Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

"Τσίκνησαν" στα κρατητήρια υπάλληλοι της ΔΕΗ

Ούτε που το φαντάζονταν οι εργαζόμενοι αλλά και το διευθυντικό στέλεχος της ΔΕΗ Χανίων χθες το βράδυ, ότι θα τσίκνιζαν παρέα μέσα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης. 


Νωρίτερα οι ίδιοι, πάνω στο κέφι που απαιτούσε η μέρα, αποφάσισαν να τηρήσουν και ένα άλλο άτυπο έθιμο, ρίχνοντας μπαλωθιές, χωρίς να υπολογίσουν τους κατοίκους της περιοχής. Σημειωτέον… όλα αυτά έγιναν μέσα στο χώρο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού Χανίων και μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας.

«Κάναμε προσπάθεια να γίνει αλλού η υδρόλυση, αλλά δεν κατέστη δυνατό»

«Δεν έχει αρχίσει καμία διαδικασία υδρόλυσης» - Απαντήσεις Κούρκουλα στον Λευτέρη Αυγενάκη


«Δεν έχει αρχίσει καμία διαδικασία υδρόλυσης», ήταν η διαβεβαίωση του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Δημητρίου Κούρκουλα στα ερωτήματα που έθεσε ο Ηρακλειώτης Βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης, «αλλά είναι μια επιχείρηση σε εξέλιξη» τόνισε, ενώ επεσήμανε ότι «κάναμε προσπάθεια να γίνει αλλού η υδρόλυση, αλλά δεν κατέστη δυνατό». 

Μικροί ..."δήμαρχοι" στο Δήμο Φαιστού

Μια ακόμη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από μικρούς μαθητές της ΣΤ' τάξης στο Δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες. 


Αυτή τη φορά σειρά είχε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου, όπου οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό κ. Παπαλαζάρου Ελευθερία, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου Φαιστού και των υπηρεσιών τους, καθώς και να συζητήσουν για το θεσμό της Δημοκρατίας.

ΠΑΓΝΗ: Λύσεις στα χέρια των ιατρών από τη ρομποτική ιατρική

Η μέθοδος της ρομποτικής χειρουργικής ιατρικής που εφαρμόζεται ήδη σε νοσοκομεία του εξωτερικού παρουσιάστηκε σήμερα στο Αμφιθέατρο του ΠΑΓΝΗ. 


Το συγκεκριμένο ρομποτικό εργαλείο με την ονομασία DA VINCI κοστολογείται στο 1,7 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με το καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστήμιου του Οχάιο Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη αν εγκατασταθεί και στα νοσοκομεία της Κρήτης θα δώσει λύσεις στα χέρια των ιατρών δεκάδων ειδικοτήτων αλλά και θα εξυπηρετήσει χιλιάδες ασθενείς.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...