Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η επιβάτις "τράβηξε πιστόλι" στον ταξιτζή..

Το μεροκάματο προσπαθούσε να βγάλει 37χρονος οδηγός ταξί χθες στο Ηράκλειο αλλά αντί γι αυτό βρέθηκε να τον σημαδεύει με ένα πιστόλι 43χρονη γυναίκα...

Ο οδηγός του ταξί σταμάτησε για να παραλάβει μια 43χρονη γυναίκα, η οποία όμως αντί να επιβιβαστεί και ανακοινώσει τον προορισμό της, άφησε την τσάντα της στο πίσω κάθισμα και κατόπιν πλησίασε τον οδηγό.

Άνοιξε την πόρτα και του ζήτησε να κατέβει από το όχημα.

Τότε έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα! H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

ΚΑΣΤΕΛΙ: Τον έσφαξε για τα μάτια μιας γυναίκας...

"Τα όμορφα μάτια μιας Καστελιανής" ήταν τα αίτια του άγριου φονικού χθες το βράδυ σε μάντρα υλικών στο Καστέλι Κισάμου...

Θύμα ένας 25χρονος Αλγερινός και δράστης ένας 24χρονος Ιρανός ο οποίος και συνελήφθη, σήμερα το πρωί.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Παντελή Μουρτζανό και τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων κ. Αρτέμη Κουτσαφτάκη, οι δύο νεαροί αλλοδαποί  ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Πληρωμή προνοιακών επιδομάτων

Από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Αρωγής του Δήμου Ηρακλείου ανακοινώθηκε ότι η πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων θα αρχίσει στις 31-5-2011. Οι δικαιούχοι όλων των επιδομάτων συμπεριλαμβανομένου και του επιδόματος Παιδικής Προστασίας μπορούν να το εισπράξουν κατ΄οίκον. Σε περίπτωση απουσίας τους μπορούν με την ειδοποίηση και το σώμα της επιταγής που θα παραλάβουν σε φάκελο, να πληρωθούν το συντομότερο δυνατό από οποιοδήποτε Ταχυδρομικό Γραφείο της Ελλάδος. Το σύνολο των επιδομάτων ανέρχεται στο ποσό των τριών εκατομμυρίων τετρακοσίων επτά χιλιάδων εξήντα επτά ευρώ και εξήντα λεπτών (3.407.067,60 ).
kritinea.gr

Πρωτόκολλο συνεργασίας Δήμου Χανίων και του οργανισμού marco polo system

Στην πραγματοποίηση πολιτιστικών δράσεων για την ανάδειξη της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς Δήμου Χανίων και Περιφέρειας Βενετίας, καθώς επίσης και στην υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας θα προχωρήσουν στο αμέσως προσεχές διάστημα ο Δήμος Χανίων, η 28η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και ο...

Ευρωπαϊκός Όμιλος Οικονομικού Σκοπού (Ε.Ο.Ο.Σ.) MARCO POLO SYSTEM.
Τα παραπάνω επισημάνθηκαν στο πλαίσιο συνάντησης, που πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη 19/5/2011 με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Δημήτρη Λειψάκη, ο Διαχειριστής του Ευρωπαϊκού Ομίλου Οικονομικού Σκοπού, Pietrangelo Petteno, ο Προϊστάμενος της 28ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, Μιχάλης Ανδριανάκης, συνοδευόμενοι από τους συνεργάτες τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε η χρηματοδότηση της προκαταρκτικής φάσης για τη στατική μελέτη των Νεωρίων, η οποία εντάσσεται στο Πρόγραμμα «INTERREG CUL TEMA» και έχει ως διαχειριστή την Περιφέρεια της Βενετίας και μεταξύ των εταίρων την 28η Ε.Β.Α.

Παράλληλα, προτάθηκε η διοργάνωση εκδήλωσης υποδοχής ιστιοφόρου από τη Βενετία, το οποίο θα πραγματοποιήσει τον ιστορικό διάπλου των Βενετικών κτήσεων στη Μεσόγειο. Το ιστιοπλοϊκό θα ξεκινήσει από το λιμάνι της Βενετίας και θα επισκεφθεί την Κέρκυρα, την Πελοπόννησο, τα Κύθηρα, την Κρήτη. Η κεντρική εκδήλωση υποδοχής του πληρώματος του ιστιοφόρου θα πραγματοποιηθεί στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και θα εμπλουτιστεί από εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις, διαλέξεις και θεατρικό δρώμενο.

Σημειώνεται ότι ο Ευρωπαϊκός Όμιλος Οικονομικού Σκοπού (Ε.Ο.Ο.Σ.) MARCO POLO SYSTEM είναι Οργανισμός Κοινοτικού Δικαίου και οι εταίροι, που συμμετέχουν σε αυτόν είναι ο Δήμος Βενετίας και η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (Κ.E.Δ.K.Ε.).
neatv.gr

Χανιά: έκλεψαν 10 τόνους χαλκού

Φορτηγό αυτοκίνητο με δέκα τόνους χαλκό έκλεψαν τα ξημερώματα 4 ένοπλοι κουκουλοφόροι που εισέβαλαν σε΄ εργοτάξιο ιδιώτη ο οποίος συνεργάζεται με την ΔΕΗ στα Χανιά.

Οι κουκουλοφόροι δεν δίστασαν μάλιστα να δέσουν το φύλακα του εργοταξίου.


neakriti.gr

Πορτοφολάδες "εν δράσει" χθες στο Ρέθυμνο

Αλλοδαποί πορτοφολάδες αφαίρεσαν τα πορτοφόλια από δύο Ρεθυμνιώτισες χθές στις 3,30 μετά το μεσημέρι.

Το γεγονός κατείγγειλαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ότι, ευρισκόμενες στην πλατεία των 4σάρων μαρτύρων Ρεθύμνου άγνωστοι δράστες πιθανόν αλλοδαποί, αφαίρεσαν από την κατοχή τους, τα πορτοφόλια τους που περιείχαν 25 και 204 ευρώ αντίστοιχα.

Άμεσα, Αστυνομικοί παραπάνω υπηρεσίας μετέβησαν στο σημείο εντόπισαν και προσήγαγαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς όπου, αναγνωρίστηκαν με απόλυτη βεβαιότητα από τις παθούσες.

Σε σωματικές έρευνες που ακολούθησαν βρέθηκε στην κατοχή της 59χρονης και κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των διακοσίων σαράντα ενός (241) ευρώ.

Ανωτέρω δράστες, με την σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον κον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...