Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αυγενάκης: H ΔΗ.ΣΥ. με σταθερή και συνεπή θέση

Συνάντηση με την Ομάδα Πρωτοβουλίας και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου πραγματοποίησε το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Ηρακλείου και υπεύθυνος Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης. Κατά τη διάρκεια της συζητήσεως ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε στις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις, τονίζοντας τη σταθερή και συνεπή θέση που διατήρησε η Δημοκρατική Συμμαχίας στις πρόσφατες αυτές εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων, υπενθύμισε ότι «η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη, από την ίδρυση της είχε βάλει ως προϋπόθεση αντιμετώπιση της κρίσης την εθνική συνεννόηση, ενώ εδώ και πολλούς μήνες είχε ζητήσει το σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης με την ευρύτερη δυνατή αποδοχή». Ο Βουλευτής πρόσθεσε επίσης ότι «εξαρχής η Δημοκρατική Συμμαχία τάχθηκε υπέρ της επιλογής για τη θέση του πρωθυπουργού ενός προσώπου με κύρος, γνώσεις και ικανότητες, χαρακτηριστικά τα οποία διαθέτει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος».

Ο κ. Αυγενάκης συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «η κυβέρνηση Παπαδήμου, είναι εθνική ανάγκη να αποδώσει και να λειτουργήσει ως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας και ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, θα παρακολουθεί και θα παρεμβαίνει όπου και όταν χρειάζεται».
Κλείνοντας, ο Βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ότι «κάποιοι (σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του απερχόμενου πρωθυπουργού κ.Παπανδρέου ο κ.Σαμαράς) που προφανώς ενοχλούνται από τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας, έθεσαν «βέτο» για να μην συμμετέχουμε σε αυτήν. Για εμάς αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Η Δημοκρατική Συμμαχία θα είναι παρούσα και θα αγνοήσει το παιχνίδι υπονόμευσης της προσπάθειας από συγκεκριμένα πρόσωπα και κόμματα που με κοντόφθαλμες λογικές προτάσσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες, κομπλεξικές εμμονές και αναχρονιστικές αντιλήψεις, τορπιλίζοντας τη συνεργασία και τη συναίνεση και επιβεβαιώνοντας τη λάθος αντίληψη που έχουν για την έννοια της Συνεννόησης».
 
Enhanced by Zemanta

Λαχτάρησαν 1204 επιβάτες στο Ηράκλειο

Το πλοίο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε στο λιμάνι ενω προσπαθούσε να δέσει.
Πρόκειται για το πλοίο "ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ" που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραίας - Ηράκλειο.

Καθώς προσέγγιζε το λιμάνι του Ηρακλείου, οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν, έκαναν ιδιαίτερα δύσκολη την πρόσδεση με αποτέλεσμα να προσκρούσει τελικά στον προβλήτα.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Συνελήφθη 46χρονος για το μπουρλότο στα Δικαστήρια Ηρακλείου

Ένας 46χρονος είναι ο παρολίγον "μπουρλοτιέρης" του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου.Υπενθυμίζεται πως ο 46χρονος μετά τα μεσάνυχτα χθες πέταξε βόμβα μολότοφ στη είσοδο του κτιρίου με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών που δεν επεκτάθηκαν χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο χώρο.

Ο 46χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
flashnews.gr

Επιτέλους τροχαία στην Κρήτη!

Μέσα σ'όλη αυτή την αναταραχή των τελευταίων ημερών με τη μεταβατική κυβέρνηση και τα σκοτεινά παρασκήνιά της...έγινε και κάτι καλό σ'αυτό τον τόπο! Την περασμένη Κυριακή εγκαινιάστηκε η τροχαία του ΒΟΑΚ, δηλαδή της υποτιθέμενης εθνικής οδού της Κρήτης και αμέσως έκανε αισθητή την προυσία της. Ελπίζω το εγχείρημα να στεφθεί με επιτυχία και να μειώσει τα θύματα τροχαίων στο νησί. Εύχομαι το νέο τμήμα να γίνει το φόβητρο όλων εκείνων των ασυνείδητων, ανεγκέφαλων και επιδειξιομανών που δε θέλουν να καταλάβουν ότι ο (δήθεν) εθνικός δρόμος του νησιού δεν είναι κατάλληλος για αγωνιστική οδήγηση! Εύχομαι να πέσουν βαριές "καμπάνες" σε όλους εκείνους που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μας για χάρη της τρέλας τους.
Αναγνώστης

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...