Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Να μειωθούν τα επιτόκια δανείων των τριτέκνων

Περλεπέ
Μιχελογιαννάκης
Ερώτηση σχετικά την μείωση των επιτοκίων των δανείων των τριτέκνων οικογενειών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσε στη Βουλή, μαζί με δώδεκα ακόμα συναδέλφους βουλευτές, ο βουλευτής Ηρακλείου Ιωάννης Δ. Μιχελογιαννάκης, η βουλευτής Εύβοιας κ. Περλεπέ, σχετικά με την μείωση των επιτοκίων των δανείων των τριτέκνων οικογενειών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης ΕΔΩ

Κρήτη:''Θυσίαζε'' σε ηλικιωμένο την 12χρονη κόρη της, για μία βότκα!

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών για 67χρονο Ηρακλειώτη - με παιδιά και εγγόνια - ο οποίος κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ένα 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, τον ηλικιωμένο είχαν συλλάβει αστυνομικοί στο πάρκινγκ του Βενιζελείου, παραμονή Πρωτοχρονιάς και μάλιστα με τα παντελόνια κατεβασμένα!

Ο ισχυρισμός ότι του έπεσε το παντελόνι επειδή ήταν... μεγάλο, δεν έπεισε το Δικαστικό Συμβούλιο. Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου παραπέμπονται να δικαστούν επίσης η μητέρα και η αδερφή της ανήλικης, οι οποίες σύμφωνα με το βούλευμα είχαν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και μάλιστα φέρονται να «θυσίαζαν» το κοριτσάκι για ένα μπουκάλι βότκα, μερικούς καφέδες και λίγα ευρώ.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου διέγραψε χρέος 250.000 ευρώ !

Η ΄Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, σήμερα  δέχτηκε την  ποιο εντυπωσιακή είδηση, που αφορούσε την διαγραφή ,χρέους 250.000 Ευρώ ,από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, σε δανειολήπτη από το Ηράκλειο  Κρήτης ,μέλους της.
Συγκεκριμένα: O δανειολήπτης αυτός,  είχε ένα   σημαντικό χρέος, ύψους συνολικά 300.000 Ευρώ ,σε διάφορες Τράπεζες, εμφάνισε αδυναμία πληρωμής αυτού ,χρησιμοποίησε τις ευεργετικές διατάξεις του Ν.3869/2010 και  το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,αναγνωρίζοντας την ειλικρίνεια του σε όσα αυτός προέβαλλε στην αίτηση του , αλλά και κρίνοντας ότι ο πολίτης αυτός έπρεπε να απαλλαγεί από το χρέος του και να αρχίσει μια νέα οικονομική και κοινωνική ζωή ,  τον απάλλαξε  από το μεγάλο βραχνά του χρέους των 250.000 Ευρώ, παρά τις αντιρρήσεις των Τραπεζών σε στα όσα αυτές προέβαλλαν
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...