Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ηράκλειο: Γκρέμισαν, έσπασαν και διέλυσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!

Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πλήρωσαν ... τη μήνυ άγνωστων ατόμων που εισέβαλαν το μεσημέρι και τα έκαναν γης μαδιάμ! Μάλιστα ευτυχώς που δεν προκλήθηκαν και βιαιοπραγίες καθώς μέσα στα γραφεία της Νομαρχιακής γινόταν εκείνη την ώρα συνεδρίαση!

Ήταν λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι όταν μια ομάδα 50 περίπου άγνωστων ατόμων ανέβηκε στα γραφεία της Νομαρχιακής και προσπάθησε να μπει μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον συντονιστή Μιχ.Παπαδάκη προσπάθησαν να τους εμποδίσουν κι έμειναν πίσω από την πόρτα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σύλληψη 22χρονου επιδειξία

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες, στο Ηράκλειο, από Αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της  Α.Δ Ηρακλείου 22χρονος αλλοδαπός για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις

Ειδικότερα o 22χρονος κατελήφθη, να είναι γυμνός και να επιδεικνύει δημόσια τα γενετικά του όργανα στην παραλία των Μαλίων, προκαλώντας σκάνδαλο, θίγοντας το κοινό αίσθημα της αιδούς και της ηθικής.
Ο «επιδειξίας» αλλοδαπός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.
http://www.flashnews.gr

Δύο τραυματίες σε τροχαίο με αγροτικό μηχάνημα

Σαν απο θαύμα την γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα ένα ζευγάρι αλλοδαπών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσαν συγκρούσθηκε με αγροτικό μηχάνημα στον δήμο Αρχανών-Αστερουσίων.

Το ατύχημα συνέβει χθες στις 5,30 μμ στο πρώτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αρχανών στον δήμο Αρχανών-Αστερουσίων, όταν το ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος αλλοδαπός, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με το αντίθετα κινούμενο αγροτικό μηχάνημα που οδηγούσε 29χρονος Ηρακλειώτης.
Απο τα συντρίμμια του αυτοκινήτου βγήκαν με ελαφρά τραύματα, ο 26χρονος οδηγός και η 30χρονη συνεπιβάτιδά του

http://www.flashnews.gr/

Αυγενάκης: Ψηφίζοντας κατά συνείδηση στέκομαι παρών στην Ευρωπαϊκή πορεία

Ανακοίνωση του Λευτέρη Αυγενάκη Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας του νομού Ηρακλείου :

"Οι ώρες που βιώνουμε είναι ιστορικά κρίσιμες. Ώρες ευθύνης για όλους μας.

Ως Δημοκρατική Συμμαχία υπογραμμίζουμε για ακόμα μια φορά την επείγουσα ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης, ζητώντας έστω και την ύστατη ώρα τη σύσταση Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας.

Το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που μας καλεί η κυβέρνηση να στηρίξουμε καταδεικνύει την εντελώς λανθασμένη φοροεισπρακτική της εμμονή και την αδυναμία της να συγκρουστεί, αλλά και να κυβερνήσει. Μια κυβέρνηση, που δεν έχει το θάρρος να εφαρμόσει πολιτική περιορισμού του κράτους και ικανότητα πολιτικής διάσωσης της οικονομίας της χώρας με συγκροτημένη δημοσιονομική προσαρμογή.

Αναγνωρίζοντας και αναλαμβάνοντας στο ακέραιο το μερίδιο της ιστορικής μου ευθύνης απέναντι στην Ελλάδα και τους πολίτες, καταψηφίζω τα σκληρά φορολογικά μέτρα, που εμπεριέχονται στο Μεσοπρόθεσμο και εξουθενώνουν μισθωτούς, επαγγελματίες και συνταξιούχους.

Δεν μπορώ και δεν πρέπει να ακολουθήσω τη λαϊκίστικη τακτική του «κλείνω τα μάτια στην πραγματικότητα», «προτάσσω το κομματικό συμφέρον αγνοώντας τις ολέθριες συνέπειες για την Ελλάδα», που ακολουθεί η Αξιωματική αντιπολίτευση.

Ψηφίζοντας κατά συνείδηση, δηλώνω ξεκάθαρα ότι στέκομαι παρών στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, παρών για την αλήθεια που πρέπει επιτέλους να ακούσουν οι πολίτες, παρών για τη δημιουργία συνθηκών Εθνικής Συνεννόησης, παρών με υπευθυνότητα για την Ελλάδα και τους Έλληνες που απαιτούν από τους πολιτικούς να βρεθούν στο ύψους των περιστάσεων".

20χρονος δικυκλιστής έπεσε στα νερά της μαρίνας Ρεθύμνου!

Σώος ανασύρθηκε από τα νερά της μαρίνας του Ρεθύμνου ένας 20χρονος φοιτητής, που τα ξημερώματα έπεσε με το μηχανάκι που οδηγούσε στη θάλασσα!

Ο νεαρός γύρω στις 2.30 π.μ. βρισκόταν στη μαρίνα, όταν πιθανότατα λόγω βλάβης του μπροστινού τροχού του δίκυκλου που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε στη θάλασσα.

Τον 20χρονο είδε ο φύλακας της μαρίνας που έσπευσε και τον ανέσυρε, ο οποίος είναι πολύ καλά στην υγεία του.
Την προανάκριση ενεργεί το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου.
flashnews.gr

Γέμισαν οι δρόμοι της Κρήτης από τα συλλαλητήρια

Δυναμικά απεργιακά συλλαλητήρια πραγματοποιούνται στις πόλεις της Κρήτης, από τα Εργατικά Κέντρα, τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ, με την συμμετοχή και αγανακτισμένων πολιτών.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το Flashnews.gr σημειώθηκαν και αποκλεισμοί δημοσίων κτιρίων και υπηρεσιών.

Φωτιά σε αυτοκίνητα στο Ηράκλειο

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα σε απόσταση 20 μέτρων το ένα από... το άλλο επί της οδού Δαμασκηνού, στο Μασταμπά Ηρακλείου.

Η πρώτη φωτιά ξέσπασε στις 4:30 τα ξημερώματα ενώ οι φλόγες προκάλεσαν φθορές και σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα.

Είκοσι λεπτά αργότερα, και σε κοντινή απόσταση, στη λεωφόρο Ιωνίας στο Μασταμπά, ξέσπασε δεύτερη φωτιά σε άλλο αυτοκίνητο, προκαλώντας ζημιά, περίπου 5.000 ευρώ. Το αυτοκίνητο στη Δαμασκηνού υπέστη ζημιές ύψους περίπου 12.000 ευρώ.

Τα αίτια που προκάλεσαν τις δυο πυρκαγιές έρευνα το ανακριτικό της Π.Υ Ηρακλείου.
flashnews.gr

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που οδηγούσε

Ξαφνικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος το βράδυ της Δευτέρας, ενώ έφευγε από τον τόπο εργασίας του. Ο άτυχος άνδρας, κάτοικος Αγίου Ιωάννη του δήμου Ιεράπετρας, με τη σύζυγο του, επέστρεφαν με αγροτικό αυτοκίνητο στο σπίτι τους. Ενώ οδηγούσε, αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και προσπάθησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Δυστυχώς όμως δε τα κατάφερε και την ώρα εκείνη, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε με αποτέλεσμα και οι δύο τους να καταπλακωθούν.

Μετά από αρκετή ώρα και μεγάλη δυσκολία, η σύζυγος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και περπατώντας έφτασε στο χωριό Κουτσουνάρι, όπου ειδοποίησε Αρχές και οικείους ώστε να βρεθούν στο σημείο και να απεγκλωβίσουν τον ηλικιωμένο άνδρα.

Λόγω του δυσπρόσιτου της συγκεκριμένης περιοχής, το ΕΚΑΒ δε μπόρεσε να προσεγγίσει το σημείο και έτσι οι κάτοικοι της περιοχής, παρουσία αστυνομικών, μετέφεραν με αγροτικό αυτοκίνητο τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Ήταν όμως ήδη αργά, αφού ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγο μετά το συμβάν.
http://www.flashnews.gr/

Πάνω από 1500 έλεγχοι σε μπαρ της Κρήτης

Από την 1 Μαίου ως τις 15 Ιουνίου έχουν βεβαιωθεί 130 παραβάσεις σε ιδιοκτήτες νυχτερινών καταστημάτων, με τον "πόλεμο" κατά του αλκοόλ σε ανηλίκους να συνεχίζεται...

Δύο μήνες μετά το θάνατο της 16χρονης Στέλλας και οι Αστυνομικές Αρχές, ορμώμενες από αυτό το τραγικό περιστατικό έχουν ξεκινήσει έναν αμείωτο πόλεμο σε βάρος εκείνων των ιδιοκτητών μπαρ που μέχρι και σήμερα εξακολουθούν να σερβίρουν αλκοόλ σε ανήλικους, αφήνοντας τους να μπαίνουν στα μαγαζιά και να παρασύρονται από τους κινδύνους που κρύβει η νύχτα. 130 είναι μέχρι σήμερα οι βεβαιώσεις προστίμων σε καταστήματα, στα αστικά κέντρα της Κρήτης, όμως οι επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνουν πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, θα ενταθούν και οι παραβάτες θα τιμωρύνται με βάση τα όσα ορίζει ο νόμος.

Ελεγχόμενα πλέον, τα αυθαίρετα μηνύματα, με 10ψήφιο αριθμό, η της σειράς 54ΧΧΧ στα κινητά μας!

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης (Ε.Π.Κ.ΧΑΝ), ενημερώνει ευχάριστα τους καταναλωτές της Κρήτης ότι . η Εθνική Επιτροπή Ταχυδρομείων και Επικοινωνιών ΕΕΤΤ  ενεργοποίησε από το δικτυακό της τόπο, ένα απλό και εύχρηστο εργαλείο αναζήτησης των εταιρειών, στις οποίες έχουν εκχωρηθεί αριθμοί αυξημένης χρέωσης για την παροχή Υπηρεσιών Πολυμεσικής Πληροφόρησης- ΥΠΠ (ψηφοφορίες, διαγωνισμοί, αγορά ringtones, logos, videos και παιχνιδιών, τεχνική υποστήριξη, αστρολογία, υπηρεσίες ενηλίκων κλπ),
Πρόκειται για μία εφαρμογή, η οποία σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τους καταναλωτές/χρήστες ΥΠΠ, προκειμένου να βρίσκουν εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τα στοιχεία της εταιρείας, στην οποία έχει εκχωρηθεί ένας σύντομος κωδικός ή ένας δεκαψήφιος αριθμός αυξημένης χρέωσης.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ

Ηράκλειο: Έκκληση από τις παραγωγικές τάξεις για μη αύξηση των ναύλων των πλοίων στα φορτηγά

Γραπτή ή δημόσια δήλωση, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλες αυξήσεις- για όσο διάστημα κρατήσει η σημερινή αρνητική οικονομική συγκυρία  ζήτησαν οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων (Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, Ένωση Καταναλωτών Ηρακλείου, Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως, Σύλλογος Εμπορευόμενων Αδρανή & Οικοδομικά Υλικά) από τους εκπροσώπους των ναυτιλιακών εταιρειών, που παραβρέθηκαν σε σημερινή σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων.

Οι εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων αποφάσισαν, ομόφωνα, να αποσταλεί επιστολή στους ιδιοκτήτες των ναυτιλιακών εταιρειών, με την οποία να τους ζητείται η δέσμευσή τους για μη αύξηση των ναύλων των πλοίων στα φορτηγά αυτοκίνητα, για όσο διάστημα διαρκέσει η σημερινή αρνητική οικονομική συγκυρία, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να συμμετέχουν κι εκείνοι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...