Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ξέφυγαν από "το νυστέρι " της φορολόγησης , τα ασφάλιστρα ζωής

Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, στα πλαίσια  ενημέρωσης -πληροφόρησης , αλλά και προστασίας των καταναλωτών, εγκαινιάζει την νέα δομή των υπηρεσιών της, πρόκειται για τις υπηρεσίες της Ιδιωτικής Ασφάλισης , μέσα από την δομή "ΣΤΆΣΗ ΖΩΉΣ"

Στα πλαίσια αυτά , στο "ΣΤΆΣΗ ΖΩΉΣ" ,  οι πληροφορίες  που φθάνουν καθημερινά  , μας αναφέρουν ότι, οι καταναλωτές της Οικονομικής Κρίσης και της ΄Υφεσης, οι καταναλωτές της  χαμένης κοινωνικής ασφάλισης, μέσα από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ ,  οι καταναλωτές των ξεπερασμένων κοινωνικών και οικονομικών  αντοχών , οι καταναλωτές που έπιασαν κοινωνικό και οικονομικό πάτο, πιάνουν "σωσίβιο",  την Ιδιωτική Ασφάλιση , όπου ευθαρσώς ,οι Κυβερνώντες διατυμπανίζουν ότι,  ενώ έχουν αφανίσει την κοινωνική ασφάλιση με το στήσιμο του χωρίς αποτέλεσμα Ε.Ο.Π.Υ.Υ, και ενώ καταργούν,   ένα πλήθος φοροαπαλλαγών για όλους τους πολίτες (π.χ  τόκοι στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα φροντιστηρίων, δωρεές, χορηγίες, ιατρικά έξοδα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, διατροφή λόγω διαζυγίου,.  διατηρούνται οι εκπτώσεις για τα  ασφάλιστρα ζωής,
 Η "ΣΤΆΣΗ ΖΩΉΣ"  της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, με ικανοποίηση δέχεται αυτή την εξαίρεση, από την "καταιγίδα" των φοροεισπρακτικών   μέτρων, όμως , εδώ οφείλουμε να  το πούμε, καθαρά και δημόσια ότι,  η πολιτεία αφού  "ξεσαμαρίζει" και ρίχνει την δημόσια κοινωνική  ασφάλιση και  υγεία. στην Ιδιωτική , (ιδού τρανταχτό παράδειγμα) οι εκπτώσεις   φόρου που ανακοινώνονται ότι θα προβεί, από ( ιατρικές επισκέψεις, νοσήλια και ασφάλιστρα ζωής ),όφειλε και οφείλει να βοηθήσει να ζεσταθεί ο Ιδιωτικός Φορέας, αφού εκεί το πάει,( να μεταφέρει όλα τα δημόσια αγαθά και υπηρεσίες). Ο Ιδιωτ.Τομέας που  κυνηγήθηκε  και κυνηγηται "ως αμαρτωλή ιστορία"  για να μπορεί   και να είναι έτοιμος ,σήμερα και  να σηκώσει το "βάρος" που η ίδια η Πολιτεία του εναποθέτει, ήθελε και θέλει σχεδιασμό για να πετύχει, θέλει οικονομική στήριξη,  θέλει  την πρέπουσα Εποπτεία, από εσωτερικούς επόπτες, Διεκδικεί υγιή ανταγωνιστικότητα, και όχι "φούσκες" επιχειρήσεις, με "Μπάρμπα στην Κορώνη".
  Η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, δεχόμενη χιλιάδες καταγγελίες ,από πολίτες για την μη εξυπηρέτησή τους  από το σύστημα κοινωνικής Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ) και εισπράττοντας την αγωνία των καταναλωτών  εάν θα μπορούν να έχουν την πρόσβαση σε ευαίσθητες  κοινωνικές παροχές, καλεί τους καταναλωτές σε " επιφυλακή " για όλα αυτά που καθημερινά χάνουν, τους καλεί επίσης να μάθουν να τα προστατεύουν , μα προπάντων να προβάλλουν αντίσταση σαυτά που ΄χανουν  και να τα διεκδικούν.-
  Τέλος ,ως ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης ,είμαστε θετικοί σαυτή την απόφαση της πολιτείας, καθώς τα ασφάλιστρα ζωής, έχουν να κάνουν όχι πάντα με έχοντες καταναλωτές, αλλά καλύπτουν "κενά"της κοινωνικής ασφάλισης που  ευθύνεται η ίδια η πολιτεία με το κοινωνικό της σύστημα ,που  βάσει Νομοθετικού πλαισίου έχει καθιερώσει.

                            
             Η Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης


                                             Ιωάννα Μελάκη

Το Ρέθυμνο "τιμώμενη πόλη" στο Στρασβούργο

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ρεθεμνιώτικης αποστολής, επέστρεψε από το Στρασβούργο, όπου 22 έως 27 Οκτωβρίου 2012, έλαβαν χώρα οι... προγραμματισμένες εκδηλώσεις, στις οποίες το Ρέθυμνο συμμετείχε ως «τιμώμενη πόλη» στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «e – cite».

Στις εκδηλώσεις, που διοργανώθηκαν από το Δήμο Ρεθύμνης στην κεντρική πλατεία Κλεμπέρ και καλύφθηκαν τηλεοπτικά από τη Γαλλική τηλεόραση, την ΕΡΤ world, αλλά και από κρητικά κανάλια, η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης συμμετείχε με περίπτερο, στο οποίο διανεμήθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό τουριστικής προβολής. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Έλληνα Πρέσβη στη Γαλλία, με Έλληνες, Κύπριους καθώς και ξένους Ευρωβουλευτές, αλλά και να παρακολουθήσει συνεδριάσεις της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Στρασβούργο η κα Λιονή μετέβη και στην Περιφέρεια Freuedenstadt στο Μέλανα Δρυμό στη Γερμανία, μαζί με το Δήμαρχο Ρεθύμνης, κ. Γιώργη Μαρινάκη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, κ. Γιώργο Γιακουμάκη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, κ. Μανώλη Τσακαλάκη και είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη, Dr.Klaus Michael Rückert, και παραγωγικούς φορείς για την προώθηση της διμερούς συνεργασίας στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, σε συνέχεια της προ μηνός επίσκεψης του Γερμανού Αντιπεριφερειάρχη στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα η ρεθεμνιώτικη Αντιπροσωπεία συναντήθηκε αρχικά με Διευθυντές Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, οι οποίοι τους παρέθεσαν μια σύντομη, αλλά περιεκτική ενημέρωση για το γερμανικό εκπαιδευτικό σύστημα και μοντέλο, το οποίο καθοδηγεί από νωρίς τους μαθητές σε επιλογές που θα τους εξασφαλίσουν επαγγελματική αποκατάσταση. Όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν για αυτό το σκοπό στενή συνεργασία με το τοπικό Επιμελητήριο, επιδιώκοντας από κοινού τη συγκράτηση του νεανικού πληθυσμού εντός της Περιφέρειας.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία ακόμα εποικοδομητική συνάντηση με τον επικεφαλής της τοπικής Συνεταιριστικής Τράπεζας και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Περιφέρειας Freuedenstadt, κατά την οποία παρουσιάστηκε η δομή, η λειτουργία και η ουσιαστική συμβολή των δύο αυτών θεσμικών φορέων στην τοπική ανάπτυξη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι κάθε Περιφέρεια της Γερμανίας διαθέτει συνεταιριστική τράπεζα, στο Δ.Σ. της οποίας και συμμετέχει.. Αυτές οι κατά τόπους Συνεταιριστικές Τράπεζες υπάγονται σε Κεντρική Συνεταιριστική Τράπεζα και μαζί με τα Επιμελητήρια αποτελούν τον κύριο χρηματοδότη των Περιφερειών και μοχλό τοπικής ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, κ. Γιακουμάκης, κατέθεσε πρόταση στον ομόλογό του για ανταλλαγή τεχνογνωσίας και συνεργασία μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων μέσω των δράσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος «DA VINCI».

Το πρόγραμμα των επαφών των θεσμικών εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης συνεχίστηκε στο Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Baiersbronn, που ως κύριο πυλώνα ανάπτυξης έχει τη βιομηχανία του Τουρισμού. Στην παρουσίαση που ακολούθησε από τους υπευθύνους έγινε σαφές ότι η επικοινωνιακή στρατηγική του Δήμου σε θέματα Τουρισμού εστιάζει στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού και στη διασύνδεση πρωτογενούς τομέα και τουρισμού με αξιοποίηση των παραγόμενων προϊόντων της περιοχής στα υψηλής γαστρονομίας τοπικά εστιατόρια, τα οποία έχουν αποσπάσει συνολικά επτά αστέρια Michelin.

Ο κύκλος των επαφών ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση του Δημάρχου Ρεθύμνης, κ. Μαρινάκη με τους ομολόγους του των τριών μεγαλύτερων Δήμων της Περιφέρειας Freuedenstadt, κατά την οποία και τέθηκαν ζητήματα, που αφορούν στη θεσμική λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις αρμοδιότητες και τους πόρους των Δημοτικών Αρχών. Ακολούθως η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, είχε συνάντηση, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Freuedenstadt, Dr.Klaus Michael Rückert με τον Διοικητή του τοπικού Νοσοκομείου προκειμένου να ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης σχετικά με την απασχόληση γιατρών και νοσηλευτών, στην Περιφέρεια Freuedenstadt, όπου υπάρχουν μεγάλα κενά αυτών των ειδικοτήτων σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης.

Σε ό,τι αφορά μάλιστα στην απασχόληση εργατικού δυναμικού στην Περιφέρεια Freuedenstadt, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου, κ. Τσακαλάκης, μετά από συνεργασία και με το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου προώθησε στον Γερμανό Αντιπεριφερειάρχη, βιογραφικά ξενοδοχοϋπαλλήλων, που ενδιαφέρονται να απασχοληθούν το Χειμώνα σε επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής στην περιοχή του Μέλανα Δρυμού.
flashnews.gr
Enhanced by Zemanta

Ηράκλειο: 47χρονος κρεμάστηκε με ένα καλώδιο

Το όνομα του 47χρονου προστέθηκε στη μακάβρια λίστα των αυτοκτονιών - Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του, που τον βρήκαν νεκρό σε αποθήκη

Τέλος στη ζωή του έβαλε, χθες τη νύχτα (28-10-2012), ένας 47χρονος, μέσα στο σπίτι του στις Αρχάνες. Ο άνδρας, που βρέθηκε από συγγενείς που τον αναζητούσαν, εντοπίστηκε σε αποθήκη του σπιτιού κρεμασμένος με ένα καλώδιο.

Αμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε το άψυχο κορμί του 47χρονου άνδρα. Σύμφωνα με το cretalive.gr, αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια της αυτοκτονίας, καθώς δε βρέθηκε κάποιο σημείωμα, με το οποίο ο 47χρονος θα έδινε απαντήσεις.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Εκείνοι που γνώριζαν τον αυτόχειρα, κάνουν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του...


rethymnoguide.gr

Ηράκλειο: Σήκωσε και τα τσιμέντα ο νοτιάς - Φθορές σε ΙΧ

Τα σαρώνει όλα στο πέρασμα του ο δυνατός νοτιάς που επικρατεί σήμερα στο Ηράκλειο καθώς τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει είναι αρκετά. 

Σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου... δέντρα έχουν ξεριζωθεί από τους δυνατούς ανέμους προκαλώντας φθορές στα ΙΧ ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι κάτοικοι που απομακρύνουν τα οχήματα τους μακριά από τα δέντρα προκειμένου να τα προφυλάξουν.

Στον Μασταμπά Ηρακλείου, ένα μεγάλο μέρος μπαλκονιού αποκόλλησε και έπεσε πάνω σε ΙΧ αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από αυτό. Αξίζει να σημειωθεί πως σε περιοχές με μεγάλο αριθμό δέντρων έχει παρατηρηθεί ένα εξίσου σοβαρό πρόβλημα όπως αυτό των πτώσεων μεγάλου μεγέθους κλαδιών τα οποία και αυτά με τη σειρά τους προκαλούν φθορές.

Φωτιές

Να υπενθυμίσουμε ότι και Πυροσβεστική Υπηρεσία με την πύρινη λαίλαπα να έχει πιάσει μία πολύ μεγάλη έκταση της Κρήτης δίνει μάχη με τον δύσκολο αντίπαλο που ονομάζεται νοτιάς να σβήσει τις φλόγες.
prismanews.gr

Ρέθυμνο: Πήρε χάπια για ν' αυτοκτονήσει

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε κωματώδη κατάσταση μεταφέρθηκε μια γυναίκα που επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της νωρίς σήμερα το πρωί. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες... η γυναίκα κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών ενώ εντοπίστηκε από συγγενείς της που τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη απελπισίας.

 rethymnoguide.gr

Η ιστορία της αδικοχαμένης 7χρονης Στέλλας έγινε βιβλίο - Η ζωή της εγγονής ενός παππού

Η συγκινητική ιστορία της 7χρονης Στέλλας, κόρης του γνωστού Ηρακλειώτη επιχειρηματία Δημήτρη Νικολιδάκη που χάθηκε πρόωρα αντιμετωπίζοντας μια ...σοβαρότατη ασθένεια έγινε βιβλίο που υπογράφει ο πρώην Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου και Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου, Ναύαρχος (ε.α.) Ιωάννης Κυρδήμος.

Το βιβλίο με τίτλο H ζωή της εγγονής ενός παππού παρουσιάζεται μεθαύριο Τετάρτη στο Πολύκεντρο Νεολαίας στην οδό Ανδρόγεω. Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 6 το απόγευμα διοργανώνεται Σύλλογο Απόστρατων Λιμενικού Σώματος Κρήτης και Δωδεκανήσων.

Εξήντα (60) αντίτυπα του βιβλίου θα προσφερθούν στο Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου (πρόεδρος κα Μαίρη Παχιαδάκη).

Η προσφορά θα γίνει στη μνήμη για την ανάπαυση της ψυχής της μικρής Στέλλας. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ανέγερση του σπιτιού των αγγέλων που θα φιλοξενεί μικρά απροστάτευτα παιδιά.
prismanews.gr

Στόχος οι 100.000 επισκέπτες το 2013 στο Matala Festival

της Κατερίνας Μηναδάκη
Η προετοιμασία του φεστιβάλ των Ματάλων για το 2013, τα μέχρι τώρα προβλήματα που έχουν ανακύψει αλλά και οι νέες ιδέες που μπορούν να το πλαισιώσουν απασχόλησαν τη σύσκεψη επιχειρηματιών, φορέων και... δήμου Φαιστού που πραγματοποιήθηκε στα Μάταλα την περασμένη Παρασκευή.

Στη σύσκεψη αυτή επισημάνθηκε η αναγκαιότητα του σχεδιασμού που πρέπει να υπάρξει από τώρα για την επόμενη χρονιά έτσι ώστε να βελτιωθούν όσα προβλήματα υπήρξαν την προηγούμενη ενώ το σύνολο των συμμετεχόντων συμφώνησε ότι το φεστιβάλ είναι τεράστιας σημασίας για την τοπική κοινωνία του Νότου.

Όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ματάλων Δημήτρης Φασουλάκης στα πλαίσια ενός μίνι απολογισμού που κάναμε έγινε σαφές ότι τα Μάταλα είναι πλέον αναγνωρίσιμα σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάτι που θα πρέπει να φροντίσομε να διατηρήσουμε και να ενδυναμώσουμε. Στους νέους στόχους μας θα πρέπει να είναι να φροντίσουμε το brand name των Ματάλων και την πορεία μας τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη αναμένεται τώρα να καταθέσουν γραπτά τις προτάσεις τους στο δήμο Φαιστού και στην Αναπτυξιακή έτσι ώστε και περισσότερος επιχειρηματικός κόσμος να συμμετάσχει, και καλύτερη διαχείριση επισκεπτών να γίνει και ο στόχος σε επισκεψιμότητα να φτάσει τις 100.000 άτομα.

Στόχος μας είναι για δύο εβδομάδες -πριν και μετά το φεστιβάλ- να έχουμε 100.000 κόσμος στα Μάταλα. Πρόκειται για α ρεαλιστικό στόχο και μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Αρκεί να πω ότι ήδη για το 2013 έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για κρατήσεις. Έτσι μέχρι το Γενάρη θα πρέπει να έχουμε τελειώσει με τις διαπραγματεύσεις έτσι ώστε να στείλουμε παρά πολύ νωρίς τις προσκλήσεις στους ενδιαφερόμενους. Σε όλη αυτή τη διαδικασία τον πρώτο λόγο θα πρέπει να έχουν – και έχουν – οι άνθρωποι του Νότου. Αντιλαμβανόμαστε έναν άτυπο ανταγωνισμό με συμφέροντα από το Βορρά και για αυτό απαιτείται συσπείρωση... κατέληξε ο κ. Φασουλάκης.
prismanews.gr

Οι νοτιάδες "έφεραν" φωτιές στην Κρήτη

Οι νοτιάδες έφεραν πίσω τις φωτιές στην Κρήτη καθώς εν μέσω φθινοπώρου το Ρέθυμνο, τα Χανιά και το Λασίθι "φιλοξενούν" περιστατικά πυρκαγιών, με τη σοβαρότερη να έχει εκδηλωθεί στο Καστρί Μυλοποτάμου.

Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στο Καστρί

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στην περιοχή Καστρί Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Η φωτιά που έχει εκδηλωθεί κοντά σε κατοικημένη περιοχή ανησύχησε τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 12 πυροσβέστες και μια ομάδα πεζοπόρου που έδωσαν μάχη με τις φλόγες προκειμένου η πυρκαγιά να μην θέσει σε κίνδυνο σπίτια της περιοχής.

Νέα φωτιά στο Ρέθυμνο, το Λασίθι και τα Χανιά

Επίσης νέες φωτιές εκδηλώθηκαν στην περιοχή Σελί Ρεθύμνου, το Καμινάκι στο Οροπέδιο Λασιθίου και στην περιοχή Ζούρβα στα Χανιά

Οι πυρκαγιές σε όλες τις περιπτώσεις δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές και μαίνονται σε βουνοκορφές σε χορτολιβαδικές εκτάσεις.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν με εχθρό τους ανέμους που πνέουν νότιοι εντάσεως μέχρι και 6 μποφόρ.
flashnews.gr

Παρέλαση κόσμου μετά τους μαθητές στο Ηράκλειο

Πλήθος κόσμου παρέλασε στους δρόμους του Ηρακλείου σήμερα μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης, τραγουδώντας συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής.
Τα συνθήματα που ακούστηκαν είναι:
Όχι στα νέα μέτρα, όχι στη κατοχή, εμπρός λαέ για την ανατροπή!


Αέρα-αέρα, να φύγει η χολέρα!
Ετούτη η κυβέρνηση δεν είναι του λαού, είναι τα τσιράκια Μέρκελ και ΔΝΤ!
Έξω οι τσάτσοι των τροϊκανών!
Η χώρα δε θα γίνει της Μέρκελ αποικία, εμπρός λαέ για ανεξαρτησία!
Ανεξαρτησία-Λευτεριά-Δημοκρατία!
Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία, η Χούντα δεν τελείωσε το '73!Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το μαζικό μπλοκ του Συλλόγου ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων Ηρακλείου. Ο κόσμος τραγουδάει το "Πότε θα κάνει Ξαστεριά" και φωνάζει Ανεξαρτησία-Λευτεριά-Δημοκρατία!





ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΟΣΜΟΥ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ από antipaloi
Enhanced by Zemanta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...