Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Τον έπνιξε το...κρέας! Τραγικός θάνατος 54χρονου στο πασχαλινό τραπέζι

Ανείπωτη τραγωδία στο χωριό Αστρίτρι του Ηρακλείου! Ένας 54χρονος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα του πασχαλιάτικου γλεντιού από το...κρέας που του κάθισε στο λαιμό και τον έπνιξε!


Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν σε μια από τις πολλές παρέες που είχαν γίνει στο Αστρίτσι βρισκόταν και ο άτυχος άνδρας με φίλους και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Κάποια στιγμή κι ενώ όλοι ήταν ανυποψίαστοι πίνοντας και τρώγοντας ο 54χρονος έδειξε ότι πνιγόταν, δεν μπορούσε να πάρει αέρα! Προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, αλλά τίποτα...Έχασε τις αισθήσεις του και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν πλέον αργά...Είχε χάσει τη μάχη...Τα αίτια του θανάτου επιβεβαιωσε και η νεκροψία νεκροτομή που του έγινε...

Ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη σε όλη την περιοχή και η κηδεία του θα γίνει αύριο στο Αστρίτσι.



cretalive.gr

Ξένοι ψάχνουν στα νησιά για ακίνητα-φιλέτα

Ενδιαφέρον απο Ευρωπαίους, Ρώσους, Αραβες, Ισραηλινούς

Ψάχνουν για ακίνητα στην Ελλάδα αναζητώντας μέσα στην κρίση ευκαιρίες αλλά και ήλιο όλο και περισσότεροι Βορειοευρωπαίοι, γεγονός που συνδέεται άμεσα με τη μεγάλη πτώση των τιμών στην παραθεριστική κατοικία κατά την τελευταία διετία φτάνει ή και ξεπερνά το 40%. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Δεν του άρεσε το σφράγισμα ...πασχαλιάτικα

Για παραβίαση σφραγίδας που έθεσε η αρμόδια Αρχή συνελήφθη τα ξημερώματα, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Α’  Τμήματος Ηρακλείου, ένας 37χρονος

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος είχε παραβιάσει την σφραγίδα  που είχε θέσει η Δημοτική αρχή.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 cretalive.gr

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε τη νύχτα στη βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου

Ζημίες που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φθάνουν τις 300.000 ευρώ, προξένησε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τη νύχτα σε εργοστάσιο αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου. 


Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη 1:50 μετά τα μεσάνυχτα και επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, αποτελούμενες από έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, που κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο στις 5 τα ξημερώματα. Τα αίτια που την προκάλεσαν δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί.

Επεισόδια με τραυματισμούς τη νύχτα στους Κουνάβους

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται δύο  νεαροί άνδρες από τους Κουνάβους ηλικίας 20 και 21 ετών  οι οποίοι προσπάθησαν να σταματήσουν και να συνετίσουν τρεις Βούλγαρους σύμφωνα με πληροφορίες  πατέρας και γιοί ηλικίας 45,21 και 23 ετών που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και κινούνταν ριψοκίνδυνα στο κέντρο του χωριού.

Η κατάσταση όμως δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα οι 3 Βούλγαροι να τους χτυπήσουν.

Μάλιστα ο ένας νεαρός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι καθώς έχει χτυπηθεί με σκαλίδα!

Τα επεισόδια φαίνεται ότι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς στη συνέχεια κάποιοι από τους κατοίκους της περιοχής στράφηκαν με τη σειρά τους εναντίων των αλλοδαπών.



flashnews.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...