Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Επεμβάσεις με μεθόδους της δεκαετίας του '80 στην Κρήτη


Χειρουργικές μεθόδους προηγούμενων δεκαετιών έχουν αναγκαστεί να χρησιμοποιούν οι γιατροί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, στο Ηράκλειο Κρήτης, λόγω των συνεχόμενων περικοπών.


Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Ηρακλείου και γιατρό στο συγκεκριμένο νοσοκομείο Γιώργο Κωστάκη, οι επεμβάσεις βουβωνοκήλης γίνονται χωρίς τη χρήση πλέγματος, κάτι που συνέβαινε τη δεκαετία του 1980, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος υποτροπών ενώ ορατό είναι το ενδεχόμενο να καταργηθούν και οι λαπαροσκοπικές χολοκυστεκτομές και θα γίνονται ανοικτές επεμβάσεις.

Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά στο Ρέθυμνο

Με τις Ελένη Τσαλιγοπούλου και Μελίνα Κανά “ανοίγει” το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου η αυλαία στις ποιοτικές μουσικές βραδιές που συνεχίζονται και φέτος το χειμώνα στο ΚΤΗΜΑ ΘΥΜΕΛΗ, στο Ρέθυμνο.


Οι δύο απ’ τις ποιοτικότερες τραγουδίστριες της γενιά τους, βρίσκονται μετά από χρόνια πάλι μαζί και ετοιμάζουν μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια πειράζοντάς τα ευγενικά με άποψη και αισθητική.

Νέα έκθεση για τους Μικρασιάτες πρόσφυγες

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία και ο Δήμος Ρεθύμνης προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης Η Αττική και η Κρήτη υποδέχονται τους πρόσφυγες του ’22 που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ρεθυμνίων Μικρασιατών και τον Σύλλογο Ρεθυμνίων Μικρασιατών Ιωνία, την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 20.00 στο Σπίτι Πολιτισμού.

Ροδιά Μαλεβιζίου: Σφήνωσε ανάμεσα στους τοίχους

Ένα πρωτοφανές ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή της Ροδιάς του Δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο. 


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας νεαρός άνδρας, στην προσπάθεια του να πιάσει κάποιο αντικείμενο βρέθηκε, άγνωστο πώς, σφηνωμένος σε σημείο όπου σχεδόν εφάπτονται δύο τοίχοι

ΜΠΡΑΒΟ! Τι έκαναν στην Κρήτη σε έναν γάμο;;; Αντί να δώσουν μπομπονιέρες έδωσαν....!!!

Η Χρυσούλα και ο Γιάννης μοιράστηκαν τη χαρά του γάμου τους, προσφέροντας!


Όλο και περισσότερα είναι εκείνα τα ζευγάρια που αποφεύγουν να κάνουν περιττά έξοδα στο γάμο τους και επιλέγουν να δωρίσουν χρήματα σε κάποιο σύλλογο ή φορέα.

Ηράκλειο: "Το θέατρο ως μέσο απελευθέρωσης της φωνής του ενεργού πολίτη"

Ημερίδες –  Επιμορφωτικά σεμινάρια
Παγκόσμια Ημέρα για  το Θέατρο στην Εκπαίδευση
15 χρόνια Πανελλήνιο  Δίκτυο για το Θέατρο στην  Εκπαίδευση! / (1998-2013)

Βιωματικά Εργαστήρια, παρουσίαση Εκπαιδευτικού Υλικού,
Συζητήσεις, Θεατρικές  Παραστάσεις
9 καλεσμένοι  εισηγητές, 44 εμψυχωτές βιωματικών  εργαστηρίων,
4 θεατρικές  παραστάσεις, 22 συνεργαζόμενοι φορείς  και θεατρικές ομάδες

Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για το Θέατρο στην Εκπαίδευση  στις 27 Νοεμβρίου και των 15 χρόνων από την ίδρυσή του οργανώνει Διημερίδες/Ημερίδες & Επιμορφωτικά Σεμινάρια για το Θέατρο στην Εκπαίδευση σε τέσσερις πόλεις της Ελλάδας, στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και στο Ηράκλειο Κρήτης.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...