Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ο Δημήτρης Μπάσης ζωντανά στο Ρέθυμνο

Ο Δημήτρης Μπάσης, με την μοναδική του ερμηνεία, το πάθος και την αυθεντικότητά του, πλαισιωμένος από κορυφαίους μουσικούς, υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές με δυνατές συγκινήσεις, με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, από το 97’, αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής: παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρεμπέτικα, παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα.

Απόβαση στην Αθήνα σκέφτονται οι αγρότες

Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για το φόρο στα ακίνητα και κυρίως, στα αγροτεμάχια


Οι αγρότες σκέφτονται ακόμη και... απόβαση στην Αθήνα την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για το φόρο στα ακίνητα και κυρίως, στα αγροτεμάχια, ως έσχατο μέτρο πίεσης προς την κυβέρνηση.

Την αρχή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive.gr, φέρονται να κάνουν οι αγρότες της Κρήτης.

Με «γερασμένο» στόλο το ΕΚΑΒ στην Κρήτη

Το κακοπληρωμένο προσωπικό, τα παλιά οχήματα που χρειάζονται τακτική συντήρηση ή και ανανέωση, η μεγάλη καθυστέρηση σε σημαντικές διαδικασίες όπως είναι οι διαγωνισμοί για προμήθειες, οι ανάγκες σε προσωπικό, είναι μερικά από τα σημαντικά προβλήματα του ΕΚΑΒ και στην Κρήτη, όπως επεσήμανε μεταξύ άλλων ο νέος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ Νίκος Καλογιαννάκης.

Νέο ολοήμερο νηπιαγωγείο στο Ηράκλειο

Πράσινο φως για έργα πνοής στο Ηράκλειο Πράσινο φως για έργα πνοής στο Ηράκλειο

Tη Διακήρυξη για τη διεξαγωγή του Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού για δημοσίευση στον Αθηναϊκό και Τοπικό Τύπο ενός πολύ σημαντικού έργου υπέγραψε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης .


Το έργο αφορά : Την Ανέγερση του 10ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου επί της οδού Μελιδονίου που βρίσκεται στο Κέντρο της Πόλης , δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Το έργο έχει προϋπολογισμό 913.597,29 ευρώ και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.Η κατάθεση των Προσφορών θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 το πρωί στο Δημοτικό κατάστημα Αλικαρνασσού (Οδός Διονυσίου 13Α).

Ανάπλαση της Πλατείας Bασιλειών

Ο Δήμαρχος υπέγραψε και τη Διακήρυξη του Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού για δημοσίευση στον Αθηναϊκό και Τοπικό Τύπο του έργου Ανάπλαση της Μικρής Πλατείας και Δίκτυο Πεζόδρομων Οικισμού Βασιλειών.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 256.000 ευρώ και χρηματοδοτείται επίσης από το ΕΣΠΑ. Η κατάθεση των Προσφορών θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου 2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 το πρωί στο Δημοτικό κατάστημα Αλικαρνασσού (Οδός Διονυσίου 13Α).

Διεκδικούμε συνεχώς και εξασφαλίσουμε χρηματοδοτήσεις έργων και δράσεων που βελτιώνουν τις  συνθήκες ζωής των πολιτών δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης . Η Δημοτική Αρχή ,εργάζεται, συνέχισε ο Δήμαρχος, για να δημιουργεί Σύγχρονες Υποδομές στον τομέα της εκπαίδευσης αλλά και παρεμβάσεις σε Συνοικίες και Γειτονιές που αναβαθμίζουν τις συνθήκες ζωής αλλά και το Αστικό Περιβάλλον

prismanews.gr

Ο Κομμουνισμός τον 21ο αιώνα - Εκδήλωση της ΝΑΡ στο Ηράκλειο

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 25 Νοέμβρη στις 19:00 στην αίθουσα του Θεατρικού Σταθμού


Στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου η οργάνωση ΝΑΡ Ηρακλείου διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα Για τον κομμουνισμό στον 21ο αιώνα. Στην εποχή της κρίσης αλλά και των μεγάλων επαναστατικών δυνατοτήτων, συζητάμε για τη σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική, μέσα από τις θέσεις και την προγραμματική διακήρυξη του 3ου συνεδρίου του ΝΑΡ.

Ηράκλειο: Συνάντηση για τα αδέσποτα ζώα στους χώρους των νοσοκομείων

Συνάντηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ηρακλείου κ. Αριστείδη Μπολάκη θα έχει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, ο Διοικητής της, κ. Αντώνης Γρηγοράκης.


Η συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν και οι διοικήσεις των δύο νοσοκομείων του Ηρακλείου, πραγματοποιείται ακολούθως σχετικής πρόσκλησης του Διοικητή της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

Ηράκλειο: Καταστηματάρχης προειδοποιεί με αφίσα ότι θα σκοτώσει σκυλιά - Φωτό!


Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος θέλησε να δείξει την ενόχλησή του για τις ακαθαρσίες των σκύλων, με τον τρόπο που βλέπετε...


Μια γυναίκα, η Λιάνα Σταρίδα εντόπισε και φωτογράφισε τη βιτρίνα ενός καταστήματος επί της Λ. Ιωνίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού ενοχλημένος από τις ακαθαρσίες των σκυλιών προειδοποιεί με τη φωτογραφία, που δείχνει ένα ανθρώπινο χέρι να σημαδεύει στο κεφάλι ένα σκυλί με περίστροφο και δεν μένει σ’ αυτό.

"Πράσινο φως" για επένδυση 267 εκατ. ευρώ στην Κρήτη

Εκεί που καθυστερούσε 15-20 χρόνια τώρα εγκρίθηκε με διαδικασίες εξπρές! Χθες δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η κοινή υπουργική απόφαση της διυπουργικής επιτροπής στην οποία προεδρεύει ο κ.Χατζηδάκης που εντάσσει στα φαστ τρακ την επένδυση ύψους 267,7 εκατ. ευρώ στον Κάβο Σίδερο του Λασιθίου.


Την Τρίτη η ένταξη της επένδυσης «ΙΤΑΝΟΣ ΓΑΙΑ» αποφασίστηκε από την επιτροπή η συνεδρίαση της οποίας έγινε διά τις περιφοράς. Τώρα η εταιρεία έχει υποχρέωση να καταθέσει την στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων η οποία θα πρέπει να εγκριθεί από τα υπουργεία κι αφού πρώτα έρθει προς έγκριση στο περιφερειακό συμβούλιο Κρήτης. Στόχος, όπως όλα δείχνουν, είναι να περάσει από το ΠΣ μέχρι τέλος του χρόνου ώστε το 2014 η εταιρεία να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της.

Παγκόσμια τουριστική προβολή για την Κρήτη μέσα από εκπληκτικά βίντεο

Μεγάλοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί έρχονται σε συμφωνία με την Περιφέρεια Κρήτης για την παγκόσμια διαφήμιση του νησιού, μέσα από τα εκπληκτικά βίντεο του Θοδωρή Παπαδουλάκη.


ΤUI, Millenium και Trip Advisor έχουν ζητήσει το υλικό για να το προβάλλουν μέσα από τις ιστοσελίδες τους στο διαδίκτυο, αλλά και στις παρουσιάσεις που κάνουν σε εκατομμύρια πελατών τους, κάτι που σημαίνει ότι προμηνύονται ισχυρά deals στο μέλλον για την Κρήτη!

Κρήτη: Νέα πιλοτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ

Έπειτα από την συνεργασία της Δημοτικής Αρχής Μινώα Πεδιάδας με τη διοίκηση της ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Α.Ε. έχουν ξεκινήσει από τις 12 Νοεμβρίου πιλοτικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου. 


Με τα νέα δρομολόγια αφενός συνδέονται ενδοδημοτικά οικισμοί του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και αφετέρου προστίθενται νέες ώρες δρομολογίων προς την πόλη του Ηρακλείου. 

"Προπονούνται" 3.000 Άη Βασίληδες στα Χανιά

Ένα χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα αναμένεται φέτος στα Χανιά αφού η 3η κατά σειρά εκδήλωση Santa Run σπάει όλα τα ρεκόρ και θέτει τον πήχη όλο πιο ψηλά. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Χανίων Τ. Ζερβουδάκης φέτος οι συμμετοχές χτυπούν κόκκινο αφού στις 27 Δεκεμβρίου περίπου 3.000 Άη Βασίληδες πρόκειται να πλημμυρίσουν την πόλη των Χανίων και να τρέξουν για ιερό σκοπό.


Η επιτυχία κάτι παραπάνω από δεδομένη αφού μέσα σε μόλις 3 χρόνια οι συμμετοχές πολλαπλασιάζονται και μαζί και τα χρήματα που συλλέγονται προκειμένου να διατεθούν σε συλλόγους για παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...