Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Ρέθυμνο τυχερό δελτίο του Τζόκερ

Τζακ ποτ στο Τζόκερ. Βρέθηκαν ομως πέντε δελτία με επιτυχίες στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) που η κάθε μία κερδίζει € 40.136,15 .Το ένα από αυτά παίχτηκε στο Ρέθυμνο (ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ,ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ-ΑΝ/ΧΟΥ 19) .
Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης του Τζόκερ είναι:

26, 31, 33, 41, 42

ΤΖΟΚΕΡ: 20
 
 .cretalive.gr

Καλάμι, Μεγάλα Χωράφια, 'Απτερα και Καλύβες Χανίων: Πυρκαγιές σε εξέλιξη

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου λόγω φωτιάς που εκδηλώθηκε στο 18ο-19ο χλμ. Η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριες


Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις στα Χανιά λόγω των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν αργά το απόγευμα σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές, σε Καλάμι, Μεγάλα Χωράφια, 'Απτερα και Καλύβες.

Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε πίσω από το Καλάμι και επεκτάθηκε γρήγορα προς τα Μεγάλα Χωράφια ενώ λίγη ώρα αργότερα οι πυροσβεστικές δυνάμεις κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν δύο νέες φωτιές στις περιοχές 'Απτερα και Καλύβες.

Η πύρινη λαίλαπα απείλησε τον αρχαιολογικό χώρο της Απτέρας όμως χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ο κίνδυνος αποσοβήθηκε, ωστόσο οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή αποτελούν «σύμμαχο» για τη φωτιά.

Οι πυροσβέστες πέραν της προσπάθειας να περιορίσουν την φωτιά δημιουργούν και αντιπυρικές ζώνες ώστε να μην απειληθεί εκ νέου ο αρχαιολογικός χώρος αλλά και κατοικίες που υπάρχουν στην περιοχή.
Η φωτιά καίει επίσης χορτολιβαδική έκταση και ελιές νότια της εθνικής οδού Χανίων - Ρεθύμνου ενώ το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν οχήματα των δήμων και εθελοντές.

Σαμαράς - Κεφαλογιάννης: Συνάντηση με τον Ιταλό Πρωθυπουργό κ. Μάριο Μόντι

Συμμετοχή στη σύνοδο ηγετών της διεθνής κεντροδεξιών κομμάτων CDI


Με τον πρωθυπουργό κ.Αντώνη Σαμαρά αναχώρησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης για επίσημο ταξίδι στην Ιταλία όπου θα συναντηθούν με τον Ιταλό πρωθυπουργό κ. Μάριο Μόντι, τον πάπα Βενέδικτο XVI και θα συμμετάσχουν στο συνέδριο ηγετών των κεντροδεξιών κομμάτων που πραγματοποιείται στη Ρώμη.

Το πλήρες κείμενο της επίσκεψης έχει ως εξής:

Παρασκευή 21/09/2012

ώρα 09.30 το πρωϊ συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Μάριο Μόντι στο πρωθυπουργικό γραφείο

ώρα 11.30 το πρωϊ ψηφοφορία νέου Προεδρείου της διεθνής των κεντροδεξιών κομμάτων

ώρα 13.00 επίσημο γεύμα που παραθέτει ο πρωθυπουργός κ. Μάριο Μόντι

ώρα 15.00 Σύνοδος ηγετών διεθνής κεντροδεξιών κομμάτων στην Ιταλική Βουλή

Σάββατο 22/09/2012

ώρα 11.00 το πρωί συνάντηση με τον πάπα Βενέδικτο XVI

ώρα 12.00 επίσημη δεξίωση που παραθέτει ο πάπας Βενέδικτος XVI στην Ελληνική αποστολή.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετυέχουν

Ο κ. Αντώνης Σαμμαράς ,Πρωθυπουργός

Ο κ.Μανώλης Κεφαλογιάννης ,Γενικός Γραμματέας Νέας Δημοκρατίας

Ο κ.Χρήστος Σταϊκούρας, Αναπλ. Υπουργός Οικονομικών

Ο κ.Σταύρος Παπασταύρος, Δ/ντης Διπλωματικού Γραφείου Πρωθυπουργού

Ο κ.Γιώργος Μουρούτης, Δ/ντης του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού

Οι Ρώσοι μπήκαν στα "Ελληνικά Πετρέλαια" με 41%

Οι Ρώσοι μπήκαν στα "Ελληνικά Πετρέλαια" (ΕΛΠΕ), με ποσοστό 41% που τους πούλησε ο Λάτσης!

Την αποκάλυψη κάνει στο αυριανό της φύλλο η εφημερίδα DEAL News που έχει ενδιαφέρον ρεπορτάζ για την αλλαγή δεδομένων για τα ΕΛΠΕ.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στη συμφωνία που υπέγραψε για την πώληση του ποσοστού του ο Λάτσης και αποκαλύπτεται πως μπήκαν «σφήνα» οι νέοι Ρώσοι, μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με την Gazprom.

Οι Ρώσοι της Νegusneft μπήκαν "χοντρά" στα ΕΛΠΕ και η DEAL News γράφει για το γεωπολιτικό παιχνίδι, τις ισορροπίες που υπάρχουν και δημιουργούνται και τις θέσεις των αμερικανών. Τι συμβαίνει τώρα στο μέτωπο για τη ΔΕΠΑ. Γιατί ο Κοπελούζος βγαίνει σε κάθε περίπτωση κερδισμένος.

Διαβάστε ακόμη στη DEAL News:

- Υπάρχει τώρα «παιχνίδι» στο Χρηματιστήριο. Τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε. Οι μετοχές, οι παγίδες αλλά και τα φαντάσματά της κερδοσκοπίας. Που θα φτάσει ο πήχης του δείκτη, τη στιγμή που είναι ανοικτό το θέμα της υποβάθμισης του ΧΑ.

- Πάμε για τρία τραπεζικά σχήματα. Ποιος θα ενωθεί με την Εθνική και οι νέες προσφορές των τραπεζών για την Εμπορική. Στα 2,5 με 2,7εκ. ο πήχης των κεφαλαίων.

- Τι είπαν οι τραπεζίτες με την τρόικα και οι αποφάσεις για το 7% της ανακεφαλαιοποίησης. Όλο το παρασκήνιο και οι ζυμώσεις.

- Τι έρχεται στον ΟΠΑΠ. Τι συμβαίνει με τις κόντρες και τις διεκδικήσεις για τα μεγάλα project. Πόσα χρήματα υπολογίζεται ότι θα μπουν στα Κρατικά Λαχεία.

Και μία αποκάλυψη. Η επίσημη πρόθεση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ΟΠΑΠ από τον τούρκο ιδιοκτήτη της Χιουρέτ.

Αγριεύει η μάχη για τον ΟΠΑΠ. Τι θα κάνει ο Κόκκαλης.

Γιατί ο Δημήτρης Κοντομηνάς προσέλαβε τον τραπεζίτη Πανταλάκη.


Που και πως θα κριθεί η τύχη της Ελλάδας, οι Γερμανοί συμπαραστάτες, οι κόκκινες γραμμές και η Σύνοδος Κορυφής. Τα διλήμματα Σαμαρά, το χρονοδιάγραμμα, τα νέα μέτρα και όλες οι εξελίξεις που δυναμιτίζουν το πολιτικό σκηνικό.

Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο. ΕΟΠΠΥ. Δεν πληρώνει τα φέσια στις ιδιωτικές κλινικές, και «καλεί» τους ασφαλισμένους να πληρώσουν τα σπασμένα. Για ποια κοινωνική ασφάλιση πλέον μπορούμε να μιλάμε.

Η μάχη εργολάβων με το Δημόσιο και τι συμβαίνει με το επερχόμενο διαζύγιο Μπόμπολα – Καλλιτζάτση.

Γιατί ο Δαυίδ «ψηφίζει» Λονδίνο, η αποχώρηση της ΝΟΚΙΑ από την Ελλάδα.

Το αδιέξοδο στη Forthnet και ο «αγαπητός» τώρα Προβόπουλος. Πόσα λεφτά δανείστηκε τελικά η Ελλάδα. Λένε την αλήθεια οι Ευρωπαίοι ή η Τράπεζα της Ελλάδος;

Ακόμα τι συμβαίνει με τη Mercedes, η επένδυση και το δάνειο του Κυριακόπουλου για τις ΗΠΑ.

Οι ασκήσεις ισορροπίας του Κωνσταντακόπουλου με το Costa Navarino και το περιβάλλον.

Θράκη. Λέει ναι στις ελεύθερες οικονομικές ζώνες.

Όλα όσα συμβαίνουν στις επιχειρήσεις στο Xρηματιστήριο στα media. Σελίδες για τα σπορ το αυτοκίνητο και τη διεθνή οικονομία

Deal News μαζί σας στα περίπτερα


Ν. Αλικαρνασσός: Αντιεξουσιαστές εναντίον Χρυσής Αυγής και στη μέση ... η διμοιρία


Η αφίσα που κυκλοφόρησε
Πορεία εναντίον της Χρυσής Αυγής και της λειτουργίας γραφείων στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασσού ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.00 στην περιοχή.

Περίπου 300 άτομα είναι συγκεντρωμένα στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, ενώ έχουν αναρτήσει πανό στο οποίο αναγράφεται: "Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον".
Σε απόσταση περίπου 100 μ., επί της Ηροδότου, βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στην ταράτσα του κτιρίου βρίσκονται περίπου 20 άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει παραταχθεί μία διμοιρία.

Την ώρα που ξεκίνησε η πορεία, περίπου στις 19.00, το λεωφορείο της διμοιρίας παρατάχθηκε στη μέση του οδοστρώματος ανάμεσα στα γραφεία και την πλατεία, ενώ τα μέλη της Χρυσής Αυγής που ως εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην ταράτσα του κτιρίου, φορώντας κράνη και κρατώντας ελληνικές σημαίες, κατέβηκαν στο δρόμο και παρατάχθηκαν μπροστά από τα γραφεία τους. Το κλίμα είναι εκρηκτικό ενώ οι δύο πλευρές ανταλλάζουν συνθήματα!


cretalive.gr

Ξεκινά «λίφτινγκ» στην παλιά πόλη των Χανίων

Νέα όψη αναμένεται να αποκτήσει η παλιά πόλη των Χανίων, με την ολοκλήρωση του έργου που αφορά την κατασκευή σύγχρονων δικτύων υποδομής στο δυτικό τμήμα του ιστορικού κέντρου.
Η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου υπογράφηκε και με την ολοκλήρωση του θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα παρεμβάσεων που έχουν στόχο, εκτός από τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση και στην απόλυτη προστασία και πυρόσβεση της παλιάς πόλης.

Στην εργολαβία προβλέπεται και ένα δεύτερο έργο, που αφορά την υπογειοποίηση του εναέριου ηλεκτρικού δικτύου της ΔΕΗ στην ίδια περιοχή. «Με την ολοκλήρωση αυτών των έργων, γίνεται πράξη η δέσμευση της δημοτικής αρχής, ότι σύντομα τα Χανιά θα αποκτήσουν μια καινούργια παλιά πόλη», τόνισε ο δήμαρχος Μανώλης Σκουλάκης.

Όπως έκανε γνωστό ο αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα παλιάς πόλης, Νίκος Ξυνίδης, «η περιοχή επέμβασης οριοθετείται από την οδό Χάληδων ανατολικά, δυτικά από το αντίστοιχο ανάχωμα των Ενετικών Οχυρώσεων, βόρεια από την Ακτή Κουντουριώτη και νότια από την οδό Ντουνόπαπα. Ουσιαστικά αφορά τις συνοικίες του ΤοπΧανά και της Εβραϊκής και καταλαμβάνει συνολικά μια έκταση περίπου 35 στρεμμάτων».

Το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών και για τα 2 έργα είναι 20 μήνες, οι δε εργασίες θα ξεκινήσουν ταυτόχρονα και παράλληλα.

Η εργολαβία προβλέπει: Κατασκευή αυτόνομου δικτύου πυρόσβεσης μήκους 1.415μ και υπόγειας δεξαμενής πυρόσβεσης, εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης και των δικτύων αποχέτευσης όπου απαιτείται, κατασκευή κεντρικού δικτύου οπτικών ινών, πλακόστρωση όλης της περιοχής με φυσικές πλάκες και κυβόλιθους πορφυρίτη, διαμόρφωση και αναβάθμιση του Πάρκου Εμμανουήλ Μπαλαντίνου, τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων για το δημοτικό φωτισμό, τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού (καλάθια απορριμμάτων, παγκάκια, προστατευτικά κιγκλιδώματα).

Το έργο που αφορά την υπογειοποίηση του εναέριου ηλεκτρικού δικτύου στην συγκεκριμένη περιοχή θα εκτελεστεί από τη ΔΕΗ Χανίων που έχει ήδη υπογράψει με το δήμο Χανίων από τις 30 Απριλίου τη σχετική σύμβαση.

Ρέθυμνο: Βρήκαν χασισοφυτεία με 250 δενδρύλλια στο Μυλοπόταμο

Η νέα φυτεία εντοπίστηκε στην περιοχή Χώνος Μυλοποτάμου, σε εξαιρετικά δύσβατο σημείο.


Όπως διαβάζουμε στο FlashNews, τα δενδρύλλια είχαν ύψος μέχρι και τέσσερα μέτρα, ήταν σε πλήρη ανάπτυξη και στο στάδιο της συγκομιδής...

Στις έρευνες έλαβαν μέρος αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Ασφαλείας Γεροποτάμου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών ( Ο.Ε.Α.) Κρήτης.

Γίνονται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ενθουσιασμένοι οι Γερμανοί δημοσιογράφοι από την Κρητική φιλοξενία

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη στην Κρήτη των οκτώ Γερμανών δημοσιογράφων, προσκεκλημένων της Ανοικτής Σύμπραξης Τουριστικής Ανάπτυξης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ). 

Ο πρόεδρος της ΑΣΤΕΚ Μανώλης Ζερβάκης, τόνισε ότι  η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της προσπάθειας της ΑΣΤΕΚ για ενίσχυση της εικόνας της Κρήτης στο εξωτερικό.

Στην Κρήτη βρίσκονται εδώ και δύο ημέρες, 8 δημοσιογράφοι από εφημερίδες και περιοδικά που ασχολούνται με τον τουρισμό. Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τυποποιητήρια μελιού, τυρίου και κρασιού, σε μια προσπάθεια να "εισπράξουν" το "κλίμα" της αυθεντικής Κρήτης, κι όχι την ιλουστρασιόν εικόνα τουριστικών περιοχών.

Ενθουσιασμένη εμφανίστηκε μια εκ των δημοσιογράφων, η οποία έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Κρητική φιλοξενία που βίωσε και τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντί τους. Όλοι οι δημοσιογράφοι μετέφεραν ότι επιστρέφοντας στη Γερμανία θα γράψουν τα καλύτερα για την Κρήτη στα μέσα τα οποία εκπροσωπούν.

Οι Γερμανοί που έχουν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και την Κρήτη, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα, ωστόσο πρόβλημα στην αύξηση του τουριστικού κύματος προς τη χώρα αποτελούν οι διαρκώς αυξανόμενες τιμές, που ωθούν τους Γερμανούς στη γειτονική Αυστρία, παρά την Ελλάδα.

cretalive

Αθήνα-Ηράκλειο και Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη με τις Κυπριακές Αερογραμμές

Οι Κυπριακές Αερογραμμές (ΚΑ) αποφάσισαν να προχωρήσουν από τις 28 Οκτωβρίου στην επέκταση των εσωτερικών δρομολογίων τους στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΚΑ, μετά τη θετική εμπορική απήχηση που είχε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα, η εταιρεία αποφάσισε νέο άνοιγμα στον ελλαδικό χώρο, με καθημερινές ή πολύ συχνές πτήσεις στα σημαντικότερα αεροδρόμια της χώρας.

Τα νέα δρομολόγια είναι Αθήνα-Ηράκλειο (δύο πτήσεις ημερησίως), Αθήνα-Ρόδος (μία πτήση ημερησίως), Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη (μία πτήση ημερησίως) και Ρόδος-Θεσσαλονίκη (τρεις φορές την εβδομάδα).

Επίσης, τη χειμερινή περίοδο θα αυξηθούν κατά μία οι πτήσεις στα δύο υφιστάμενα εσωτερικά δρομολόγια των ΚΑ στην Ελλάδα, ως ακολούθως: Αθήνα-Θεσσαλονίκη τρεις πτήσεις ημερησίως (αντί δύο) και Ηράκλειο-Ρόδος τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως (αντί τρεις).

Πηγή: iefimerida.gr

Ηράκλειο: Ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου είχε βρει τον τρόπο για να κλέβει τη ΔΕΗ!

Άγνωστη για την ώρα η οικονομική ζημιά που προκάλεσε στη ΔΕΗ...


Πρόκειται για έναν 37χρονο, που συνελήφθη χθες το πρωί (19-09-2012), στο 3ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Μοιρών – Τυμπακίου από αστυνομικούς για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο συνεργείο της Δ.Ε.Η. Ηρακλείου σε κέντρο διασκέδασης, του οποίου συνιδιοκτήτης είναι ο 37χρονος, διαπιστώθηκε ότι είχε διακοπεί με τεχνικό εργαλείο το καλώδιο της έντασης, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται το ένα τρίτο και πλέον της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, προκαλώντας άγνωστη μέχρι στιγμής οικονομική ζημιά στην ΔΕΗ.

Χρησιμοποιήστε σωστά την κρέμα ματιών σας

Ρυτίδες έκφρασης, μαύροι κύκλοι και σακούλες: αυτά είναι τα τρία σημάδια- «εχθροί» της εμφάνισης των ματιών μας.

Σύμμαχοί μας οι κρέμες, που έρχονται να προλάβουν την εμφάνισή τους και να τα σβήσουν από την επιδερμίδα μας.

- Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, η χρήση κρέμας ματιών πρέπει να αρχίζει από μικρή σχετικά ηλικία. Επιλέγοντας τη δική σας, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να εξετάσετε τις ανάγκες των δικών σας ματιών.

- Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η κρέμα που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να έχει ενυδατική, θρεπτική, αντιρυτιδική και συσφικτική δράση, ώστε να διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια και κατ’ επέκταση τη νεανικότητα και τη φωτεινότητα του βλέμματος.
myself.gr

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...