Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Απολογούνται δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης στο Ηράκλειο

Απολογούνται σήμερα δύο κατηγορούμενοι για τον ομαδικό βιασμό της 16χρονης, που καταγγέλθηκε πριν απο λίγες ημέρες στο Ηράκλειο της Κρήτης και συνελήφθη επίσης, ο πρώτος βιαστής της.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο νεαρούς, 20 ετών, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι ζήτησαν και πήραν το Σάββατο προθεσμία για να απολογηθούν σήμερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Κατά της αναστολής λειτουργίας του Παραρτήματος ΙΚΑ Βιάννου ο Λ. Αυγενάκης

Την επανεξέταση της αναστολής λειτουργίας του Παραρτήματος ΙΚΑ Βιάννου ζητά με Επιστολή του ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, από τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλο.

Ειδικότερα σε συνεργασία με το Δήμαρχο Βιάννου κ. Μπαριτάκη, ο βουλευτής απέστειλε προσωπική επιστολή στο Διοικητή του ΙΚΑ μεταφέροντας και σχετικό αίτημα του Δήμου. Στο έγγραφο αναφέρεται ότι ο Διοικητής οφείλει να λάβει υπόψη του πριν καταλήξει στην αναστολή της λειτουργίας του Παραρτήματος τα εξής: α) Τις αποστάσεις έως και 70 χιλιόμετρα που πρέπει να διανύει κάθε δημότης για να έχει τις υπηρεσίες του Ιδρύματος, είτε εργοδότης είτε ασφαλισμένος, β) Τη μη ύπαρξη αστικής ή υπεραστικής συγκοινωνίας που καθιστά αδύνατη οποιαδήποτε πρόσβαση στο κατάστημα του ΙΚΑ στο Αρκαλοχώρι που απέχει 70 χιλιόμετρα από τον πιο απομακρυσμένο οικισμό του Δήμου, γ) Το ανάγλυφο της περιοχής του Δήμου και την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου. Από πλευράς του ο βουλευτής κ. Αυγενάκης σημειώνει : «Αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες τις οποίες κάνετε και εσείς προσωπικά αλλά και ολόκληρη η Διοίκηση με σκοπό τη μείωση των δαπανών και την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του Ταμείου σας, την ίδια ώρα επιτρέψτε μου να σας επισημάνω την ανάγκη διατήρησης αλλά και βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας σε ασφαλισμένους αλλά και στους εκατοντάδες συνταξιούχους, κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας μας.»

Φωτιά σε λεωφορείο με επιβάτες εν κινήσει

Mercedes-Benz O 302 Biamax (1)Image via WikipediaΛαχτάρα έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου δημόσιας χρήσης που έπιασε φωτιά ενώ βρισκόταν εν κινήσει στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου - Μοιρών.

Το λεωφορείο ενώ βρισκόταν στην περιοχή Βουρβουλίτη, τυλίχτηκε, γύρω πριν τις 2:30 το μεσημέρι, στις φλόγες λόγω βλάβης που εμφανίστηκε στον κινητήρα.


Προς στιγμήν επικράτησε πανικός, η κυκλοφορία διεκόπη ενώ το οδόστρωμα γέμισε λάδια από το φλεγόμενο όχημα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Ακυβέρνητο σκάφος με 18 επιβάτες στη Χερσόνησο

Λαχτάρησαν οι 18 επιβάτες του σκάφους "Ζορμπάς" που το μεσημέρι της Κυριακής παρέμενεινε ακυβέρνητο, έξω από το λιμάνι της Χερσονήσου.
Το σκάφος, ευτυχώς ήταν κοντά στην ξηρά και παρουσίασε μηχανική βλάβη λίγο πριν εισέλθει στο λιμάνι της Χερσονήσου, η οποία καθιστούσε αδύνατη την προσέγγισή του στην προβλήτα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δύο άλλα σκάφη, το "Γουέιβ Ράνερ" και το "Ζαφείρα" με τη συνδρομή των οποίων το ακυβέρνητο "Ζορμπάς" προσέδεσε στο λιμάνι και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια οι επιβάτες.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι επιθεώρησής του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης.

Έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στη...θάλασσα

Έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα τις πρωινές ώρες σήμερα, 19χρονος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο νεαρός που βρίσκονταν με άλλους 6 φίλους του στο Ενετικό Τείχος για άγνωστο λόγο βρέθηκε στο κενό, από ύψος 3 μέτρων. Μόλις ανασύρθηκε από τη θάλασσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου. Η λιμενική αρχή του Ρεθύμνου διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει τα αίτια του περιστατικού.
www.flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...