Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη για την δικαίωση του ΟΦΗ

«Μετά από αγώνα δύο μηνών του ΟΦΗ, αλλά και την παρέμβαση της UEFA δια του Γενικού Γραμματέα της, κ. Τζιάνι Ινφαντίνο, που εξέθεσε την πολιτική ηγεσία του Υπ. Αθλητισμού / Πολιτισμού, τον κ. Πιλάβιο και τους χειρισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας, άρχισε να ξεδιαλύνει το θολό τοπίο για τον τρόπο εξέτασης των αδειοτήσεων των Ελληνικών ομάδων.

Η δικαίωση της Ηρακλειώτικης Ομάδας είναι γεγονός, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στη συνεδρίασή του για να επιληφθεί της υπόθεσης της μη αδειοδότησης του ΟΦΗ, αποφάσισε να κάνει δεκτή την επανεξέταση του φακέλου του, από διαφορετική επιτροπή. Πρόκειται πλέον για τυπική διαδικασία μετά και την δεύτερη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η οποία τροποποιεί την προκήρυξη της Football League, ώστε δεν χρειάζεται να πάρουν άδεια συμμετοχής οι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι – οφ σύμφωνα με την δεσμευτική οδηγία της ΟΥΕΦΑ.
Αναμένουμε την πλήρη δικαίωση της Ηρακλειώτικης Ομάδας, η οποία θα έρθει με την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία».
Enhanced by Zemanta

Πρόστιμα εκατομμυρίων σε μεγαλογιατρούς του Ηρακλείου

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ έχουν βρεθεί 4 γιατροί στο Ηράκλειο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Νέα Κρήτη.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το ρεπορταζ οι γιατροί βρέθηκαν στο επίκεντρο των ερευνών για αδήλωτα εισοδήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ενώ στην υπόθεση παρενέβη προσωπικά και ο γενικός γραμματέας του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννης Διώτης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...