Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Έδωσαν αγάπη σε 500 συνανθρώπους μας στο Ηράκλειο


Πάνω από 500 Ηρακλειώτες είχαν την ευκαιρία να λάβουν αγάπη από το Γεύμα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Πάσχα, με πρωτοβουλία της οικογένειας Καλαθάκη στο Ηράκλειο, αλλά και του kappa studies.

Οι εκατοντάδες συμπολίτες μας έσπευσαν στο Γεύμα Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Καλαθάκη στους Μαλάδες, με τους συνανθρώπους μας να γευόνται από κοντά τους πολλούς και εκλεκτούς μεζέδες. Ένα ... οικογενειακό τραπέζι, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καλαθάκης, στο οποίο κάθισαν ηλικιωμένοι, νέοι, παιδιά, άνδρες και γυναίκες.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος και οι Πολιτιστικοί Σύλλγοι Αγίου Ιωάννη Ελεήμονα και Δειλινών.

Σε δήλωσή του μάλιστα ο κ. Καλαθάκης, είχε υπογραμμίσει πως «αφορμή για αυτή την κίνηση αποτέλεσε το γεγονός πως οι εποχές που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες και λείπει η αγάπη».

Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την «Αρχιεπισκοπή Κρήτης, η οποία επιμελήθηκε την συγκέντρωση, τον Σύλλογο Κρεοπωλών Ηρακλείου και τον πρόεδρό του κ. Μιχάλη Μαθιουδάκη ο οποίος διέθεσε 25 αρνιά, τα super market Χαλκιαδάκης, την Ένωση Μονοφατσίου, το νερό Σελινάρι, το οινοποιείο Αλεξάκη, αλλά και τη Μεγαρική Φάρμα για τα κόκκινα αυγά, που συνέπραξαν όλοι μαζί για να πραγματοποιηθεί αυτό το τραπέζι αγάπης».

Πηγή creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...