Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Τα παιδιά τους τσακώθηκαν και ο ένας πατέρας σκότωσε τον άλλο!

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα στα Χανιά με έναν 53χρονο νεκρό και έναν 18χρονο πολύ σοβαρά τραυματισμένο! Όπως αναφέρει το cretalive.gr δύο 18χρονοι διαπληκτίστηκαν το πρωί ενώ ακολούθησε μικροσυμπλοκή.

Ο ένας από τους δύο 18χρονους επέστρεψε σπίτι του και εξήγησε στον 53χρονο πατέρα του τι είχε συμβεί.

Τότε εκείνος, οργισμένος, πήγε στο σπίτι του άλλου νεαρού στα Τσικαλαριά προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις...

Ο 53χρονος λογομάχησε έντονα με τον 43χρονο πατέρα του άλλου παιδιού...

Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Χανιά: Φοιτητές διέκοψαν δελτίο στον αέρα

Κατάληψη στη Νέα Τηλεόραση πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 2:30 το μεσημέρι φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης, την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Οπως αναφέρει το flashnews.gr οι φοιτητές απαίτησαν να διαβάσουν κείμενο που αφορά στην αντίδρασή τους για το νόμο πλαίσιο του Υπουργείου Παιδεία, την οικονομική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση και που όπως τονίζουν οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση.

Παράλληλα, οι φοιτητές κάλεσαν τους Χανιώτες να συμμετέχουν στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία της Τετάρτης.

Στη συνέχεια αποχώρησαν από το χώρο και το δελτίο ειδήσεων συνεχίστηκε κανονικά.

Παραδειγματική τιμωρία των μαθητών που κακοποίησαν γατάκι

Στην παραδειγματική τιμωρία των μαθητών που βασάνισαν και σκότωσαν ένα γατάκι σε σχολειό των Χανίων προχώρησε το συμβούλιο των καθηγητών.
Οι μαθητές που τιμωρήθηκαν ήταν 3 και υπενθυμίζεται το περιστατικό της κακοποίησης του ζώου συνέβη την προηγούμενη Τρίτη το πρωί, την ώρα της μαθητικής συνέλευσης την οποία παρακολούθησαν οι περισσότεροι μαθητές του σχολείου, και ενώ όλοι συζητούσαν τα προβλήματα του σχολείου και το θέμα της λήξης της κατάληψης στην οποία είχαν προχωρήσει για μια ημέρα, κάποια αγόρια της Γ’ Λυκείου κακοποίησαν με στυλό ή σουγιά μια γάτα μέσα στην σχολική τάξη.
Το περιστατικό, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους άλλους μαθητές οι οποίοι είδαν νεκρό το αιμόφυρτο ζώο στο προαύλιο και μίλησαν γι’ αυτό στους γονείς τους!
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Με πλαφόν η πώληση καυσίμων από σήμερα σε όλη τη χώρα

Ανώτατη τιμή καταναλωτή για κάθε τύπο καυσίμου ισχύει από το Σάββατο σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης.

Το πλαφόν θα ισχύσει για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο για την πλήρη εξομάλυνση της αγοράς και ανάλογα με την εξέλιξη της απεργίας στα τελωνεία.

Το Σάββατο, οι τελωνειακοί θα συνεδριάσουν προκειμένου να αποφασίσουν για τη συνέχεια και τη μορφή των κινητοποιήσεων τους.

Ενδεικτικά οι τιμή της αμόλυβδης 95 διαμορφωνεται (ευρώ/λίτρο):
– Αττική 1,643
- Θεσσαλονίκη 1,627
-Ηράκλειο 1,735
-Αχαΐα 1,669
-Δωδεκάνησα 1,710
-Κυκλάδες 1,723
-Κέρκυρα 1,726
-Έβρος 1,690

Παρανάλωμα του πυρός Ι.Χ. στο Ηράκλειο

Προβληματισμό στις αρχές προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά εκδήλωσης πυρκαγιών σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα.
Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε σήμερα στις 4:40 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Ικτίνου και Μιστρά στην περιοχή του Κατω Μασταμπά στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα ολοσχερώς καταστράφηκε Ι.Χ μάρκας citroen στο οποίο ενώ ήταν σταθμευμένο εκδηλώθηκε φωτιά. Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου με 5 άνδρες που κατέσβησαν την φωτιά στις 5:20.
Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Υπό κατάληψη αμαξοστάσια και δημοτικά καταστήματα σε Ηράκλειο και Χερσόνησο

Κλιμακώνονται και επεκτείνονται οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους δήμους του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα υπό κατάληψη εξακολουθεί και παραμένει από χθες, από τους εργαζόμενους στο δήμο το αμαξοστάσιο του Δήμου Ηρακλείου, ενώ σε ανάλογες κινητοποιήσεις προχώρησαν σήμερα το πρωί και οι εργαζόμενου του δήμου Χερσονήσου που κατέλαβαν όλα τα δημοτικά καταστήματα αλλά και το αμαξοστάσιο.

Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο αμαξοστάσια εμποδίζοντας την έξοδο των απορριμματοφόρων κλιμακώνοντας σταδιακά τις κινητοποιήσεις τους. Κορύφωση θα είναι η μέρα της γενικής απεργίας στις 19 Οκτωβρίου.
Επισημαίνεται οτι σε οτι αφορά το δήμο Χερσονήσου, οι εργαζόμενοι ανακοίνωσαν οτι θα επιτρέπονται μόνο οι μεταφορες των μαθητών στα σχολεία, ενώ από το αμαξοστάσιο του Ηρακλείου βγαίνουν μόνο απορριματοφόρα για την αποκομιδή των σκουπιδιών σε σχολεία και νοσοκομεία.
http://www.flashnews.gr/

Στους δρόμους και οι αγρότες Ν.Χανίων

Με την φράση "Όχι άλλες υποχωρήσεις -Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή", η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν.Χανίων δίνει το σύνθημα για συμμετοχή και του αγροτικού κόσμου στις παλλαικές κινητοποιήσεις που διοργανώνονται καθημερινά.

Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΟΑΣΝ.Χανίων " Εμείς οι αγρότες του νομού Χανίων, έχοντας πλήρη συνείδηση ότι εάν συνεχισθεί η πολιτική της κυβέρνησης δεν συντρέχει λόγος να μείνουμε στα χωράφια μας καθώς δεν θα υφίσταται αγροτική παραγωγή, παίρνουμε την απόφαση σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους φορείς να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις διαρκείας μέχρι αυτή η πολιτική να αποσυρθεί.

Αυτή η απόφαση αποτελεί το ξεκίνημα νέων αγώνων από τον εξαθλιωμένο μα και αποφασισμένο κόσμο της υπαίθρου που από τη μία στόχο έχει τη συμπαράταξη με τις υπόλοιπες καταρρακωμένες οικονομικά κοινωνικές ομάδες και από την άλλη την πάλη για μια αγροτική παραγωγή για τις ανάγκες της κοινωνίας με αξιοπρέπεια και σεβασμό για τη φύση.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...