Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ιστορική επίσκεψη του Κρητικού Πατριάρχη Αλεξανδρείας στο Σινά

Εβδομήντα έξι χρόνια πέρασαν από τότε που Πατριάρχης Αλεξανδρείας είχε επισκεφθεί για τελευταία φορά το ιστορικό Μετόχι της Ιεράς Μονής Σινά στο Κάιρο. Ήταν το 1935, όταν ο τότε Προκαθήμενος του Δευτερόθρονου Πατριαρχείου κυρός Μελέτιος Μεταξάκης γινόταν δεκτός από τον τότε Σιναΐτη Αρχιεπίσκοπο Πορφύριο Γ' και περνούσε το κατώφλι της εκκλησίας της Αγίας Αικατερίνης στην περιοχή Ντάχερ της αιγυπτιακής πρωτεύουσας.

Κρητικός εκείνος, Κρητικός στην καταγωγή ο σημερινός Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αφρικής κ. Θεόδωρος Β΄ ο οποίος είναι ο πρώτος Πατριάρχης Αλεξανδρείας που επισκέφθηκε και πάλι στην πρόσφατη εορτή της Αγίας Αικατερίνης (25 Νοεμβρίου) το Μετόχι του θεοβάδιστου μοναστηριού στο Κάιρο, μετά από τόσα χρόνια, γενόμενος δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Σινά Φαράν και Ραϊθούς κ. Δαμιανό και το ηγουμενοσυμβούλιο με μεγάλες τιμές.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΒΙΝΤΕΟ: Παναθηναϊκός- ΟΦΗ 3-1

Στις νίκες και μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επιβλήθηκε με 3-1 του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.
Μια εβδομάδα μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (1-1), οι πράσινοι έδειξαν πως πέρα από τους ερυθρόλευκους, δύσκολα μπορεί άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα να τους ανταγωνιστεί, καθώς αν και δεν έπιασαν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης, όπως συνηθίζουν το τελευταίο διάστημα, δεν είχαν πρόβλημα στο να λυγίσουν τους Κρητικούς.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Βρέθηκε ο 31χρονος ποδοσφαιριστής

ΒΡΕΘΗΚΕ ο 31χρονος ποδοσφαιριστής Αποστόλης Γιαλούσης που η οικογένεια που τον αναζητούσε από το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 31χρόνος ποδοσφαιριστής το βράδυ της Πέμπτης πήρε ένα αυτοκίνητο τύπου κλούβας, χρώματος λευκού, με αριθμό ΗΚΝ 4413 και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.



Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Με μετρητά από 1η Δεκέμβρη οι εξετάσεις των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ

Θα πληρώνουν από την 1η Δεκεμβρίου τις επισκέψεις τους στο γιατρό αλλά και τις ιατρικές εξετάσεις που θα χρειάζονται οι ασφαλισμένοι στον πρώην ΟΠΑΔ.

Συγκεκριμένα κι έπειτα από σχετική απόφαση του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου την οποία θα εφαρμόσει και ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν στο γιατρό την επίσκεψη σύμφωνα με το ποσό που ορίζει το κρατικό τιμολόγιο.

Οι γιατροί από την πλευρά τους θα κόβουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών στον ασφαλισμένο, ο οποίος θα εισπράττει το ανάλογο ποσό από το ασφαλιστικό του ταμείο.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...