Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Απόφαση του Ειρηνοδικείου Βάμου Χανίων δικαιώνει δανειολήπτρια

Σημαντική και ουσίας χαρακτηρίζει η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης τη νέα απόφαση του Ειρηνοδικείου Βάμου Χανίων, η οποία δικαιώνει δανειολήπτρια, συμβασιούχο υπάλληλο σε παιδικό Σταθμό στο δήμο Αποκορώνου και η οποία έκανε χρήση του Νόμου 3869/2010 (για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά).

Συγκεκριμένα, η δανειολήπτρια είναι συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος του δήμου Αποκορώνου, με σύζυγο άνεργο από το 2010, μητέρα δύο ανηλίκων παιδιών, με εισόδημα από την εργασία της 950 ευρώ και 250 από ενοίκιο κατοικίας, που διαθέτει στην περιφέρεια της Αττικής.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Βοσκός που μένει σε καλύβα χρωστάει στο κράτος 10,7 εκατομμύρια ευρώ λόγω ΦΠΑ

Ο 65χρονος Στέλιος Παρασύρης, βοσκός από το Ρουκάνι της Κρήτης, που ζει πλέον σε καλύβα βρίσκεται στο νούμερο 200 της λίστας με τους οφειλέτες του δημοσίου που έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Ο πατέρας 5 παιδιών συνελήφθη πριν 15 χρόνια γιατί είχε εισπράξει από επιστροφές ΦΠΑ, όπως λέει ο ίδιος, παράνομα το ποσό των 30 εκατομμυρίων δραχμών χρησιμοποιώντας πλαστά τιμολόγια.
 

Έξω από το πρόγραμμα βιοκαλλιέργειας τα κρητικά αμπέλια & τα κηπευτικά

Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τους αμπελουργούς και τους παραγωγούς κηπευτικών εξαιτίας της απόφασης του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκανδαλίδη να εξαιρέσει τα αμπέλια (εκείνα που παράγουν ποικιλία για σταφίδα αλλά και επιτραπέζια σταφύλια) και τα κηπευτικά από την απόφαση ενίσχυσης των βιοκαλλιεργειών.
 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...