Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Παγκόσμια τουριστική προβολή για την Κρήτη μέσα από εκπληκτικά βίντεο

Μεγάλοι ταξιδιωτικοί οργανισμοί έρχονται σε συμφωνία με την Περιφέρεια Κρήτης για την παγκόσμια διαφήμιση του νησιού, μέσα από τα εκπληκτικά βίντεο του Θοδωρή Παπαδουλάκη.


ΤUI, Millenium και Trip Advisor έχουν ζητήσει το υλικό για να το προβάλλουν μέσα από τις ιστοσελίδες τους στο διαδίκτυο, αλλά και στις παρουσιάσεις που κάνουν σε εκατομμύρια πελατών τους, κάτι που σημαίνει ότι προμηνύονται ισχυρά deals στο μέλλον για την Κρήτη!

Τα στοιχεία των τριών τουριστικών κολοσσών είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Η TUI έχει ένα τεράστιο πελατολόγιο στην Ευρώπη και όχι μόνο. Είναι από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες παγκοσμίως αφού προσφέρει ταξιδιωτικές υπηρεσίες σε 180 χώρες, εξυπηρετεί πάνω από 30 εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 20 κύριες αγορές προσφέροντας ευρεία γκάμα και απασχολεί 48,000 εργαζόμενους!

Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως καθώς προσφέρει αξιόπιστες συμβουλές από πραγματικούς ταξιδιώτες και μεγάλη ποικιλία επιλογών ταξιδιού και εργαλείων διοργάνωσης ταξιδιών με συνδέσμους για ιστοσελίδες κρατήσεων.

Οι ιστότοποι της φίρμας TripAdvisor συνθέτουν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερους από 60 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, 44 εκατομμύρια μέλη και πάνω από 125 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες! Οι ιστότοποι λειτουργούν σε 30 χώρες παγκοσμίως.

Το Millenium τέλος ειδικεύεται στον εισερχόμενο τουρισμό κυρίως από την Ρωσία και την Ουκρανία και τα νούμερα κάθε χρόνο ανεβαίνουν…

Ούτως ή άλλως, η διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας έχει ήδη…ξεφύγει με βραβεία και διακρίσεις σε όλο τον κόσμο, τόσο για την ιστοσελίδα incrediblecrete.gr όσο και για τα βίντεο του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...