Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ενθουσιασμένοι οι Γερμανοί δημοσιογράφοι από την Κρητική φιλοξενία

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη στην Κρήτη των οκτώ Γερμανών δημοσιογράφων, προσκεκλημένων της Ανοικτής Σύμπραξης Τουριστικής Ανάπτυξης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ). 

Ο πρόεδρος της ΑΣΤΕΚ Μανώλης Ζερβάκης, τόνισε ότι  η πρωτοβουλία αυτή έρχεται σε συνέχεια της προσπάθειας της ΑΣΤΕΚ για ενίσχυση της εικόνας της Κρήτης στο εξωτερικό.

Στην Κρήτη βρίσκονται εδώ και δύο ημέρες, 8 δημοσιογράφοι από εφημερίδες και περιοδικά που ασχολούνται με τον τουρισμό. Οι δημοσιογράφοι επισκέφθηκαν τυποποιητήρια μελιού, τυρίου και κρασιού, σε μια προσπάθεια να "εισπράξουν" το "κλίμα" της αυθεντικής Κρήτης, κι όχι την ιλουστρασιόν εικόνα τουριστικών περιοχών.

Ενθουσιασμένη εμφανίστηκε μια εκ των δημοσιογράφων, η οποία έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Κρητική φιλοξενία που βίωσε και τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντί τους. Όλοι οι δημοσιογράφοι μετέφεραν ότι επιστρέφοντας στη Γερμανία θα γράψουν τα καλύτερα για την Κρήτη στα μέσα τα οποία εκπροσωπούν.

Οι Γερμανοί που έχουν έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και την Κρήτη, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα, ωστόσο πρόβλημα στην αύξηση του τουριστικού κύματος προς τη χώρα αποτελούν οι διαρκώς αυξανόμενες τιμές, που ωθούν τους Γερμανούς στη γειτονική Αυστρία, παρά την Ελλάδα.

cretalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...