Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Μικροί ..."δήμαρχοι" στο Δήμο Φαιστού

Μια ακόμη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε από μικρούς μαθητές της ΣΤ' τάξης στο Δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες. 


Αυτή τη φορά σειρά είχε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου, όπου οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό κ. Παπαλαζάρου Ελευθερία, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου Φαιστού και των υπηρεσιών τους, καθώς και να συζητήσουν για το θεσμό της Δημοκρατίας.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους, στο δημαρχείο, επισκέφτηκαν όλες τις υπηρεσίες και ενημερώθηκαν από τους υπηρεσιακούς για τις δομές και τις αρμοδιότητες κάθε τμήματος ξεχωριστά. Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φαιστού όπου οι μικροί μαθητές βρήκαν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους, στους αιρετούς εκπροσώπους. Σχετικά με τα ερωτήματα των μαθητών απαντήσεις έδωσε ο αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Νικολιδάκης Γρηγόρης, ο οποίος δέχτηκε τα αιτήματα τους, συζήτησε μαζί τους και έλυσε τις απορίες των μικρών μαθητών.

Στο τέλος της ξενάγησης οι μικροί μαθητές, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Δήμο Φαιστού, έλαβαν από τον αντιδήμαρχο ένα αναμνηστικό δίπλωμα για την παρουσία τους, καθώς και ένα ενημερωτικό βιβλιαράκι, το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα από τη ΔΕΥΑΦ, με χρήσιμες συμβουλές για το πολυτιμότερο αγαθό της φύσης το νερό, ενώ προσκάλεσαν και εκείνοι με τη σειρά τους να επισκεφτεί η δήμαρχος μαζί με τους αντιδημάρχους το σχολείο τους.


neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...