστεί είτε με επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου, είτε με αναστολή δόσεων του προγράμματος αποπληρωμής"

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τραγικές καθυστερήσεις στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων των ΑμεΑ

Από τον Σεπτέμβριο περιμένουν να λάβουν τα χρήματα που δικαιούνται

Με κοινοβουλευτική του παρέμβαση προς το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης είχε αναδείξει το πρόβλημα ότι για τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο δεν έχει δοθεί το 60% των προνοιακών επιδομάτων, με αποτέλεσμα χιλιάδες συμπολίτες μας με αναπηρίες, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν έχουν άλλους πόρους, να οδηγούνται στην απόλυτη ανέχεια και εξαθλίωση εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Απαντώντας στον κ. Αυγενάκη, ο Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ. Μπόλαρης αναφέρει πως μετά από ενημέρωση του Υπουργείου Οικονομικών έχει ήδη εκδοθεί η απόφαση για την καταβολή του υπολοίπου των προνοιακών επιδομάτων από τους Δήμους.
Ελπίζουμε στο μέλλον να μην υπάρχουν ανάλογες καθυστερήσεις, καθώς τα ΑμεΑ, αλλά και όλες οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με την πρέπουσα κοινωνική ευαισθησία και φροντίδα.

Ιατρική έρευνα για το θάνατο της 16χρονης Στέλλας


Η ΑΤΥΧΗ ΣΤΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ
Δύο γιατρούς του ΕΣΥ, εκτός Κρήτης, έναν γενικό χειρουργό εντατικολόγο, ιατρό επείγουσας ιατρικής, επιμελητή Α’ και μια πνευμονολόγο-εντατικολόγο, επιμελήτρια Α’ σε Πανεπιστημιακή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διόρισε με διάταξή της η ανακρίτρια Ρεθύμνου, Δήμητρα Μάντζαρη, προκειμένου να διενεργήσουν πραγματογνωμοσύνη σχετική με το θάνατο της 16χρονης μαθήτριας Στέλλας Ακουμιανάκη, που έχασε τη ζωή της τον περασμένο Απρίλιο εξαιτίας δηλητηρίασης από κατανάλωση αλκοόλ.
Η ανακρίτρια με τη διάταξή της, εκτέλεσε την παραγγελία του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που με βούλευμά του το Δεκέμβριο διέταξε περαιτέρω κύρια ανάκριση για την υπόθεση, ώστε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη η οποία θα απαντάει αιτιολογημένα και εμπεριστατωμένα σε εννέα ερωτήματα σχετικά με την οξεία μέθη και τους τρόπους αντιμετώπισής της, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι γιατροί του νοσοκομείου προέβησαν στις ενδεδειγμένες ενέργειες για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό με την 16χρονη μαθήτρια.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τα εννέα καίρια ερωτήματα της ανακρίτριας ΕΔΩ

Μιχελογιαννάκης: Δεν το ψηφίζω αυτό το έκτρωμα

Δεν πρόκειται να ψηφίσει το νέο μνημόνιο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, όπως δήλωσε στο cretalive.gr. Ο Κρητικός βουλευτής τόνισε ότι: «Η μοίρα μου το είχε να μην ψηφίσω το πρώτο μνημόνιο αφού δεν ήμουν ακόμη βουλευτής. Τώρα η συνείδηση μου δεν με αφήνει να ψηφίσω το δεύτερο».

Μάλιστα ο κ. Μιχελογιαννάκης υπογράμμισε πως «φυσικά και δεν αποχωρώ από την πολιτική και δεν πρόκειται να αφήσω τον κόσμο που με ψήφισε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. αλλά αυτό το έκτρωμα δεν το ψηφίζω» και πρόσθεσε:

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...