Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Χανιά: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιδοτούμενης κατάρτισης για 1.300 άνεργους επαγγελματίες υγείας

Από το Γραφείο Πληροφόρησης και Προώθησης της Απασχόλησης του Δήμου Χανίων γίνεται γνωστό πως έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για... το πρόγραμμα επιδοτούμενης επαγγελματικής κατάρτισης (voucher) για 1.300 άνεργους επαγγελματίες υγείας που υλοποιεί το υπουργείο Υγείας και το οποίο περιλαμβάνει:


• Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 240 ωρών (περίπου 2 μήνες).
• Πρακτική άσκηση σε δημόσια νοσοκομεία διάρ¬κειας 960 ωρών (μέγιστη διάρκεια 7 μήνες).

VIDEO - Επιτυχημένη η δοκιμή των S-300


Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η σημερινή δοκιμή των πυραύλων S-300PMU-1 αφού ο πύραυλος 48Ν6Ε έπληξε το στόχο σε απόσταση 35 χλμ...


Μετά από 14 χρόνια αφότου παραλήφθηκαν και εγκαταστάθηκαν στην Κρήτη με σκοπό την κάλυψη του εναέριου χώρου μεταξύ της Κύπρου και της Κρήτης στο πλαίσιο του δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου, η σημερινή δοκιμή των S-300PMU-1 ανοίγει το δρόμο για την πλήρη ένταξη των ρωσικών συστημάτων στην ελληνική αντιαεροπορική ομπρέλα.

Λ. Αυγενάκης: Θα συνεχιστεί η διάλυση αλιευτικών σκαφών με την έγκριση της Επιτροπής Παρακολούθησης

Έχουν διαλυθεί 979 αλιευτικά σκάφη με συνολική δαπάνη 61,7 εκατ. ευρώ. Για την πορεία των προγραμμάτων απόσυρσης αλιευτικών σκαφών, απαντά ο αρμόδιος...
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, μετά παρέμβαση του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.


Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 1198/2006 για το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας «Η μόνιμη παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων των αλιευτικών σκαφών (διάλυση, αλλαγή χρήσης για μη αλιευτικές δραστηριότητες), προγραμματίζεται από τα Κράτη Μέλη με την μορφή Εθνικών Σχεδίων (Συστημάτων) Παροπλισμού, τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα δύο έτη από την ημερομηνία έναρξης ισχύος τους».

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...