Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ - Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στα Χανιά

Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες υπηρεσίες του Νομού, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταγραφεί τραυματισμοί ή ατυχήματα.Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες υπηρεσίες του Νομού, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταγραφεί τραυματισμοί ή ατυχήματα.
Το κύμα της κακοκαιρίας στην Κρήτη φαίνεται πως έχει επιλέξει το Νομό Χανίων αφού από νωρίς το πρωί τα προβλήματα σε διάφορες περιοχές του Νομού είναι πολλά με τις υπηρεσίες να τρέχουν και να μην φτάνουν. Πέρα από τον άνδρα που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο του λόγω του φουσκωμένου από τις καιρικές συνθήκες ρέματος στον Πλάτανο Χανίων, ( να σημειωθεί ότι οι αρχικές πληροφορίες έλεγαν για τρία άτομα) και που τελικά όλα έληξαν θετικά αφού ο άνδρας κατάφερε μόνος του να απελευθερωθεί, η Πυροσβεστική έχει κληθεί μεχρι στιγμής να προχωρήσει σε πάνω από 15 απαντλήσεις υδάτων σε σπίτια που πλημμύρισαν από τη δυνατή και συνεχή βροχόπτωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις σε δρόμους με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στις μετακινήσεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διάφορες υπηρεσίες του Νομού, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταγραφεί τραυματισμοί ή ατυχήματα.

Συγκεκριμένα η Κίσσαμος κηρύχθηκε περιοχή σε έκτακτη ανάγκη μετά και την επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη Χανιών κ. Βουλγαράκη Απόστολο ο οποίος είδε με τα μάτια του την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Οι υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε περιστατικό ενώ τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πυροσβεστική δεν προλαβαίνει να προχωράει σε απαντλήσεις υδάτων.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...