Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΜΕ "FANTASIA" Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ!!!

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΡΤΗΣ, ΜΑΧΛΑΣ
Οι «ασπρόμαυροι» διασκέδασαν μέχρι τις 5 το πρωί απολαμβάνοντας τον Νίκο Βέρτη στο Fantasia. Όλη η ομάδα του ΟΦΗ, οι συνεργάτες, οι παράγοντες και φίλοι τόσο από την Αθήνα αλλά και από το Ηράκλειο γιόρτασαν την επάνοδό τους στην Super League και γλέντησαν με την ψυχή τους. Ο λουλουδοπόλεμος μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά και τον φιλάθλων που έδωσαν το παρών, τα ζεϊμπέκικα των παικτών καθώς και τα συνθήματα για την ομάδα δεν σταμάτησαν λεπτό καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς! «Μπράβο κοπέλια» τους φώναξε μόλις τους είδε ο Νίκος Βέρτης, τους αφιέρωσε πολλά από τα καινούρια του τραγούδια όπως το «Είμαι Μαζί σου» και το «Δεν με Σκέφτεσαι», τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία!

Ο Νίκος Βέρτης στο τέλος της βραδιάς, αποχαιρέτησε το κοινό του για το καθιερωμένο διάλλειμα των 3 εβδομάδων και ανανέωσε το ραντεβού στοFantasia την Παρασκευή 26 Αυγούστου και για λίγες ακόμα εμφανίσεις!

Fantasia (πρώην Show center)
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή

Οξείδιο του αζώτου στα μπαρ των Μαλίων. Βοηθά στο να φτιάχνεις κεφάλι

Autumn 2005 in Vienna. Berlin's Ellen Allien m...Image via WikipediaΠερισσότερα απο 1.300 φιαλίδια με οξείδιο του αζώτου σε αέρια μορφή, κατασχέθηκαν απο μπάρ της περιοχής των Μαλίων του δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο, ενώ συνελήφθησαν και πέντε Ηρακλειώτες απο 33 έως 43 ετών κατηγορούμενοι για έκθεση ανθρώπων σε επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Μάλιστα στα συγκεκριμένα μπαρ διαφημιζόταν η πώληση των φιαλιδίων με το οξείδιο του αζώτου στους πελάτες, καθώς η εισπνοή του συγκεκριμένου αέριου συντελεί στο πιό γρήγορο "φτιάξιμο" των πελατών των μπαρ, χωρίς να χρειάζεται να καταναλώσουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα και στην διάρκεια σαρωτικών ελέγχων στα μπαρ των Μαλίων απο τους αστυνομικούς διαπιστώθηκε πως πωλούσαν τα φιαλίδια με το οξείδιο του αζώτου μαζί με πλαστικές σακούλες που περιείχαν χρωματιστές λαστιχένιες φούσκες και μηχανισμούς πλήρωσης.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου, το οξείδιο του αζώτου είναι μια ουσία που έχει αναισθητικές ιδιότητες και προορίζεται για ιατρική χρήση και όχι για άμεση κατανάλωση.

Σε συνδυασμό δε με το αλκοόλ η χρήση του προκαλεί αδυναμία, εκθέτοντας τους πελάτες των μπαρ σε άμεσο κίνδυνο.

Σύμφωνα όμως με "μπαρόβιους" όταν πιείς ένα δύο ποτά και στην συνέχεια εισπνεύσεις οξείδιο του αζώτου τότε "φτιάχνεις εύκολα κεφάλι"

Επιπλέον και σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία, το οξείδιο του αζώτου ελέγχει την στυτική λειτουργία, ενώ με άλλη μορφή (όχι αέρια) χρησιμοποιείται και στα συμπληρώματα διατροφής.

Ο λόγος είναι πως βοηθάει στη πληρέστερη μεταφορά θρεπτικών στοιχείων και οξυγόνου προς όλα τα όργανα και κυρίως τους μύες.

'Ομως οι γιατροί τονίζουν ότι ακόμη και ως συμπλήρωμα διατροφής, το οξείδιο του αζώτου πρέπει να λαμβάνεται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης, καθώς υπερβολικές ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν παρενέργειες ή ακόμη και να είναι τοξικές.

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται η πώληση της συγκεκριμένης ουσίας σε μπαρ στην Κρήτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον έως τώρα, στην υπόλοιπη Κρήτη (εκτός Μαλίων) δεν πωλείται οξείδιο του αζώτου σε μπαρ παρα μόνο σε υπαίθρια rave party.

Enhanced by Zemanta

Συνελήφθη με ..."πειραγμένη" καραμπίνα


Με καραμπίνα..."πειραγμένη" και ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκ και με μήκος λάμας 10 εκ. συνελήφθη χθες... 35χρονος στην Επαρχιακή Οδό Πομπίας – Μοιρών, από Αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Συγκεκριμένα από την καραμπίνα που ήταν ιδιοκτησία της 52χρονης συζύγου του είχε αφαιρεθεί ο μειωτήρας με αποτέλεσμα να δέχεται αντί των νόμιμων τριών φυσιγγίων, έξι φυσίγγια.

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
http://www.flashnews.gr/

Ρέθυμνο: Στάχτη 20.000 στρέμματα ...


Τεράστια η καταστροφή στο δήμο Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο από τη φωτιά, η οποία τις προηγούμενες ημέρες κατέκαψε γύρω στα 20 χιλιάδες στρέμματα πράσινης γης, σύμφωνα με εκτίμηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Η νότια πλευρά του Ρεθύμνου καπνίζει ακόμα, ελαιώνες και κτηνοτροφικές περιουσίες έχουν σβήσει από το αγροκτηνοτροφικό κεφάλαιο του νομού, ενώ οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής είναι προβληματισμένοι για το μέλλον τους.

Ήδη έχουν ξεκινήσει και επίσημα οι έρευνες από ειδικό κλιμάκιο του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής που μετέβη από την Αθήνα στο Ρέθυμνο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είναι αποτέλεσμα εμπρησμού η πύρινη κόλαση που έζωσε χωριά και οικισμούς, απείλησε σπίτια και άλλαξε το φυσικό τοπίο σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Κρήτης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Επιτέθηκαν στον αστυνομικό που πήγε να τους "χωρίσει"


Δύο Ηρακλειώτες 18 και 23 ετών οι οποίοι επιτέθηκαν κατα αστυνομικού και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν στην Γόρτυνα Ηρακλείου.

Το επεισόδιο συνέβει στις 3:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου προς την Κυριακή όταν στην διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης στις Λούρες του δήμου Γόρτυνας τέσσερις προσκεκλημένοι ενεπλάκησαν σε τσακωμό.

Αστυνομικός της περιοχής παρενέβει και κατάφερε να αποτραπεί η γενίκευση της σύρραξης. Όμως ενώ οι άλλοι αποχώρησαν, οι δύο νεαροί που έμειναν, επιτέθηκαν κατα του αστυνομικού τον οποίο εξύβρισαν και απείλησαν, ενώ παράλληλα προκάλεσαν ζημιές και στο περιπολικό με το οποίο πήγε στο σημείο της εκδήλωσης.

Το μεσημέρι της Κυριακής ισχυρή δύναμη απο το Α.Τ.Πύργου και το τμήμα αστυνομικών επιχειρήσεων Μεσσαράς, πήγαν στο σπίτι και στο ελαιουργείο του 23χρονου, όπου βρήκαν και τον 18χρονο και τους συνέλαβαν.

Όμως κατα την έρευνα που έκαναν στο σπίτι και στο ελαιουργείο βρήκαν :

Ένα (1) μαχαίρι, με μήκος λάμας δεκαπέντε (15) εκατοστών

Τέσσερις (4) κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων.

Μία (1) σιδερογροθιά

Μία κυνηγετική καραμπίνα η οποία είχε μετατραπεί ώστε να δέχεται συνολικά έξι (6) φυσίγγια αντί των τριών (3) που προβλέπονται και την οποία κατείχε νόμιμα ανωτέρω 23χρονος,

Ένα πιστόλι, διαμετρήματος κάννης 0,45 ιντσών, και τετρακόσια εβδομήντα πέντε (475) πλήρη φυσίγγια αντί των πεντακοσίων (500) τα οποία προβλέπονται στην άδεια αγοράς-μεταφοράς και κατοχής ραβδωτού πυροβόλου όπλου όπου κατέχει ο ανωτέρω 23χρονος, ενώ την κατανάλωση των υπολοίπων είκοσι πέντε (25) φυσιγγίων δεν δικαιολόγησε επαρκώς.

flashnews.gr

Μάλια: Ζητούσε 750 ευρώ ... συμβιβάστηκε με 200!


Πολύ ακριβά "βγήκε" σε Βρετανό τουρίστα η ενοικίαση τετράτροχου οχήματος στη Χερσόνησο, όπου περνούσε τις διακοπές του.
Ο 20χρονος Βρετανός κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ένας 35χρονος, ο οποίος λειτουργούσε γραφείο ενοικίασης μοτοποδηλάτων, ιδιοκτησίας της συζύγου του, απαιτούσε...από το νεαρό 750 ευρώ για φθορές που είχε υποστεί η γουρούνα που είχε ενοικιάσει στον 20χρονο.

Ο νεαρός Βρετανός αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό αυτό και τελικά, μετά από απειλές ο 35χρονος ανάγκασε τον 20χρονο να πληρώσει 200 ευρώ.

Ο 35χρονος εντοπίστηκε να λειτουργεί το γραφείο, ως υπεύθυνος, έχοντας παραβιάσει τη σφράγισή του. Κατά την προσαγωγή του αναγνωρίστηκε από τον 20χρονο και συνελήφθη με τις κατηγορίες της εκβίασης & της αποσφράγισης καταστήματος.

http://heraklion1.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...