Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Στο 60% η παραβατικότητα των ενεχυροδανειστηρίων

Απάντηση Μαυραγάνη- Σκορδά στον Λευτέρη Αυγενάκη

Για τα ενεχυροδανειστήρια χρυσού και άλλων αντικειμένων αξίας, τα οποία έχουν ξεφυτρώσει... σε ολόκληρη την επικράτεια και το γεγονός ότι αποτελούν εστίες σοβαρών οικονομικών και φορολογικών παραβάσεων, απαντούν οι Υφυπουργοί Οικονομικών και Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ.κ. Γ. Μαυραγάνης και Αθ. Σκορδάς, σε παρέμβαση του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Ολοκληρώνεται το κέντρο αποκατάστασης γυπαετών στο Ηράκλειο

Προχωρεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, το Πρότυπο Κέντρο αποκατάστασης και επανένταξης των γυπαετών (γύπας ο πυρόχρους) στο φυσικό τους περιβάλλον, που κατασκευάζεται στο δάσος του Ρούβα στον δήμο Γόρτυνας Ηράκλειου.


Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδας -Κύπρου 2007-2013», με τίτλο «Κατασκευή υποδομών με στόχο τη δημιουργία ενός κέντρου αποκατάστασης - επανένταξης γυπών στην περιοχή του Ψηλορείτη» με προϋπολογισμό 125.000 ευρώ.

Μ. Κεφαλογιάννης: Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Κρεοπωλών

Στην εκδήλωση του Συνδέσμου Κρεοπωλών Νομού Ηρακλείου όπου τίμησαν τον προστάτη Άγιο του κλάδου τους Αρχάγγελο Μιχαήλ παρευρέθηκε χθες ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...