Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Ο Γιάννης Αγγελάκας στο Ηράκλειο


Ο Γιάννης Αγγελάκας επιστρέφει στο Cine Studio live με την παρέα του για να παρουσιάσει τα νέα του κομμάτια, με “καινούριο ήχο και καινούριες αγωνίες”,  και μαζί με τα παλαιότερα να ταξιδέψει το κοινό σε γνώριμα και νέα μουσικά μονοπάτια.

Ο Γιάννης Αγγελάκας με την παρέα του, το Ντίνο Σαδίκη στο μπαγλαμά, το Χρήστο Χαρμπίλα στα ηλεκτρονικά, τον Τίτο Καργιωτάκη στην κονσόλα του ήχου και το Στάθη Αραμπατζή στην κιθάρα , με αφορμή τη νέα δισκογραφική δουλειά, συνεχίζει τις εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή ταξιδιάρα”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ηγέτης και τραγουδιστής στο θρυλικό συγκρότημα Τρύπες έχει χαράξει μόνος του μια από τις πιο εντυπωσιακές καριέρες στην ελληνική μουσική σκηνή,

Η νέα δουλειά του Γιάννη Αγγελάκα αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2013. Το νέο single διατίθεται και για downloading. Περιέχει τα κομμάτια "Σαράβαλο" κ " Γελαστή ανηφόρα" και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου που είναι και ο  προπομπός του νέου του δίσκου.

Ωρα έναρξης : 21:30
Προπώληση: 10 ευρώ / Ταμείο: 12 ευρώ / 10 ευρώ (φοιτητικό/ανέργων)
Σημεία προπώλησης : Stone cocktail bar - Ελευθερουδάκης – Τεχνόπολις
Πληροφορίες / Κρατήσεις : 2810823813 – www.texnopolis.net
Cine Studio live Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου, Αλικαρνασσός, Ηράκλειο


cretalive.gr

Χαμός στα χωριά του Οροπεδίου από τουρίστες!


Δεκάδες τουριστικά λεωφορεία έκαναν το πέρασμά τους, και το φετινό Πάσχα, από τα όμορφα γραφικά χωριά του Οροπεδίου Λασιθίου.

Μάλιστα η πανέμορφη αυτή κυκλική διαδρομή είναι ιδανική για ποδηλασία και πολλοί δεν έχασαν την ευκαιρία!

Οι περίφημοι μύλοι με τα λευκά πανιά, σήμα κατατεθέν του Οροπεδίου, δεν άφησαν ασυγκίνητους τους επισκέπτες που δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται για να «αιχμαλωτίσουν» τις όμορφες στιγμές….

Όλοι ήξεραν – και αν όχι οι ίδιοι τότε οι ξεναγοί είχαν την κατάλληλη ενημέρωση – το Σπήλαιο του Ψυχρού, γνωστό ως Δικταίον Άντρον και «υποκλίθηκαν» στις ομορφιές της «Βηθλεέμ της αρχαιότητας», όπως λέγεται … χαϊδευτικά η περιοχή.

Μία στάση στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο τη βόλτα στα όμορφα χωριά του Λασιθίου.


cretalive.gr

Έδωσαν αγάπη σε 500 συνανθρώπους μας στο Ηράκλειο


Πάνω από 500 Ηρακλειώτες είχαν την ευκαιρία να λάβουν αγάπη από το Γεύμα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Πάσχα, με πρωτοβουλία της οικογένειας Καλαθάκη στο Ηράκλειο, αλλά και του kappa studies.

Οι εκατοντάδες συμπολίτες μας έσπευσαν στο Γεύμα Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Καλαθάκη στους Μαλάδες, με τους συνανθρώπους μας να γευόνται από κοντά τους πολλούς και εκλεκτούς μεζέδες. Ένα ... οικογενειακό τραπέζι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαθάκης, στο οποίο κάθισαν ηλικιωμένοι, νέοι, παιδιά, άνδρες και γυναίκες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος και οι Πολιτιστικοί Σύλλγοι Αγίου Ιωάννη Ελεήμονα και Δειλινών.

Σε δήλωσή του μάλιστα ο κ. Καλαθάκης, είχε υπογραμμίσει πως «αφορμή για αυτή την κίνηση αποτέλεσε το γεγονός πως οι εποχές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες και λείπει η αγάπη».

Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την «Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η οποία επιμελήθηκε την συγκέντρωση, τον Σύλλογο Κρεοπωλών Ηρακλείου και τον πρόεδρό του κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη ο οποίος διέθεσε 25 αρνιά, τα super market Χαλκιαδάκης, την Ένωση Μονοφατσίου, το νερό Σελινάρι, το οινοποιείο Αλεξάκη, αλλά και τη Μεγαρική Φάρμα για τα κόκκινα αυγά, που συνέπραξαν όλοι μαζί για να πραγματοποιηθεί αυτό το τραπέζι αγάπης».

Πηγή creteplus.gr

«Να έρθουν Τούρκοι στην Κρήτη»


Τον Περιφερειάρχη Κρήτης συνάντησε σήμερα, ο Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα, Κερίμ Ουράς.

Ο πρέσβης βρίσκεται για δεύτερη φορά στην Κρήτη και πέρασε τις προηγούμενες ημέρες στην Ελούντα.

Ο Τούρκος πρέσβης γνώρισε τις ομορφιές της Ελούντας και της Σπιναλόγκας αλλά και της ευρύτερης περιοχής και εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος αφού, όπως είπε, όπου πήγε, τον υποδέχτηκαν σαν φίλο. Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα του να επισκεφθούν πολλοί Τούρκοι τουρίστες την Κρήτη, ενώ κατόπιν ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη για τα δρομολόγια που πρόκειται να ξεκινήσουν, από και προς την Κρήτη, οι Τουρκικές αερογραμμές.



Πηγή: cretalive.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...